Gå til innhold

Noobtube


Hva synes du om noobtubing.  

121 stemmer

  1. 1. Misliker du noobtubing?

    • Ja
      70
    • Nei
      51


Anbefalte innlegg

Fikk følgende kommentar for litt siden; Stop the noobtubing, f*cker!

 

Det jeg gjorde var å stoppe en kar som hadde flagget og skulle levere det til basen. Slik jeg så det var det ikke snakk om noobtubing ettersom at han døde av et kontrollert og planlagt skudd som ble direct hit.

 

Hva er egentlig grensen mellom å bruke granatkasteren riktig, og noobtubing?

Er det ikke lov til å bruke granatkasteren uten å få kastet mer eller mindre slemme kommentarer etter seg?

Endret av Lexiboij
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk følgende kommentar for litt siden; Stop the noobtubing f*cker!

 

Det jeg gjorde var å stoppe en kar som hadde flagget og skulle levere det til basen. Slik jeg så det var det ikke snakk om noobtubing ettersom at han døde av et kontrollert og planlagt skudd som ble direct hit.

 

Hva er egentlig grensen mellom å bruke granatkasteren riktig, og noobtubing?

Er det ikke lov til å bruke granatkasteren uten å få kastet mer eller mindre slemme kommentarer etter seg?

 

Folk hyler om noobtubing bare folk bruker granatkaster. For det er enkelt å drepe med den. Hva er nå poenget spør du meg, det er en del av spillet og såklart folk kommer til å bruke den. Syns det er helt latterlig at folk kaller det noobtube.

Lenke til kommentar

Grensen er dynamisk, det er flere forskjellige faktorer som gjør at man får eller ikke får kommentarer. Hvis man selv er blitt drept av GL flere ganger på rad, vill hvilket som helst granatkasterskudd regnes som noobtube. Jeg misliker det pga det er alt for effektivt og jeg selv er en kløpper med GL. Hvis man dreper noen på en slik måte at det egentlig ville drept demselv og, regner jeg det å som noobtube automatisk, kan legge til taktisk GL'ing i starten av en runde. Pixel nading og tubing er ødeleggende for spill idag.

Endret av Masterfifty
Lenke til kommentar

Den kan være et irritasjonsmoment hvis den missbrukes slik det er mulig, særlig i MW2 med One Man Army, men ser selv på den som et redskap for å komme seg ut av en knipe. Tom for ammo, reloader og blir grisebanket av alt og alle - nybegynnerrøret er en reddende engel. Har dessverre tatt meg selv i å bruke den akkurat slik den ikke burde eller skal brukes, rett og slett fordi det er utrolig morsomt - og vannvittig overpowered brukt riktig. Skal ikke si jeg missliker den, av nettopp den grunnen, men det er lett å bli smått irritert til tider.

Lenke til kommentar

Anbefaler alle som har lyst til å bli utrolige gode å bruke disse setuppene:

______________

 

Perks

Scavenger

Cold Blooded

Steady Aim

 

Våpen Setup

1x Primary Våpen (Alt utenom P90 og LMG)

1x Pistol (Ikke shotguns osv.)

1x Frag Grenade

2x Flash / 1x Smoke

 

Attachments (Ikke akimbo og sånt)

Silencer

FMJ

Extended Magazines.

 

______________

 

På den måten her, så slipper du å bli kalt noob, og alt som har med det å gjøre. Det blir mye mer fair for både deg og de andre.

De som spiller sånn som det, har min fulle respekt :p

 

Det blir også veldig mye vanskligere å spille uten såkalte "noob-perks" som Ninja, Lightweight og Marathon. Du får også en knall følelse når du dreper noen. Hvertfall hvis du vet at de har stopping power O.L.

Når man spiller med noobperks, så blir alt mye mye lettere.

Endret av Exia
Lenke til kommentar

Må si at jeg selv har slettes ingenting imot folk som bruker Grenade Launcher'en uansett vis. Begrepet "Noobtubing" er for meg et komplett mysterium. Du har to granater, altså to skudd, å bruke, der den optimale uttellingen er to kills (tar ikke forbeholdet om Scavenger-perk'en).

 

Synes ikke dette er altfor galt, granatkasteren er et implementert element i spillet som Infinity Ward med vilje har latt være slik den er selv om enkelte hevder den er litt for kraftig i relasjon til andre hjelpemidler. Granatkasteren er derfor et legitimt hjelpemiddel i spillet og spillere må ta det til ettertanke og forsøke å tilpasse seg det.

 

Eksempel på hva som faktisk er "noob"-oppførsel er utnytting av bugs og glitch'er, som den infamøse Javelin-metoden, som ikke var en beregnet metode å bruke våpenet på, og var derfor juks.

 

Dette er min mening da, om det skulle bety noe for noen som helst ;)

Lenke til kommentar

Spiller forsåvidt mest Hardcore TDM da.

Vanlig class

Perks: Scavenger Pro

Cold Blooded Pro

Ninja Pro

 

Primary

AK-47 med shotgun

Secondary

TMP med extended mags

Noobtube class

Perks

Sleight of Hand Pro

Danger Close Pro

Ninja Pro

 

Primary

AK-47 med GL

Secondary

RPG 7

 

Bruker den noobtube classen når jeg selv blir "eid" av en som bare bruker GL.

Møter ikke på noen som er spesielt "gode" med GL men når jeg tubet så er det payback time. B)

Endret av Siren
Lenke til kommentar

Han er nok bare sur fordi han ikke tåler å tape. Det er mange som irriterer seg over The Direct Hit fordi den skyter så raskt, med den store skaden den tar. Om du har vært å lusket på steam forumet finner du raskt ut hvor mange som missliker sånn sett alle våpen og vil nerfe dem (bytte om på skaden til våpenet osv.) Etter War updaten ble både Soldier og Demoman ble jo begge klassene sendt inni en mer spamete rolle, for å si det slik da :p

Men jeg forstår ikke hva folk blir så sure etter, det er trossalt bare et spill.

Lenke til kommentar

Noobtube er greit i enkelte spill. CoD er en av de det ikke er greit! Mappene er små, så fyre av en random granat i en trang gang er jo bare lame.

 

I Bad Company er noobtuben ekstremt UNDER-powered. Et skudd ved foten dreper rart nok ikke.

 

I BF2 er noobtube et fantastisk våpen om du faktisk kan bruke det, ergo det går på skills ikke på randomness. Her er en video av en kjent BF2 spiller med mange gode noobtube kills, se fra 3,35

 

http://www.own3d.tv/watch/campezification,15054.html

Lenke til kommentar

Skal man irritere med Noobtube så skal man spille team deathmatch med en 4-5 friends som alle bruker scavanger og danger close med ett eller annen våpen med noobtube og thumper. Da blir det folk som klager xP. Spilte en hel kveld med det, var ikke mange som holdt ut 2 kamper på rad hoohoo xD

Lenke til kommentar

Granatkaster, one man army og danger close er dritgøy. Spesielt om du blander dette med en semtex eller c4. Alternativt kan man kjøre granatkaster, scavenger, RPG-17 og c4. Det funker også ganske bra.

 

Jeg ser egentlig ikke problemet med å bruke noe som funker. Å exploite med care packages eller lignende er noe annet, men å klage på at noen faktisk gjør noe som er helt tilrettelagt i spillet er absurd.

Endret av Boheme Netter
Lenke til kommentar

orker ikke og lese igjennom alle disse innleggene, men at noen idioter skal sitte og klage på at du er en "noob" fordi du gjør noe som er ment og være mulig i spillet er helt tåpelig. Og sitte inne i et hjørne å spamme grenade launcher er en helt annen ting, men og bruke den til og drepe motstanderen på normal måte er det INGENTING galt med, de som sitter og klager på detta har enten en spillavhengighet eller så trenger de angermanagement...

 

For og trekke dette litt langt, men hvis du hadde vært i krig, og de andre hadde brukt granat kaster mot deg kunne du ikke kalt de noobs og klagd på at de bruker noobtube...jeg vet dette er å ta det litt langt, men de fleste burde skjønne konseptet her.

Endret av xxTJxx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...