Gå til innhold

Tidenes beste spillcover


De ti første coverne:  

108 stemmer

  1. 1. Hvilket av disse mener du er best?

    • Left 4 Dead 2
      12
    • Far Cry 2
      5
    • Overlord 2
      2
    • World of Warcraft
      11
    • Donkey Kong Country 2 Diddy's Kong Quest
      8
    • Call of Duty: Modern Warfare 2
      8
    • Borderlands
      32
    • Final Fantasy VII
      15
    • Golden Eye 007
      5
    • Sam & Max Hit the Road
      10


Anbefalte innlegg

Jeg velger Fallout 3.

 

Fallout3_Cover_Art_PC.jpg

 

 

Syntes bildet gir en flott pekepinn på hvor farlig, dødt og ugjestmildt hele fallout verdenen er. Har man ikke spilt Fallout før heller så vet man ikke om personen på bildet er snill eller slem. For fans av serien blir man øyeblikkelig tatt tilbake til velkjente trakter når man ser den rustningen. Bildet står forøvrig i god stil med de forrige spill coverene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har lite å gjøre så jeg nominerer ett til, håper det går greit :rolleyes: Hvis ikke så er det, det første coveret jeg nominerte som teller :)

 

Synes at Brütal Legend har et veldig kult cover, der du får se hovedkarakteren og når du ser i bakgrunnen at det er høytalere og at du ser gitaren han holder så skjønner du hva spillet har med å gjøre. Teksten "BRÜTAL LEGEND" er ganske fin pluss at coveret har en fin helhet :thumbup:

 

 

Lenke til kommentar

AltF4 sa: Bildet har også en utrolig enkel logikk de fleste ikke har sett: det er bilde av venstre hånd (Left) med fire fingre (4) og hånden sitter åpenbart på en død person (Dead). Tittelen gjenspeiles med andre ord i bildet. De to fingrene som stikker ekstra opp er forholdsvis åpenbare tegn for en som kjenner bildet/spillet fra før på at dette er en toer.

 

Det har jeg aldri tentk over før...Ganske kult :D Smart tenkt også.

Lenke til kommentar

Nominerer ICO. Et kunstverk rett og slett! Må si det er mange av de nominerte coverne jeg heller ville puttet i "tidenes verste spillcover". Fint det er forskjell på folk =p

 

ico-jp-cover-1.jpg

 

 

Aldri hørt om spillet, men dette var særisøst det eneste bra bidraget i hele tråden! Folk tenker nok mest på de gode minnene fra spillet, en hva som faktisk er utenpå coveret.

 

Ellers, er de eneste coverene som ikke er direkte stygge (min personlige mening bare da :) )

 

Diablo 2, Doom (!faktisk), og world in conflict. Men ICO er det eneste pene coveret.

Lenke til kommentar

shogun-total-war-box-cover.jpg

 

Helt fra jeg fikk høre om spillet så trålet jeg nettet i modemfart på jakt etter bilder og info om spillet. Selve coveret sier ikke så mye om hva spillet dreier seg om, men det er ganske tydelig både av navnet og "masken" at det dreier seg om tidsepoken rundt det føydale Japan.

 

Jeg liker svært godt hvor farlig/sint masken ser ut, samt at alt er som smidd ut av stål. Total War logoen nede til høyre har jeg også alltid likt, den har fulgt med alle Total War spill til dags dato (tror jeg...enda ikke fått testet Empire). Det hjelper nok på at jeg ble hodestups forelsket i spillet, men jeg synest uansett det er et bra cover.

Bakgrunnen i 'papirskjerm-materiale' er også fin med en lun farge som kontrast mot metallet og detaljer i japansk stil. Jeg er ikke heeelt fornøyd med fonten, men den passer ganske greit.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...