Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel..

 

1. jeg vil ikke ha radio på telefonen, og hvorfor man skullle trenge det har jeg problemer med å forstå. Når man har en så bra musikkspiller innebygget i telefonen.

 

2. Jeg har hatt andre telefoner. Men jeg har aldri tatt ut minnekortet for å overføre bilder til PC'n, hvorfor gjøre ting mer komplisert enn de er?

 

3. Flash, kunne vært greit. Men jeg ser ikke på det som en mangel.

 

4. Tastatur ser jeg ikke noe behov for. Man har et stort nok tastatur på skjermen, bare fordi mange telefoner kommer som "pro" versjoner med tastatur betyr ikke det at alle burde det.

 

5. Jeg kan velge hvilke ting jeg har på startskjermen. Og du kan se ny mail som har ankommet, men dere har vel kanskje ikke fått noen mail på deres iPhone?

 

6. Uff, ja det er hardt å plugge i en kabel når du allikevel sitter ved PC'n.

 

7. Dere nevner selv løsningen...

 

8. Erotikk hører hjemme på en større skjerm, ser ikke noe poeng med å ha det tilgjengelig på en telefon. Men det er godt folk er forskjellige.

 

Konklusjon: Av disse 8 punktene deres, ser jeg ingen mangler som skuffer meg generelt. Men det er bra dere graver, for hvor skulle vi egentlig vært uten nettsider som legger ut slike artikler.

 

God Sommer.

Lenke til kommentar

Mangel nr 2:

Hvis du kjører telefon med sd kort så får du jo i dag så og si ikke tak i større enn 16GB. Du kan få tak i 32GB micro sd, som brukes i telefoner, men disse er sjeldne og dyre. At iPhone har 32GB ferdig med telefonen er jo et pluss, ikke ett minus!

Ellers en generelt dårlig artikkel av mobilen.no, trekke fra at du ikke får erotikk på telefonen?

Lenke til kommentar

Apple fanboys/girls unite! ;)

 

Jeg synes at mange av punktene som blir nevnt er verdt å ta til etteretning når man skal bruke mange penger på en telefon!

 

Personlig vil ikke jeg kjøpe en smarttelefon der "noen" skal bestemme hva jeg kan velger å putte inn i telefonen.

 

Det er desuten viktig at man ser litt kritisk på Apple. Det kommer nok av artikler som lovpriser alt Apple dytter ut av seg.

 

Jeg har erfaring med Android, Symbian, Winmobile og Iphone og kommer nok til å holde meg til Android fra nå av!

Endret av jonefuroy
Lenke til kommentar

Det kommer an på foksuet det, Øystein... hvis man gidder å bry seg om fargen på høytallerelementet som du ikke ser, så joda, men om du heller tenker POSITIVT er det mye som skal til for å slå iPhone 4. Alle telefoner har mangler, iPhone mangler flash og minnekort(noe den egentlig ikke trenger heller, skaff mobileme ;) Windows Mobile mangler brukervennlighet...

 

hehehe.. den siste kommentaren kommer tydeligvis fra en iPhone-fan som elsker sin device uansett hvilke mangler den har, så lenge den har et påklistret eple.. hehehe.. Eksempelvis punkt en: Tror ikke du kan få direkte sendte nyheter på musikavspilleren, eller eksempelvis høre fotballkamp direkte via musikkavspiulleren om man f.eks ikke er hjemme med tilgang til TV.. Radio er ikke bare musikk. :-)

Punkt 2; Ta ut minnekortet og sett inn i en printer for printing av bilder..?

 

Vel, artikkelen her forklarer jo sitt mot de FAN synspunktene han/hun her kommer med..

God sommer til alle iPhone fans som er fornøyd så lenge det er påklistret ett eple på deres "telefon"/duppeditt

Lenke til kommentar

Forferdelig slett arbeid. Øysten W Høie burde gått ned i lønn etter dette vaset her.

 

Hei, vi er klare over at saker som er pro eller mot Apple-produkter er kontroversielle – i forrige uke ble vi beskyldt for å være kjøpt og betalt Apple fordi vi skrev positivt om iPhone 4. Vårt mål er å peke på både styrker og svakheter ved modellen ut fra de opplysningene vi sitter på, men vi venter selvsagt med en konklusjon til vi har fått testet mobilen selv. Vi oppfordrer til frisk diskusjon på forumet vårt, men setter pris på konstruktive tilbakemeldinger, gjerne på konkrete ting.

 

Ha en god diskusjon!

Lenke til kommentar

Tull og tøys :)

- Minnekort trenger man ikke, det er bare en ekstra dings som må tas ut fra iPhone og kobles til datamaskinen for å kunne bruke det (for ikke å snakke om å miste det, ødelegge det osv).

- Flash har jeg kanskje savnet en eller to ganger siden jeg begynte å bruke iPhone når 3G kom til Norge, og jeg husker ikke når det var.

- Jeg har radio på min iPhone, via apps "kjøpt" (gratis) på App Store.

- Tastatur: det savner jeg bare når jeg ikke gidder å finne frem datamaskinen for å skrive en mail eller noe sånt. Og da kan jeg koble til bluetooth-tastaturet mitt hvis jeg gidder :) Ellers kan jeg bare skrive på skjermtastaturet, det er helt konge!

- Tilpasning av skjerm kan jeg tildels være enig i. Men det eneste jeg savner (og som jeg bruker når jeg har jailbreaket telefonen) er visning av kalenderevents på lockscreen. Ellers synes jeg det er bedre å ha direkte tilgang til alle apps fra startskjermen - deriblant yr.no - enn å kunne se at sola skinner på mobilen såvel som utenfor vinduet :)

 

 

Dagens preike:

Jeg skjønner at de mest hardbarka nerdene (jeg er egentlig en sånn selv, men begynner å bli for gammel til å gidde) som liker å modde og tilpasse alt det tekniske stæsjet sitt selv gjerne vil kunne gjøre mer enn det iPhone ut av boksen tillater. Da får de kjøpe seg en Android-telefon da! Den er mer åpen, og vil kunne tilfredsstille de fleste med slike behov. Det geniale som Apple gjør, som de gjør så bra at de kan tillate seg å gjøre det, er å ta bort ting de mener vi ikke trenger. Alle som tror at det ikke er teknisk mulig å tilpasse homescreen på iPhone må jo være ganske korttenkte. Her har vi verdens mest avanserte mobiltelefonoperativsystem, og et rimelig heftig apparat å kjøre det på, selvsagt går det an! Men Apple har bestemt at vi ikke trenger det, at det for den gjengse folkemasse er tilstrekkelig - og bedre - å ha alt på den måten det er. Normalt sett ville jeg kalt det arrogant, men ikke på Apple sine greier. Opp med handa alle som savner diskettstasjonen på datamaskinen? Opp med handa alle som jevnlig (flere ganger daglig) bruker den optiske stasjonen på sin bærbare maskin? Opp med handa alle som savner knappen på touchpad'en på laptopen sin?

 

Hilsen en som i mange år var veldig skeptisk til alt som hadde med Apple å gjøre, men som for 3 års tid siden smakte på den forbudte frukt - og aldri har sett seg tilbake.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...