Gå til innhold

Den store skuffelsen


Anbefalte innlegg

Hvordan var det en elendig port? Alt fungerte jo utmerket, og det eneste som ikke ble med fra Xbox versjonen var splitscreen COOP.

 

Alt fungerte ikke utmerket, det var uoptimalisert. Jeg forventet at mus og tastatur ville ha raskere reaksjon enn en XBOX kontroll, men spillet føltes likevel som om jeg styrte med treg XBOX kontroll.

 

Når jeg spiller FPS på PC har jeg andre forventninger til styringen, det funker når jeg spiller på XBOX, men ikke på PC.

 

Mangel på det eneste som gjør Halo verdt spille, samarbeidsmodus, hjalp heller ikke på. (Dog, dette visste jeg om, hadde ingenting med forventninger til spillet å gjøre.)

 

Veldig unenig med deg der, Nwn står fortsatt som ett av de beste spilla jeg noen gang har spilt!

Topp 10

 

Da kan du ikke ha spilt mange gode spill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Egentlig litt synd at gameplayet i far cry 2 ble som det ble. Det har en god del imponerende elementer, i hvertfall til konsollspill (også) å være.

 

Ble litt skuffet av metroid prime hunters på ds. Spillet hadde imponerende grafikk og størrelse, og bra aiming, men var rett og slett ikke særlig moro.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

et annet jeg kan legge til er Doom 3

Jeg var virkelig hypa til det spillet, jeg sparte opp til det spillet i en lang tid og kjøpte ny PC

tenkte meg at jeg skulle tilbake til Doom 1-2 verden men det som jeg fant var et kjedelig og seint spill hvor fiende teleporta inn på alltid samme sted hver gang jeg prøvde det

 

jeg har spillt det 2 ganger og andre gang mista jeg ikke mer en 20hp om gangen før hver level var ferdig

Makan til idiotisk consolisert spill ska du se lenge etter

Det var som de tenkte at AI med mange måte og røre seg på var teit så derfor ga de dem enkle engrep og altfor lette attack pattern

 

IMP

Spring frem crouch til høyre og et hagle skudd så er de nede

 

cacaodemon

vent den den åpner kjeften og blås av en salve fra rifla

 

Doom3 var og er bortkasta tid og starten på når consoler ødela bra spill, for meg da hehe

De skulle ha laget spillet for PC så gjort det lettere for consoler ikke bare porta over dritten

Endret av Z-man
Lenke til kommentar

Mye enig ang. Doom 3. Quake 4, av alle ting, var faktisk adskillig mer underholdende: Våpnene satt som de skulle, og universet var akkurat passe dystert gjennomført til at jeg faktisk koste meg.

 

MEN: Et spill som virkelig desillusjonerte meg var.... TES IV: Oblivion! Ja, jeg vet at uhorvelig mange er totalt skrikende uenige, men et mer skuffende rollespill har jeg aldri fullført (ja, jeg fullførte.) Altfor mye lik natur, til sammenligning med f.eks Gothic-serien, hvor alt blir "håndlaget," og et katastrofalt gameplay-ødeleggende leveling system. Jeg er også klar over at dette ble moddet, men jeg er såpass konservativ at jeg forventer at utviklerne gjør i hvert fall de viktigste valgene riktig før de gir ut et spill - jeg gidder ikke å "modde opp" et spill som ender et helt annet sted enn utvikleren har tenkt. Sær? Mulig det. Gi meg heller "Risen" eller "Dragon age." Nå!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...