Gå til innhold

"Guilty pleasures" - har du noen?


Anbefalte innlegg

http://www.gametrailers.com/video/top-10-gt-countdown/58492

 

Hvilke/hvor mange av disse har du spilt? Og var spillet såpass at du helst ville spille det bak lukkede dører? Finnes det andre spill du mener heller burde vært blant topp 10? Er du enig eller uenig med rekkefølgen?

 

(I tråd med videoen, la oss holde tvilsomme spill fra Japan o.l. utenfor diskusjonen. ;) Kun "mainstream" spill, altså.)

 

 

 

Av alle disse har jeg faktisk bare spilt GTA-serien. Helt sant :o. Men Leisure Suit Larry-serien burde jeg kanskje få med meg før jeg dør. ;) Et nesten-pirrende segment det der.

 

Jeg trenger sjelden frykte at noen plutselig skal komme inn døren. Noe som i teorien kunne blitt litt pinlig er "the luv scenes" i f.eks. Mass Effect og, i enda større grad, Fahrenheit. VATS-headshots i Fallout 3 ville kanskje også sett litt suspekte ut. GTA likte jeg faktisk best i 2D, og selv om serien også da var "umoralsk" så så den kanskje på grunn av grafikkstilen mer uskyldig ut på overflaten; til tross for masse dreping, råkjøring og gangstervirksomhet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg holdte på å le meg ihjel når jeg se den videoen for en stund siden :lol:

Er selv guilty of playing:

Kingdom Hearts, Pokemon, GTA? (forstår ikke hva den gjør på listen dog)

Lyst å prøve DOA spillet ^_^ bare for spøkens skyld :whistle:

 

haha, det har jeg :p Det er forøvrig det eneste guilty pleasure spillet som jeg har hvor jeg faktisk føler "guilty pleasure" XD. Hakke spilt det på en stund nå da, må kanskje boote det opp igjen.

Lenke til kommentar

Synes ikke Wow er en guilty pleasure. Det er knapt nok en pleasure i det hele tatt. Selvom jeg ikke spiller det nå, har jeg tilbrakt mange timer i Pokémons verdener, og det er mange ganger jeg angret på at lyden var så høy på TV-en, da GTAs mange helter bannet løs.

 

Mamma går forbi TV-en

CJ: MOTHERFUCKER, YOU SMASHED MY CAR!

Lenke til kommentar

Animal Crossing - check

Leisure Suit Larry - check

Pokémon - check

GTA - check

World of Warcraft - check

 

Nå skal det vel sies at hverken Pokémon eller Animal Crossing fenget noe særlig.

 

Selv om WoW er den udiskutable kongen av guilty pleasures, så synes jeg The Sims mangler på den lista. Jeg føler meg hvertfall aldri spesiellt kul når folk får rede på at jeg har brukt timer på å leke dokkestue.

Endret av Rata
Lenke til kommentar

Spilte noe Leisure Suit Larry som liten, men fikk skjønte aldri humoren ordentlig, men gøy var det?:p Pokemon har vel alle i min aldergruppe spilt vertfall på barneskolen, mange spiller jo de nye også, GTA er jo bare drit fett, husker jeg spilte GTA 1 hos en kompis, vi greide aldri noe, men bare kjørte rundt på fortauet, hehe, alle GTA spill spilt :) Utallige timer i WOW før jeg slutta etter at jeg ble 80 :p

 

Synes ikke de fleste av disse spilla var "Guilty pleasures" da , med mindre du er laaaangt under aldersgrensa, men men

Lenke til kommentar

Litt pinling, men kom til sistebossen i Kingdom Heart, har spilt alle GTA unntatt nr 2 og DLC til nr 4, har spilt WoW, har spilt Leisure Suit Larry opp til nr 6 og hadde Manhunt en stund før jeg gikk lei.

 

Er GTA på listen fordi man fort kan bli litt voldelig? Jeg rygget opp på en dame og satte i gang wheelspin mens hun ennå var i live, og hoppet opp på pansret til en politibil (med politifolk inni) og herjet med motorsagen... :blush:

Lenke til kommentar

For meg er ikke spill som Kingdom Hearts og Grand Theft Auto noe jeg føler jeg bør holde hemmelig. Spill med gjennomgående god kvalitet, underholdende historie og spennende persongalleri er ikke noe jeg føler jeg må skjule at jeg spiller.

 

Ja vel, så er det noen elementer som enkelte personer finner litt uvanlig, men ser ikke hvorfor diss spillene (KH og GTA) skal være noe jeg føler jeg skal holde hemmelig at jeg spiller.

Lenke til kommentar

Edderkoppkabalen og minesveiper. Spiller de helst samtidig som jeg sitter å ser på film eller serier, jeg har litt problemer med å sitte helt i ro å se på. Begynner å nærme meg 4000 på antall runder med minesveiper, bare på min nåværende PC. Persen min på "advanced" er på 104.

 

Ellers er det jo WoW, men har ikke spillt det på 7-8 måneder, så det ligger vel i fortiden nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...