Gå til innhold

PS3 slim, forhåndsbestilling


tore-

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jo da, den har gått frå €399 RRP til €299 i Europa, og i UK har den blitt satt ned med £50 RRP til £249. FLeire forhandlarar i UK som selger den til under det, Shopto.net har den til £229 til dømes. Før priskuttet hadde dei fleste den til like under norsk pris, rundt 2700-2800 kr.

 

Då burde det vere rom for eit priskutt hos norske forhandlarar også, vel og merke om ikkje Nordisk Film (som er distributør av PS3 i Norden?) ikkje er vanskelige. Noko som ser ut til å vere tilfelle i Sverige i alle fall.

Lenke til kommentar

RRP er no €299, det same som 360 Elite, og den har ein kunne fått for rundt 2500 kr, då burde det vere rom for eit priskutt på PS3 også. At PS3 har blitt solgt med minimal margin fram til før priskuttet gir jo forbrukarane ein god f**n i :p

 

Blir i tillegg Elite sett ned til same pris som Pro (og denne blir fasa ut) i løpet av hausten må prisen på PS3 ned uansett.

Lenke til kommentar

Jeg forhåndsbestilte PS3 Slim hos Elkjøp i går – og nå fikk jeg plutselig en mail om at pakken alt er sendt fra lager! Hm ... kan man være så heldig å få den før tida? Eller holdes den igjen? Eller har de loka og sendt meg den gamle? Skulle jo ikke tro det, tipper logistikken er ganske på stell hos såpass store firmaer ...

 

På toppen av det hele ser jeg nå at mailen er sendt OM EN TIME, altså 00:52 i morra(!). Føles litt twilight (time) zone, men håper på det beste. Krysser fingra i et tynt håp om å ha den alt denne uka!

Lenke til kommentar

På pakkesporingen står den som «Sorted at terminal» i Oslo, og nå mottok jeg kvittering fra Elkjøp. På Elkjøp sine sider står det at de sendes fra deres lager 31. august, så venter fortsatt i spenning ...

 

EDIT: Det står faktisk i mailen fra Elkjøp (med kvitteringen vedlagt) at «Produktet/produktene dine sendes fra vårt lager i dag»!

Endret av Kross
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...