Gå til innhold

Mass Effect 2 - Utforsk og diskuter Sci-Fi kjempen


Anbefalte innlegg

Forresten ble jeg litt skuffet over hvor lette achievementene er i dette spillet. Skulle tro gjenspillingsverdien åpnet for achievementer mer like de vi fikk i det første spillet, som etter min mening var mye bedre. Det gav deg en del poeng for å spille gjennom det en gang, men belønte deg ytterlig om du valgte å utforske mer av universet - som det fortjener å bli.

 

Nå etter en gjennomspilling har jeg tett oppunder 900 poeng, kunne hatt rett over den samme summen, og etter kun en rask gjennomkjøring på Insanity nå så vil 1000/1000 være i boks. Litt for raskt og enkelt for et spill som fokuserer så mye på gjenspilling.

 

PS: Kjøp Mass Effect Redemption til iPhone/iTouch her!

(Handler om hvordan Cerberus fikk tak i kroppen til Shepard i perioden mellom de to spillene)

Vil tro de restrerende delene (dette er del 1/4) vil komme senere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så var det altså gjort...for ein opplevelse! For ett sant epos av dimensjoner. :cry: Eg er nærmest målløs, rett og slett. Nei, dette spillet var virkelig, virkelig ett av mine beste opplevelser noensinne. Aldri før har ett spillt rørt meg på så mange ulike plan, så mye igjennom heile spillet! 

 

Heilt utrolig!

 

 

Lenke til kommentar

For de av dere som ikke har funnet det ut allerede; Om du fullfører sideoppdraget der du må skyte såkalte 'Pyjaks' i Tuchanka får du tilgang til å kjøpe 'Pyjak Meat' hos Ratch. Du kan gi dette kjøttet som fôr til 'Urz', den Varren står ved siden av Ratch. Urz vil da begynne å følge etter deg hver gang du besøker Tuchanka, og du kan bruke ham i Pit Fights mot andre Varren.

Lenke til kommentar

For all del, spelet er bra, men forventingane i forhold til varigheit er ikkje innfridd.

 

Mange av dei tinga frå ME1 som eg syntes var bra er borte, spesielt med tanke på achievements og kontinuitet i utstyr gjennom fleire gjennomspelingar. Levelsystemet blir for enkelt til at skillsheet-autisten i meg våknar. Så er det jo det at i NG+ må du enten spele med lagkamerater som ikkje har brukt poenga sine til langt uti spelet, eller klare deg uten lojalitets-skills.

 

Etter første gjennomspeling (som forøvrig var ein veldig fin opplevelse) mangla eg 3 achievements, og det var kun fordi eg spelte på normal og ikkje gadd å grinde barriers eller exp til lvl 30. Kun ein -1- achievement gir bonusar for seinare gjennomspelingar. For ikkje å snakke om at når det finst så få våpen i spelet, er det oppgraderingane som er grinden, og den må gjerast kvar gong. Pengebonusen for NG+ er jo brukt etter første bybesøket.

 

Etter å ha begynt på andre gjennomspeling følest det som om nokon har rappa gulrota men latt hamsterhjulet stå igjen. Skuffa!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...