Gå til innhold

Reisebrev: GDC 2010, dag 4/5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hoi, da var det over for denne gang. Skikkelig bra at dere skriver slike dagbøker, når dere er på messer rundt om i verden. Vi lesere her hjemme i moderlandet kan bare drømme oss bort, men dere gjør det i hvertfall litt bedre, med gode skriverier og saftige matbeskrivelser. Moro!

 

Edit: Etter å ha sett videoen for Five foot long: sryk hva jeg sa. Dere er noen slue djevler.

Endret av peasandpeace
Lenke til kommentar

Du fikk nå iallefall tatt noen i hånda. De fleste andre går vel av skaftet bare fordi de ser en eller annen de mener er en kjent fyr. Sånn sett så ha du jo mottatt en stooor ære. Men tilbake til maten; hvordan angrep dere den "3x3" saken deres? Da jeg satt og så på bildene prøvde jeg å se for meg den beste måten og spise den på, noe jeg aldri helt klarte.

Lenke til kommentar

Etter maten på det siste bildet å dømme så kan legene deres hente ut fettklumper på størrelse med golfballer flytende rundt i blodet deres. Jeg tror kanskje jeg kunne klart hele pommes fritesen. Riktignok med en solid dose Cola for å skylde ned.

 

Som vanlig så har det vært morsomt å følge dere! Når og hvor er neste tur?

Lenke til kommentar

Fine artikler dette. Liker matfokusen på artiklene da de minner meg om de årene jeg raste rundt öst & vestkysten på messer og tull selv, og de närmere 25 ekstra kiloene jeg tok med meg hjem igjen som fölge av det... Men for å ha nevnt Mortons i samme setning som Big Horn burde dere straffes med tvangsforing av dårlig bbq saus i ei uke :-) Ruths Chris er forövrig en annen fin steak-house kjede.

Lenke til kommentar

Som vanlig så har det vært morsomt å følge dere! Når og hvor er neste tur?

 

Turer drar vi på jevnlig, men neste messe som kvalifiserer til reisebrevsdekning blir vel når Øystein og jeg drar til E3 i juni. Inntil da skal vi sørge for å tilby dere mye annet snacks så dere ikke revner av uro.

 

Angående In-N-Out: Ja, det var brutalt fett. Tja, det var helt ålreit godt. Nei, Mikael greide ikke å spise opp alt. Ja, som den kompostkverna jeg er så var det selvsagt ikke en halv smule igjen. Har en liten søt bowlerhattaktig kulemage nå. Man spiser for øvrig maten ved å se rundt seg, innse at alle andre skyver biffkjøtt i trynet sitt som om fanden stod utenfor døra og bare la det stå til. Grisete business.

 

Nå skal man kurere jetlag og hele den regla der, i tillegg til å hvile ut etter et døgns reising. Tusen takk for alle de fine kommentarene. Dere er ganske stilige!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...