Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eventuelt at man kan snike seg bak folk og kutte over strupene deres. Det er i hvert fall bare tull at man skal kunne løpe rundt et hjørne, for så å se en dude, trykke på knappen, det spawner en kniv i hånda som svinges rundt i noe sånt som 200 grader og dreper stakkaren i ryggen etter han har passert. Eller at man står tre meter unna en kar, trykker på kniveknappen, og det var det - din jobb er ferdig, nå tar automatikken over. Du låser deg automatisk inn på motspilleren, slipper en gigantisk promp som skyter deg som en rakett forover og slakter stakkaren med et høgg i magen. Alt på en brøkdel av et sekund. Motspilleren, en dude som står å fyrer løs på deg med et fuckings maskingevær, har ikke sjanse.

Endret av Mokko
Lenke til kommentar

Angående hvilke killstreaks du bør bruke avhenger det veldig av spillstil og hvor ofte du dør. I den forstand at får du sjelden streak over 4-5 så bør du bruke spyplane/bil, counter spyplane/missile turret og carepackage/napalm. Personlig bruker jeg spyplane, cobra og chopper gunner. Vurderer egentlig å bytte ut cobra da det bare kan være et helikopter oppe til en hver tid (kan ødelegge for choppergunner :p)..

 

Bruker ghost, warlord og ninja. På denne måten får man både lyddemper og red dot sight, som er sweet!

 

Av våpen er favoritten commando, før denne brukte jeg famas og ak-47.

 

Brukte Warlord jeg og, men ville ha Pro versjonen, husker ikke hva man måtte gjøre, men jeg ga opp :whistle:

Lenke til kommentar

Satt meg akkurat ned for å spille SP-delen. Har ikke rørt den før nå, og det må jeg si: for et oppstykket og dårlig spill. Det virker rett og slett som om man hopper mellom flere tidsepoker og stories uten sammenheng i en heisatur med scenarier Treyarch har forestilt seg som kule. Det har jo ingen sjarm overhodet. Hva skjedde med å ha med den sjarmerende og kule sekstitallsmusikken som farget epoken og noen kule gizmoer? Jo, de ble ikke tatt med til fordel for harry tungrockriff og cheesy ambience tracks og stæsj som får MW2 til å virke som en oldtidsspill. Det virker rett og slett som om Treyarch har forsøkt å lage sitt eget "Modern Warfare", uten å helt få det til.

 

Flukten med Reznov? Hoho. Det er faktisk det dårligste jeg har spilt på år og dag

 

Edit: skriveleif

Endret av ElRein
Lenke til kommentar

Da skal sniping tydeligvis patches ifølge Vahn duden. Kom ikke som noen bombe da de er så godt som ubrukelige i spillet.

I første omgang er det damage og hitbox multiplikator som skal sees på. Deretter evt tweaking av hvordan sniping funker på live serverne uten behov for noe patching.

Selv om jeg er sniper hadde jeg heller sett at de fokuserte på å fikse lagen i spillet, og hitbox problemene(hvis disse ikke er knyttet til all den horrible lagen).

Snakker da Xbox versjonen.

Lenke til kommentar

Den knivingen var übercommando 1337 Pr0... Heldigvis er det nok bare en bug. Du må stå ca en meter fra fienden for å kunne drepe han etter min erfaring. Jeg har ingen problemer med kniving i Black Ops, selv om det kanskje blir litt overkill i Sticks and Stones. (Ikke få meg til å begynne med MW2)

 

Jeg bruker som regel:

 

Galil (dualmag og custom Red Dot)

CZ75 (Full-Auto)

 

Hardline, Warlord, Ninja

--------------------------------------------------

Famas (Dualmag, silencer)

Strela

 

Hardline, Warlord, Hacker

--------------------------------------------------

AK74u (Grip)

RPG

 

Lightweight, Sleight of Hand, Marathon

----------------------------------------------------

Skorpion (silencer, xmags)

CZ75 (Full-Auto)

 

Ghost, Warlord, Ninja

 

Den siste classen er min Hardcore class. Er nå i level 45 prestige 1.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...