Gå til innhold

supernatural spill?


Anbefalte innlegg

Hey.

 

Jeg, som mange andre er stor fan av Supernatural og jeg har tenkt på et spill basert på dette? Ikke nødvendigvis basert på selve historien om Sam og Dean, men basert på...hva skal jeg si..."spøkelses jaktingen" de driver med :p

Er ikke 100% sikker på hvordan dette skulle fungert, men jeg personelig hadde elska og få et RPG spill basert på dette.

 

Thoughts?

(sorry for dårlig forklaring, ble sent i går, hehe)

 

-TJ

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ren RPG tviler jeg på hadde fungert, samme med ren FPS.

 

Men en hybrid med ekstrem stemning og historie, á la System Shock 2, kanskje!

 

F.eks: Hjemsøkt, gedigent supermarked, fullt av onde krefter. Sam og Dean dukker opp for å undersøke, blir stengt inne, og må kjempe for å overleve - og komme seg ut.

 

Bruker supermarked som eksempel, fordi jeg ikke ser hvordan det kunne fungert uten å avgrense spilleområdet på naturlig vis, som vi så i Batman: Arkham Asylum.

 

 

Men man kan også tenke seg mer horrible konsepter, som "Mitt liv som Hellhound" (hvor du spiller som, ja nettopp, en Hellhound); eller et spill som inneholder mini-spill som "Impala Mechanic", "Pick Up Some Chick at a Sleazy Bar", "Dress-up" (kle på - eller av - f.eks. Bela) osv. osv. Hmm, en mye mer påkostet versjon av dette kunne kanskje blitt Heavy Rain, Supernatural style? ;)

Lenke til kommentar

vell et slikt spill hadde vært utrolig kult, en slags hybrid mellom mange sjangere.

er selv en stor supernatural fan og et spill basert på det hadde bare vært helt kanon.

 

men må si at en del av elementene du finner i the secret world minner meg veldig om supernatural så kansje det blir litt supernatural aktig?

Lenke til kommentar

Et Supernatural-spill bygget over en vestlig survival horror/action-modell kunne ha fungert, med - som noen sa - en Arkham Asylum-type naturlig avgrensning av spillområdet. Når jeg sier vestlig, så mener jeg egentlig bare at de dropper kontrollsystemer designet spesielt for å være klossete og tungvinte, og statiske, sære kameravinkler. En type interaktivt førstepersonsperspektiv lik det man så i Far Cry 2 (eller for den saks skyld i SP-delen av Modern Warfare 2) hadde kanskje passet.

 

Problemet med spillprosjekter basert på allerede eksisterende, populære IP-er er at de har en nærmest magisk evne til å tiltrekke seg de mest fantasiløse utviklerne og minst kvalitetsorienterte utgiverne i bransjen. At serien jevnt over ligger nokså tett inntil den usynlige linjen mellom morsomt-harry og "herregud nei så flaut vær så snill"-harry ville nok heller ikke gjort det enklere for en eventuell utvikler, og jeg tror sannsynligheten ville vært overhengende for at spillet til sist datt ned på feil side av den linjen.

 

Konseptet kunne vært interessant, men fallhøyden er veldig stor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...