Gå til innhold

Slik er PlayStation Move (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utrolig bra egentlig, ble positivt overrasket over dette. Det kommer nok til å bli veldig populært spesielt blant barn og mere casual gamers. Det ser også kult ut på mere vanlige hardcore spill også, mulighetene ser ut til å være mange.

 

Syns navnet PlayStation Move også var veldig bra. Mange muligheter med spill som kan bruke to like Move kontrollere eller en kombinasjon av Move og Sub kontroller.

 

Tror Sony har noe bra på gang her, dersom de lager et godt bibliotek med spill som utnytter dette tror jeg Wii mister mye av appealen sin og det vil være mye enklere for far å kjøpe en PS3 som kan brukers til det meste, fremfor en Wii.

 

Ser lovende ut.

 

PS! De som argumenterer med at Sony kopierer Nintendo må bare ta seg en bolle. Alle kopierer alle i alle bransjer, Sony og Nintendo har stått for langt mere inovasjon enn det MS noen gang kommer til å kunne vise til. Natal, spennende, men det er også en videreføring av PS Eye. Ser utrolig begrensende ut også, kun vaporeware som er vist til nå av Natal, og demoer som er fulle av lag og tracking av kroppen som ikke fungerer skikkelig. Tiden vil vise hva Natal kan brukes til.

Endret av EmpireNO
Lenke til kommentar

Dette er bare teit ;P Playstation leiker Wii og Xbox Leiker Playstation. Playstation leiker Wii pga ser ut til at dei herme stort. Xbox leiker Playstation pga Eyetoy already excist :p

 

Elsker kordan Eyetoy var en fail..elsker kordan ps3 hermer..Men vi får se! holder meg til Natal som kommer til å bli en -del- bedre en det eyetoy var :D Men må nok si at jeg kommer til å kjøpe meg playstation 3 ikke pågrunn av move men pågrunn av God of War 3 ^^ woooh!

Lenke til kommentar

Etter det jeg forstår er forskjellene mellom denne og en wii kontroll minimale. Den ene bruker kameraet for å måle lengden fra skjermen, den andre bruker IR triangulering. Dvs PM ikke trenger å bli pekt mot skjerm for å bestemme avstanden. PM ser derimot hakke mer ut som en sex leke.

 

Jeg kommer nok ikke til å kjøpe natal eller move før jeg ser noen spill som er verdt å kjøpe.

 

 

Edit: Kan noen fortelle meg hvorfor de snakker så mye om gamle og unge gamere med andre ord "casuale gamere." De som er casuale kommer nok aldri til å se dette. De snakker også alt for mye om statistikk. Det kan de heller bare drite i det eller holde det kort å enkelt. Derfor burde de gjøre som MS gjorde på E3 i fjor hvor det bare var snakk om spill etter spill.

Endret av Head_Hunter
Lenke til kommentar

Sony vil dog møte på et rimelig stort problem. Siden Wii har vært familie-konsoll fra dag en er naturligvis utvalget av familiespill langt større på denne platformen. For det andre er Nintendo Wii langt billigere, og inkluderer som standard en Wii-mote og sensor-bar.

 

Enig i argumentene dine. Hadde konsollene ellers vært like hadde det nok stoppet der. Men jeg har et pittelite mot-argument :)

Jeg mistenker det finnes en del pappaer der ute som gjerne skulle hatt et alibi for å putte en PS3 under TVn i stua. Vips her kom det ;)

Lenke til kommentar

Dere som er negative til Move; PS3 er fortsatt en "ung" konsoll, og det kommer til å gå mange år før neste generasjon konsoller kommer ut. Dere sier at Move blir en flopp, siden det ikke er noen spill som støtter det, eller at spillene ikke funker bra nok til den.

 

Dere vet jo ikke engang hvor bra Move egentlig er! Og utviklerne kommer jo til å slenge seg på bølgen og lansere spill. Det er heller ingenting i veien for at Wii-spill blir porta til PSN for dette formålet.

 

Jeg har både PS3, Wii og 360, men kommer likevel til å teste ut dette. Move blir Wii med bedre funksjoner og ikke minst HD-grafikk.

 

Dessuten! Wii er IKKE langt billigere enn PS3. Det er kun snakk om noen hundrelapper.

Lenke til kommentar

Synes dette ser lovende ut jeg. Virker som Sony virkelig ønsker å satse på å utvikle spill spesielt tilpasset Move. Gi det 0,5-1 år så tror jeg vi kommer til å se mange gode spill som utnytter det fulle potensialet en slik kontroller har, spill som både "hardcore" og mer "casual" gamere kan sette pris på.

 

For å være ærlig så kan man ikke akkurat si at Nintendo har langt sjela si i å utvikle spill for motion-kontrolleren (bare tenk på hvor lang tid det gikk før motion+ kom). Synes de har vært litt halvhjertet på det området, motionkontrolleren er mer en ettertanke når spillene til Wii utvikles. Slik jeg ser det er potensialet til slike kontrollere langt større en det vi har sett til nå.

 

Men nå som Sony kommer på banen, og muligheten for at spill kommer til både Wii og PS3 tror jeg utviklingen kommer til å skyte fart. Wii har hatt en fordel (som har gjort dem late) med å være eneste konsoll som fokuserer på dette markedet. Og med spill som Heavy Rain har Sony allerede bevist at de tør å satse på det som ved første øyekast kan virke som svært usikre kort.

 

Jeg tror ikke Move blir en kopi av Wii Motion+ som folk fort vil glemme, men heller en forbedring av det samme konseptet, og forhåpentligvis også en konkurrent som vil vekke Wii opp av dvalen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...