Gå til innhold

min venn har tre røde lys.


Imbakenneth

Anbefalte innlegg

hallo.

 

min gode venn har fått tre røde lys på xboxen sin :( gjelder garantien på xboxen enda? (han har hatt den i 1 år.) han har kjøpt den på spaceworld så kan han levere den inn der å få dem til å reparere den? eller må han sende den til microsoft? hadde vært domt om han ikke fikk xboxen sin før jul, og jeg har hørt at å sende den til microsoft så tar det lang tid, er det riktig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, garantien gjelder fremdeles. Om noen skulle si noe annet så nevner du bare reklamasjon på fem år så gir dem seg. Det vil vel også være enklest å ringe Microsoft Support for å la dem sende deg en eske å legge den i. Å gå gjennom mellomledd (butikken i dette tilfellet) tar vanligvis lengre tid.

 

Vil nok ta 1-3 uker.

Lenke til kommentar

vennen min har fikset det nå. han reiste inn til spaceworld (der han hadde kjøpt xboxen) og så hadde dem testa den og dem hadde en ny strømkabel. og den funka! :o har dere hørt dette før? :o har aldri hørt dette at man får 3 røde ringer av at strømkabelen ikke funker helt som den skal.

 

Fikk tre røde lys for ikke så lenge siden jeg å. En kjapp tur på google så fant jeg ut att tre-kvart ring enten er maskinvare feil eller feil i strømforsyning. Så det er riktig det.

Desverre i mitt tilfelle var det maskinvare :(

Er også veldig fornøyd med microsoft sin service :) Var litt nervøs siden jeg hadde hørt att folk hadde dårlig erfaring med dem, men da måtte dem hatt veldig uflaks.. Hvis dem ikke bare var frekke selv da..

Endret av Illegal Drifter
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...