Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Har dere vunnet noen av turneringene til blizzard?

Har Blizzard hatt noen BG tournaments?

Med tanke på at vi gruser alle premades vi har møtt fra vår battlegroup, og jeg er veldig aktiv på BG delen i WoW så jeg vet om de andre BG guildsa, det er ikke mange igjen.:s

 

 

ossen vet dere at dere er den beste bg guilden? dere er jo ikke i den battlegroupen som her mest hardcore pvp folka på en gang, cyclone

Endret av MrDarkey
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Cyclone har ikke noe de skulle sagt, det er en arena Battlegroup og jeg snakker daglig med flere Arena guilds som skal flytte vekk fra cyclone pga massive elitism og haugevis av tosker som ikke skjønner noe annet en *RUSH VANNN DARARARRRR* eller *JUST LOOSE FAST*.

Ja, jeg vet at LOSE skrives med 1 o, men njubs skjønner ikke sånt..p

 

ossen vet dere at dere er den beste bg guilden?

Jeg snakker med de fleste BG guild GMs, alle sier det samme, realmen deres er død for BG og de vurderer å flytte over til Rampage.

Når de andre guilds er døde, er det ikke vanskelig å si at siden vi er den eneste virkelige dedikerte BG guilden igjen, at vi er best.

Persistence prevails!

Lenke til kommentar

grunn til at folk drar fra cyclone er fordi de 2 mest populære pvp reamlsa er stappa fulle (stormscale og ravencrest)

 

men tror neppe dere er best... guilden jeg hadde på ligthnigsblade når jeg spilte der hadde 5 high warlords, men vi var langt ifra best for det

Endret av MrDarkey
Lenke til kommentar

Likevel, å kalle seg "Europa's beste" er ganske ambisiøst (eg veit lite om dette, altså), med tanke på at det er... eh... Mange engelske servarar, men også mange tyske, russiske, franske og spanske (eller?).

Eg prøver å unngå å bruke absoluttar som "Vi er Europa's beste", bortsett frå når eg bevisst overdriv for å poengtere noko, fordi det er alltid nokon som ikkje er einige.

 

Men uansett om de er Europa sine beste eller ikkje, så er de tydelegvis gode : )

 

-

 

Elles har eg bestemt meg for servaren Argent Dawn, og har ein Blood Elf Hunter der, Rioviel.

Eg merker derimot at det er vanskeleg å bestemme meg for ein klasse og rase og spele som, det er alltid noko anna eg vil prøve :p

Einaste eg veit eg ikkje liker er Mage og Priest klassane, har berre prøvd dei nokre få lvls, men gud så kjedeleg det var. Still deg ein stad, marker ein fiende, klikk 1, repeat. Lite liv? Klikk 2. Fienden dø? Marker ein ny and repeat.

Blir sikkert artigare hadde eg lvlva meir, men det var for kjedeleg.

 

 

Har forresten sett at folk ser på klassen som noko du må rollespele som. Er du Warrior er du soldat. Er du Hunter er du jegar. Er du Priest er du ein prest. Det verker ikkje som om communityet aksepterar at nokon kan spele ein klasse for gameplay, og rollespele som noko anna, t.d. spele som ein prest fordi du liker det, men samtidig rollespele som ein soldat. Er sjølvsagt litt opp til spelaren også, du kan ikkje rollespele som den beste og mest hjelpsomme soldaten i verda og løpe rundt med ein demon i hælane når du rollespelar (viss du er Warlock, altså).

Endret av Flosshatt
Lenke til kommentar

Jeg snakker med de fleste BG guild GMs, alle sier det samme, realmen deres er død for BG og de vurderer å flytte over til Rampage.

Når de andre guilds er døde, er det ikke vanskelig å si at siden vi er den eneste virkelige dedikerte BG guilden igjen, at vi er best.

Persistence prevails!

 

Kom igjen, du vet like godt som jeg at ikke "alle" andre BG guilds er døde. Og om dere faktisk er de eneste som er igjen, er det vel ikke så stort å være den beste? :p Da får dere jo heller ingen konkurranse ellers, og det må jo være kjedelig.

 

Og som Flosshatt, det finnes guilds på servere med andre språk enn engelsk også.

 

 

@Flosshatt

 

Bare for å ha sagt det, er Mage noe av det artigste jeg vet å spille som i høyere levler, da de får veldig mange artige og spektakulære spells, som er spesielt gøy i RP. Men det er nok riktig at de ikke er den vanskeligste klassen å spille. Men Priest blir etterhvert kanskje den mest skillbaserte klassen du kan bryne deg på.

 

Ellers er det jo enkelte ting som er forventet av deg utifra hvilken klasse/rase du velger, men du vil etterhvert finne ut at det ikke er like forhåndsbestemt som du har fått inntrykk av. En Warrior kan bli en lege, men da vil han nok ikke bruke så mye magi mens han behandler pasienter. Og hunters er absolutt ikke alltid jegere, vi har hunters i guildet mitt som er har spesialisert seg som både livvakter og frontlinjekjempere. Priests vil sjelden være en soldat, ettersom han ikke kan ha på seg noe annet enn cloth armor, men dette er også mulig om man går inn for det. Warlocks er nok noen av de som er mest forhåndsbestemt, siden de i utgangspunktet er magikere som har forsaket studeringen av "god" magi til fordel for mørk skyggemagi (du vil etterhvert bli kjent med "fel"), og det er få snille mammagutter som gjør slikt. En kan jo argumentere med at man ikke trenger å være en Warlock IC om man er det OOC, men siden det bare er Warlocks som kan påkalle demonene deres, blir dette også vanskelig. Men om man skaffer seg en god bakgrunnshistorie for hvorfor den onde trollmannen etterhvert dedikerte seg til å hjelpe mennesker, blir dette fort akseptert.

 

Alt i alt håper jeg du får en god RP-opplevelse. Du vil nok finne en del som er rimelig elendige til roleplay, men disse kan man unngå. Den beste måten å sikre seg jevnlig, god RP på, er nok å joine en god guild. Men husk at normer for RP kan være forskjellig fra andre steder du har roleplayet på før, så bli vant til WoW-normene før du prøver å søke innpass hos et guild, for å unngå å skape et dårlig inntrykk. Og husk at Silvermoon er Hordens største senter for RP, på godt og vondt. Du vil finne eksellent RP der, og du vil finne elendig RP der (sistnevnte finner du spesielt i vertshuset ved "The Bazaar").

 

Jeg vil ikke utnevne meg selv til ekspert på området, men jeg koster på meg et kjekt "ikke vær redd for å spørre dersom du lurer på noe :)"

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar
Mange engelske servarar, men også mange tyske, russiske, franske og spanske (eller?).

Det er russiske realms ja, jeg har flere russere i guilden som spiller der, men ALLE, og da mener jeg absolutt ALLE russerne gjør 1 ting og 1 ting only, Arena.

Franske realms er latterlig, folk fra Les sentinelles og greier som vi steamroller på 6min, franskmennene er faktisk de beste man kan møte i premades for de er enkelt og greit gratis vinn.

 

Og om dere faktisk er de eneste som er igjen, er det vel ikke så stort å være den beste?

Der alle andre gir opp tar vi det et steg videre, det å være den eneste igjen betyr ikke at vi ikke får konkurranse, det er bare sånn at de fleste som KAN gi oss konkurranse har gitt opp for lengst, bare spør Execute på vår realm, de har lenge vært top 1 arena guild i EU, sammen med Nothing personal, også på vår realm.

De har dødd ut og gitt opp (eller de har begynt å gå PvE :D:D), så på den måten er vi best, for vi nekter å gi opp.

 

Ja, jeg har snakket med mange fra andre battlegroups, de har også gitt opp.

I Havoc sløser vi ikke tid med å tenke på å gi opp, som min kjøre Thrall sier, Lok'tar Ogar!

Victory or death!

 

PS: Ja det er ambisiøst å si EU best BG guild, men jeg er ikke en person som er redd for å tenke stort, og si det jeg tenker på.:D

Ang High Warlords og Grand Marshals, titles har ikke en dritt å si om du ikke kan spille, jeg vet om flere HWLs som har blitt boosta av guilden min i vanilla, uten å faktisk fortjene det.

Knowledge, communication and dedication, that's what matters.:)

Endret av Puro
Lenke til kommentar
det er Arenaer som betyr noe.

Tidenes lengste arena season er på gang, ingen som bryr seg om arena noe mer nå, folk er dritt lei og kjører med alts i arena bare for å få noen easy points.

Da tenker jeg konkurransen blir mye hardere.

Håper jeg virkelig, vi har nettopp kjørt en 5-6 timer med premade nå, har en 30 WSG wins, 15 Eos wins og noe sånt som 28 AB wins i dag, 0 tap.

Flesteparten av de var mot fulle premades, bare synd at de var franske og skjønner ikke hva som er opp eller ned i en BG. :D <3

 

Blir spennende når folk igjen setter oppmerksomheten mot BGene.

Det er mye fokus på BGs, men de er gjerne Battlemasters som lever og puster for BGs, resten er bare carebear casuals som "bare vil ha honour raskere", møkkafolk som ikke skjønner hva BGs er.

 

Ingen bryr seg om BGs i dag

Ganske så 'on the edge' utsagn nå vi har møtt 25-30 premades i dag, og jeg selv er leder i en BG/PvP guild, INGEN er ikke helt riktig vil jeg si.:p

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Blir ca det samme som å si ingen bryr seg om Arena Puro, ca det du sier i første setning i posten din ;p

 

Tror han mener ingen, som i de store spiller gruppene driter langt i det. Det er svært få PVP guilsds nå enn hva det var tidligere, jeg tror rated BGs vil være det som igjen blåser liv i store pvp guilds. Arena begrenser størrelsen betraktelig. Noe av det morsomte jeg var med på i BG var Stormscale i vanilla. Guild ledern var i AV og sa at fult av Glamour medlemmer begynte å joine og at vi hadde å pelle oss inn. Snart var det 40 mot 40 rene guilds som banket løs på hverandre, herlige tider.

Lenke til kommentar

Premade AV enabler, vi kjørte 2 25mans AV i går, vi hadde 2 på hver node og holdt AV'n i live i over 50min, var gøy oldschool AV det.<3

Blir ca det samme som å si ingen bryr seg om Arena Puro, ca det du sier i første setning i posten din ;p

Vell, de eneste som enda bryr seg om arena er det som skal ha seg Wrathful glad.

Jeg spiller mye med folk fra Nothing personal, som er jeg tror nummber 8 i EU på arena rankinga, og til og med de sier at arena er bullshit akkurat nå, det er for mye LSD, beastcleave eller PHD, og eneste grunnen til at de spiller arena nå er for å booste andre, ikke for å tjene noe selv siden de har alt.

 

Rated BGs må komme snart, vi har drevet og kjørt noen trenings-premades de 3 siste ukene og vi har tacticsa nede nå, bare på tide at Cataclysm kommer eller så tror jeg virkelig at jeg drar ut alt håret mitt i galskapen av venting!

Endret av Puro
Lenke til kommentar
Still deg ein stad, marker ein fiende, klikk 1, repeat. Lite liv? Klikk 2. Fienden dø? Marker ein ny and repeat.

Kom deg over level 70 før du kan klage på spillet, det blir som å ha sett en halv film for så å si at hele filmen er ræva.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Still deg ein stad, marker ein fiende, klikk 1, repeat. Lite liv? Klikk 2. Fienden dø? Marker ein ny and repeat.

Blir sikkert artigare hadde eg lvlva meir, men det var for kjedeleg.

 

Velkommen til WoW!

 

Vil ikkje seie det, av alle klassane eg har prøvd er det berre Prist som har vore kjedeleg på den måten, faktisk.

 

Still deg ein stad, marker ein fiende, klikk 1, repeat. Lite liv? Klikk 2. Fienden dø? Marker ein ny and repeat.

Kom deg over level 70 før du kan klage på spillet, det blir som å ha sett en halv film for så å si at hele filmer er ræva.

 

Eg har ikkje klagd på spelet (du sa du ikkje liker at folk putter ord i munnen din, så ikkje gjer det med meg ;) ). Klagde på Mage og Priest, men tar tilbake det eg sa om Mageklassen. Starta ein Draenei Mage (Garuum på Argent Dawn), og det er veldig artig ^^

 

Og eg vil forresten seie at du kan dømme eit spel før du nærmar deg end-game. Eit spel må kunne underhalde deg fram til end-game, ikkje berre da. Kvifor bruke veker der du kjeder deg, for å kunne ha det gøy på slutten?

Det same gjelder litt på ein film, ein god film underheld deg heile vegen og ikkje berre i avslutninga.

Endret av Flosshatt
Lenke til kommentar

Priest blir veldig mye morsommere når du får nok talent points til at du ikke føler deg som en healer som prøver å drepe ting, men det tar lengre tid å komme dit enn det gjør for mage å bli interessant. Ikke at de 20 første levlene tar særlig mye tid uansett, men det er fort gjort å avskrive hele greien i starten.

Lenke til kommentar

Beklager for at jeg sa at du klaget på spillet, var heller mer classes.

Tar absolutt ikke UKER å komme seg til max level, tar vell en max 6 dager om man gjør det treigt.

 

Det er godt mogeleg at 6 dagars speletid med berre questing tar deg til max level, men eg rollespelar, chattar og... av og til gjer eg berre ingenting :p

 

Priest blir veldig mye morsommere når du får nok talent points til at du ikke føler deg som en healer som prøver å drepe ting, men det tar lengre tid å komme dit enn det gjør for mage å bli interessant. Ikke at de 20 første levlene tar særlig mye tid uansett, men det er fort gjort å avskrive hele greien i starten.

 

Sjølvsagt, alle klassar er artige når du kjem til ein viss level (og viss ikkje, så er det ikkje eit balansert spel), viss du liker den typen speling.

Lenke til kommentar
Var heller du som insinuerte at ingen greier å spille WoW og ha ett liv.

Vær så snill og quote meg der jeg sier at ingen greier å spille wow og ha et liv.

Jeg liker veldig lite at folk skal dytte ord i munnen min, skjerpings på lese-kunnskapene, jeg sa at det er bortkastet tid og liv, ingenting annet.

 

ARGH, gjorde du meg sur å, døtter ord i kjeften min er faen ikke noe jeg liker.

 

Hvorfor er det bortkastest liv og tid? Er det bedre å bruke det på andre spill mener du? Latterlig.

Lenke til kommentar

Hvorfor er det bortkastest liv og tid? Er det bedre å bruke det på andre spill mener du? Latterlig.

Nei, det mener jeg ikke, og om du tar for gitt at jeg mener det må du tenke på nytt.

WoW er så langt i fra det WoW var, nåtidens WoW er bare en skygge av sitt forrige selv, derfor mener jeg at det er bortkastet tid å spille et spill som er såpass utdatert og nub-vennlig at en som har ønsker om å faktisk gjøre noe i WoW ikke kan spille WoW da det holder spilleren tilbake.

Se på PvE for eksempel, for en gangs skyld skal jeg ikke dra inn PvP(:p), på level 60 kunne man raide i ukesvis uten å ha fullført et raid, til sammenligning tok det verdens beste guilds 1 uke etter at ToC var ferdig lansert etter den content-locken som var på 1 uke mellom hver boss ble lansert å fullføre full heroic-mode ToGC25.

 

Må ikke folk begynne å ta ting ut av kontekst heller da, jeg har ikke sagt det er bedre eller værre å bruke tid på andre spill, men andre spill har mer verdi ferdighets- og kunnskapsmessig en WoW har akkurat nå.

 

Er det meg mot røppla her eller? :D

 

PS: Siden dette er Gamer.no sin 'general chat' om WoW vil jeg bare si at DRAENEI TOTEMS ER DE STYGGESTE TOTEMSA I VERDEN OG MER, nei du dæven for møkk.

Transfera shaman min for å joine en PvE guild, fixa ho om til draenei og ØØØSHJ jeg angrer, jeezes makaroni, vet dere at Bloodlust ikke heter Bloodlust no mer når man er alliance? NEIDA, HEROISM HETER DEN STYGGEDOMMEN.. heroism, jeg sier det, alliance er de mest skrudde skapningene i et spill noen sinne, merkelige krek. (Jeg har alltid vist at det het det, men når noen skriker HEROISM i et raid og jeg tenker "?? hero.. hvem?" er merkelig.:D)

Skal ha meg ICC10 heroic titelen og mounten så hopper jeg tilbake til Horde, kule folk i den guilden men det å ikke ha Troll racialen berserker og +10 passive in-combat healing er helt skrudd. xD

Min egen feil, kan bare si det.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...