Gå til innhold

Team Fortress 2 - tråden for diskusjon, tips og råd!


Medaljeutdelingen  

45 stemmer

  1. 1. Hva slags medalje fikk du?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da kommer jeg på rundt 6 jeg også!

 

Fler her som tror Left 4 Dead 2 vil påvirke TF 2's oppdateringsprosess? Nå har vi bare 3 klasser igjen, men jeg husker godt hvordan TF 2 mistet all støtte i den perioden Valve måtte finpusse Left 4 Dead før de slapp i fjor vinter. Det var litt kjedelig, men samtidig så tror jeg det går bra. Er enda en stund til L4D2 kommer, så det spørs om ikke de rekker å i hvert fall sende ut enda en klasseoppdatering før de går over til å konsentrere seg om zombieslakter 2.

Lenke til kommentar

Demoman, Engineer og Soldier har enda ikke fått updates.

 

Det er de 3 mest brukte klassene så det er ikke så rart at det ikke har kommet noen oppdateringer til de enda, men jeg tror særlig Engineer vil trenge en snarest! Får Demoman oppdateringer før engineer har ikke lenger Engineer noen fordel ovenfor noen klasser, så det tror jeg ikke skjer. Dessuten er Demoman fortsatt veldig balansert og finpusset og trenger ingen oppdateringer enda.

Lenke til kommentar

Håper engineer for en slags spy detektor av et eller annet slag. Kanskje en slags laserstråle man putter på veggen som gjør at spies som paserer den mister forkledningen eller dør.

 

Engineer er etter min mening den morsomte klassen å spille, elsker det å kunne bygge små baser i et FPS. Pyro og Sniper på en god andreplass, avhengig av situasjonen laget er i. :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Fu fader, hadde nettop den kuleste og sykeste matchen jeg noensinne kan huske. Var på Orange_x3 og jeg var sniper. Da jeg kom inn, hadde det motsatte laget tatt CP på midten, øverst i tårnet, så alle de rød sto og passet på. De sto selvfølgelig med synlige hoder for meg som sto nede, og jeg plaffet og plaffet og plaffet ned. Drepte 40 stk med sniper på en 10 min (ish) match, fikk endel achievements, bl.a. Effiecient som er å drepe 3 på 5 sekunder eller noe. Sykt morsomt!

Lenke til kommentar
Håper engineer for en slags spy detektor av et eller annet slag. Kanskje en slags laserstråle man putter på veggen som gjør at spies som paserer den mister forkledningen eller dør.

 

Engineer er etter min mening den morsomte klassen å spille, elsker det å kunne bygge små baser i et FPS. Pyro og Sniper på en god andreplass, avhengig av situasjonen laget er i. :)

 

 

Engineer har våpen til å spychecke på lik linje med alle andre klasser, jeg vil ikke ha noe å bygge (som samtidig fjerner en av bygningene han har nå) som har et så snevert nedslagsfelt. Noe av poenget er å være avhenging av at andre på laget finner spionene for deg når du er Enineer, og gjør de ikke det må du lete litt selv.

 

Elsker å spille engy selv, men det begynner å bli vanskelig nå som fler og fler vet hvor lett det er å ødelegge sentryen.

 

Atsjonas, organge maps er himmelen for selv dårlige snipere. Prøv deg heller på Goldrush eller Dustbowl, så får du se hvor artig (og vanskelig) det er å være en god Sniper hvor du må tenke på plassering for kills samtidig som du må veie opp faren for å dø.

Lenke til kommentar

Spilte mye engineer før, da jeg var nabb med alle de andre klassene. Trenger ikke veldig mye skill for å samle opp et par kills som engy. ;)

 

Gleder meg sykt til soldier update. Soldier er den absolutt den morsomste klassen å spille. En rocket-launcher man kan rocketjumpe med uten å miste liv hadde vært fett.

Rocketjump <3

 

Skal ut i kveld, så det blir nok ikke noe spilling på meg i dag.

Lenke til kommentar

Er mer med en Engineer enn å klare å få kills da. Skal jo greie å ha en fungere teleporter, ha en dispenser som hjelper laget og vedlikeholde sentryen samtidig.

 

Å rocketjumpe uten å ta skade er jo veldig overpowered, da er man jo nærmest udødelig faktisk. Hopp inn i kamp og hopp ut igjen når du har tatt litt skade, finn helse, then repeat. tror heller soldier kan få noe som ligner på en søkende rpg - en som ikke critter, skyter litt saktere og gjør litt mindre skade - men har høyere sjans for å treffe. Det gir klassen litt større nedslagsfelt men fjerner muligheten for rakettspam som er et godt forsvarsknep.

 

Var moro å spille på serveren i dag, og hyggelig å se at den ble fylt opp relativt fort! Gi den et ordentlig navn det blir fler som kommer på.

Lenke til kommentar

Hadde vært hyggelig om det kom en maprotasjon med alle vanlige maps, men en mapvote på slutten av hvert map som har litt "hukommelse", altså fjerner de (f.eks. 3) siste spilte kartene fra votelista. Da er man sikret nye kart, og slipper også å få "Goldbowl"-rotasjonen.

 

RTV (rock the vote = mapvote) og Votescramble (scramble lagene) hadde også vært fint. Det forhindrer at folk stikker fordi de ikke gidder å bli steamrolled for tredje gangen på rad i et kart de ikke liker.

 

For min egen del kan dere også fjerne alt med HLstatsX og "player killed you with <våpen> and has <tall> health left". Irriterende tekstspam som er nytteløs fordi du får akkurat samme informasjon i killcamen.

Kast gjerne radioen på sjøen samtidig, utrolig irriterende med spillere som spammer radioen (enda ikke sett på denne servren dog), og det er også frustrerende å prøve å dra igang litt lagspill og finne ut at noen ikke hører etter eller svarer fordi de hører på musikk.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...