Gå til innhold

Fjerne den ekstra "menyen" når man trykker på "+"?


Gjest Bruker-127711

Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-127711

Den er bare irriterende, og jeg ser ingen grunn til å skrive noe der. Jeg brukte den stadig vekk når jeg leste innlegg jeg likte, men etter den ekstra "menyen" kommer opp, har jeg nesten ikke brukt den i det hele tatt.

 

Kan den fjernes vil flere vil det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Begrensninger i hooken, jeg unnlot å fjerne den når jeg tok en rask kikk for en stund tilbake siden den enten måtte fjernes helt eller ikke i det hele tatt. Dette fører da altså til at historikken forsvinner på profilene og. Glemte dog å forklare situasjonen.

Lenke til kommentar

Det stemmer. Denne hooken var i tillegg utdatert, det har ikke kommet oppdateringer til den siden juli 2009. Enkelte av funksjonene fungerte ikke lenger, så det er vel egentlig bare et spørsmål om tid før det kommer en forumversjon som ikke støtter den i det hele tatt.

 

Om det er ønske for å se hvilke poster du har fått + på i profilen din, finnes det noen alternative løsninger vi kan kikke på.

Lenke til kommentar

Om det er ønske for å se hvilke poster du har fått + på i profilen din, finnes det noen alternative løsninger vi kan kikke på.

 

Som Lakus sa, dersom hensikten med ryktesystemet er å se hvilke poster folk synes er gode, så er det jo kjekt å slippe å lete for å finne ut hvilke poster som får plusser.

 

Er ikke det egentlig ganske selvsagt?

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Er ikke det egentlig ganske selvsagt?

Personlig synes jeg det er ganske selvsagt, men merkelig nok synes ikke forumprogramvareutviklerne det. ;)

 

Jeg vet om en annen ferdigutviklet løsning, men denne tar ikke hensyn til innstillinger som f.eks at brukere ikke skal se hvem som har gitt dem poeng.

 

Jeg kunne tenke meg å utvikle noe selv, men nå for tiden har jeg ikke tid.

 

 

Det stemmer. Denne hooken var i tillegg utdatert, det har ikke kommet oppdateringer til den siden juli 2009. Enkelte av funksjonene fungerte ikke lenger.

Hvilke funksjoner var det? At det ikke har kommet oppdateringer til hooks på lenge trenger forøvrig ikke bety at de ikke lenger fungerer. Ideen med hooks er at de skal fungere temmelig smertefritt uten oppdateringer en god stund. Selv om noen typer hooks naturligvis er mer utsatt for utdatering i forhold til andre.
Lenke til kommentar

At du kunne se hvem som hadde gitt deg +.

 

Det har ikke fungert på veldig lenge.

 

Det har da bare vært å gå til det aktuelle innlegget og trykke på tallet?

 

Jeg savner denne menyen, og jeg var også av typen som de gangene jeg ga + også skrev hvorfor. Det var tross alt litt av poenget i mine øyne. Skal man fremheve noe bør man jo også skrive noe om hva man fremhever.

 

For å teste ga jeg nettopp Atsjonas borte +1 for første innlegget, selv om jeg er uenig i det han skrev. Er forøvrig enig med Zealuu, nå er det bare en meningsløs funksjon når "alt" rundt den er borte.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...