Gå til innhold

Assassin's Creed II med streng beskyttelse (PC)


Anbefalte innlegg

Jeg har enda ikke piratkopiert et spill (uten å ha kjøpt det først men måttet bruke piratversjon for at det skulle funke riktignok) og jeg var irritert, men villig til å vente på at det skulle slippes til PC.

 

Men nå blir det piratkopiert, og jeg skal ikke ofre en krone til Ubisoft.

 

Har ett forsåvidt stabilt nettverk hjemme, men det skjer jo at det faller ut en gang i blant.

Og jeg spiller gjerne i 7-8 timer i strekk når jeg først setter i gang.

Uaktuelt, selv om de implementerer stadige autosaves..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel, hva med den dagen ubisoft ikke lenger vil ha en ac2 server fordi ac5 trenger plassen istedet for? da sitter man igjen med en ubrukelig dvd og ikke noe mer. bare se på alle de serverene ea tar og stenger om dagen. og til og med steam har faktisk muligheter for spilling offline!

 

soo true,

 

bare glad jeg har det på ps3 <3

Lenke til kommentar

Glad jeg kjøpte dette på Xbox, og ikke falt for fristelsen til å forhåndsbestille black edition. Jeg kjøpte AC1 på PC, men jeg har ingen planer om å medgjørlig gå ned i hockey og bli voldtatt av Ubisoft for å få spilt AC2 der.

Desverre gikk jeg i den fella. :(

 

Nå føler jeg meg virkelig ført bak lyset her, og er rett og slett f*******. Her har jeg tålmodig vente på dette spillet i snart et år fordi jeg ville være trofast mot pc-versjonen, da det var på pc jeg spilte AC1. Så får jeg nyheten om at pc-versjonen blir utsatt i nesten et halvt år ekstra. Og nå får jeg dette slengt i fleisen. Gah! :angry:

 

Hadde det ikke vært for at jeg virkelig vil spille dette spillet hadde jeg ikke kjøpt det i det hele tatt, men får bli PS3-versjonen på meg. Ubisoft skal lage veldig gode spill fremover for at jeg skal stole på dem igjen kan man si.

Lenke til kommentar

Dette var ufattelig dårlig nytt. Jeg gledet meg til å spille AC2 på PC. Beholder de dette systemet kan de se langt etter pengene mine. Klart, jeg kunne kjøpt det til Xboxen min, men tror heller jeg lar være å støtte deres fiendtlige holdninger overfor PC-brukerne. Tror nok fort de sikret seg at AC2 blir et av tidenes mest piratkopierte spill.

Endret av Stark
Lenke til kommentar

Hva i? Dette oppfordrer jo folk til å "stjele" spillet. Helt feil mentalitet ute å går. Det går rett og slett feil vei.

 

Dette er feil vei å gå for å bekjempe piratkopiering. Håper det slår ned på dem HARDT.

Ja. Tror nok det bare er et spørsmål om tid før det slår tilbake på utgiverne i industrien hvis flere og flere bestemmer seg for å benytte seg av denne metoden.

Lenke til kommentar

Sløsing av penger, yet again! Jeg har ikke peiling på skripting, men logikken sier at det er kun et tidsspørsmål før noen lager en crack som sender falske meldinger til spillet. "Alt er ok og du er på nett."

 

Jeg lurer på hvor mange milliarder av kroner har blitt sløst bort på de forskjellige DRM siden 90-tallet.

Lenke til kommentar

Herregud, kan de ikke bare bruke Steam eller noe?

 

Når jeg betaler for et spill vil jeg ikke bli behandlet som en kriminell. Jeg har langt ifra så stabil internettlinje at jeg vil risikere å miste savegame brått. Samme hvor stabil linjen min er så disconnecter jeg en gang eller to i måneden og om det skulle skje midt mens jeg gjorde noe drittkult så hadde jeg blitt sykt frustert. Og så må jeg stole på at serverene dems ikke finner på noe dritt...

Lenke til kommentar

Fenomenalt idiotisk. Imponerande idiotisk, faktisk. Dette har ingen ting med piratkopiering å gjere, som vanleg er dei ei rein straff for dei uinformerte stakkarane som kjøper spelet. Sjølv har eg det på innkjøpslista for PS3, men eg skal i alle fall vente til prisen ramlar, for å minimere profitten til Ubisoft.

 

Det er på tide at tilsynsmyndigheitene tek tak i dette, og får spikra krav om skikkeleg DRM-merking av spel. I dette tilfellet bør halve framsida av eska dedikerast til følgjande "WARNING: Requires constant Internet connection during play. Connection or server problems will immediately shut down the game application, without saving progress."

 

So veit folk i alle fall kva dei kjøper.

 

Kay

Lenke til kommentar

NEI NEI NEI OG ATTER NEI! Når skal spillbransjen skjønne at så og si ALT som ikke går på online-spilling kan endres på? De driter seg på leggen to ganger: først hindrer de dem som kjøper spillet lovlig å spille det ordentlig, og så klarer de inkompetente nautene å indirekte oppfordre til boikotting! Gaaaah, jeg blir så utrolig irritert!

Lenke til kommentar

Jeg syns det er rart at vi har kommet til det punktet der vi rett og slett er avhengige av hackerne for å nyte et spill, som vi faktisk har betalt for, i fred og ro uten å være avhengig av en sikker internettforbindelse.

 

Nå sitter jeg på gjerdet med tanke på om jeg skal gidde å betale for dette, og heller laste ned og sende sjefene i ubisoft en beskjed om at dette overhode ikke er holdbart.

 

Latterlig.

 

Edit: For å svare på spørsmålet over: De kan ikke gjøre annet enn å behandle potensielle kjøpere med respekt. Enkelte vil alltid piratkopiere, men man kan lokke noen prosenter av de over på den lovlige siden ved å vise tillit. Det gjør de ikke nå.

Endret av Villanden
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...