Gå til innhold

Gamer.no: Mobil versjon av Gamer.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er forsåvidt hele sida som blir slitsom å navigere på med en mobil, noen ganger laster ikke sidene skikkelig inn heller, pluss at oppsettet er rimelig føkka. Samme gjelder forumet også. :) Jeg bruker Sony Ericsson W995, rimelig stor skjerm på den, ikke noe iPhone akkurat, men likevel så er det slitsomt.

Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg aldri har brukt en W995 eller har sett noe særlig på å levere innhold for den, men hvilken browser etc. er det du bruker? Støttes f.eks. Opera Mini på den, og hvordan blir i tilfelle innholdet med den i stedet? (ikke at vi bruker Opera Mini som en av plattformene under testing, men da har jeg iallfall muligheten til å prøve å gjøre raske fikser selv).

Lenke til kommentar

For mobil kan det være lurt å bruke Lo-Fi-versjonen av forumet; velg "IP.Board Lo-Fi" på skin-valget nederst på alle sidene.

 

Om det er noe som ikke funker der, så kan du legge igjen en melding i tilbakemeldinger om forumet-kategorien, så titter helt sikkert noen på det :-)

 

Gamer-skinnet på forumet er i utgangspunktet ikke tiltenkt for mobiler.

Lenke til kommentar

Jeg har ennå ikke klart å sende PM med iPhonen min, er det flere som har merket dette?

 

PS: er faktisk bare nå, i skrivende stund at jeg har funnet ut at det ikke har virket, skal prøve å reprodusere hva jeg gjør for slik at dere får en bedre feilraport!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Litt frustrerende å måtte bytte skin hver gang man bytter plattform. Det er greit nok når man sitter på datamaskina, men når man sitter med telefonen og i utgangspunktet er ute etter å holde telefonregningen nede er det litt teit å måtte laste inn forumet med standarddrakten man bruker når man er pålogget via PC, for så å bytte skin og loade siden på nytt.

 

Noen måte å få forumet til å se om man surfer fra en PC eller mobil?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Mobilskinnet til forumet er en drøm på iPhone i hvert fall. Sitter på nevnte å skriver nå!

 

Ang problemet som oppstår når man skifter platform, jeg skjønner mobilskinnet helst skal velges automatisk, men dette skjer ikke per dags dato. Kan man ikke legge inn mobilskinnet by default på en annen URL? Innlegg.no/mobil/ etc? Da er hele problematikken med skin på forskjellige platformer løst! :)

 

Edit: seff typo! ;)

 

en ting til; kan dere legge til 'mine innlegg' på mobilskinnen et sted?

Endret av PaulKemp
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...