Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke rart at pirat versionen friste.

Ser at den var ute for noen dager siden på xsharex.hemmelig.

Men jeg venter heller for det er litt kjekt å ordenlig teste det på konsoll istede for å begynne på ny. Men noen ganger er det slik at jeg laster ned spill, å så kjøper dem vis det er noe jeg beholder. Det er ikke stort på demoer idag. =\

Lenke til kommentar

Men noen ganger er det slik at jeg laster ned spill, å så kjøper dem vis det er noe jeg beholder. Det er ikke stort på demoer idag. =\

 

Samme her, liker å være sikker på at jeg gjør ett skikkelig godt kjøp etter ett par feilkjøp. Laster som regel ned og tester det, om det er bra og jeg liker det etter ett par timer så kjøper jeg det lovlig. Om ikke så forsvinner det fra harddisken fortere enn man kan si "pirat".Dragon Age kommer jeg til å kjøpe på torsdag uansett men, no questions asked ;) Kommer heller ikke til å ødelegge gleden med å laste det ned noen dager i forveien!

 

Bruker ikke å prøve å få med meg mest mulig første gang, da skal jeg bare nyte!

 

Spillet skal nytes, absolutt! Men liker selv også å utforske det og gjøre så mange oppdrag som jeg finner, sli kat jeg får sett så mye av spillet som mulig ved første gjennomspilling. Finner alltid noe nytt ved andre gjennomspilling uansett, spesielt i dette spillet :)

Lenke til kommentar

"– Magi skal være noe spesielt i «Dragon Age». Det skal ikke være noe hverdagslig over magi – eller at alle har magiske evner. Dersom noen behersker magi, så skal den være underlagt visse regler. Og i møtet med magi, så skal vanlige mennesker flykte i panikk - akkurat som de ville ha gjort i virkeligheten."

 

Dette gjorde meg veldig spent! Lurer på om vanlige folk faktisk løper i panikk fra deg om du viser tegn til magi?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...