Gå til innhold

Ditt favoritt The Elder Scrolls-spill


Hvilket TES-spill liker du best?  

36 stemmer

  1. 1. Hvilket TES-spill liker du best?

    • The Elder Scrolls: Arena
      2
    • The Elder Scrolls: Daggerfall
      5
    • The Elder Scrolls Legends: Battlespire
      0
    • The Elder Scrolls Adventures: Redguard
      1
    • The Elder Scrolls: Morrowind
      63
    • The Elder Scrolls: Oblivion
      96


Anbefalte innlegg

Psst:

 

Hu var en del av Imperial Cult-questene, når man skulle finne Boots of the Apostle.

 

Det viste jeg faktisk ikke første gangen jeg traff henne.

Jeg var der bare på skattejakt, og tenkte jeg skulle utnytte skoenes enchant når jeg så de høye plantene :)

 

Uansett, denne tråden fikk meg til å fyre opp igjen Morrowind siden jeg trenger ett avbrekk fra en drøy måned krigføring i Empire: Total War...

Et faktum er sikkert, Morrowind er et knakende godt spill. Prøver å spille som en førstegangsreisende, noe som er artig som fy. Eneste "ulempen" er jo at Morrowind er mye mer statisk enn Oblivion, noe som fører til at jeg må virkelig beherske meg skal jeg ikke utnytte de fordelene med å vite hvor gromitems ligger...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stemma mi går til Morrowind.

 

Morrowind hadde, som mange andre her og meinar, mykje betre atmosfære, pluss at spelet ikkje hjelper deg rundt kvar sving. Du må finne ut av ting sjølv.

 

Eg installerte Morrowind Graphics Extender, som ligg i linken til Selklubber, og blei nyforelska. Plutselig låg Red Mountain alltid ytters i synsranden, som eit stort, truande, vel... fjell (i mangel på betre samanlikningar), og sidan eg har spelt Morrowind før veit eg at eg må opp dette skumle fjellet ei gong, og eg gledar meg som ein hund.

 

Sukk... Morrowind :rolleyes:

Lenke til kommentar
Her er modden. Man kan stille inn oppløsning, synsrekkevidde og andre greier, husker ikke helt.

 

AAHHHHHHHH!!!!!!!

 

Hva i svarte! Her har jeg slitt meg gjennom quester til Temple, Imperial Cult, Imperial Legion, Great House Telvanni, Mage Guild, Fighters Guild, Thieves Guild og Morag Tong, og kommet til Fourth og Fifth Trial uten denne modden...

Jeg er på gråten. At 2-3 MB kunne gi meg ståpels trodde jeg ikke, men det har det gjort!

Lenke til kommentar

Man ser fort hvilke spill som er de populære. :) Det virker som om ingen her har spillt Arena. Litt synd egentlig da det er et fantastisk bra spill, minst like bra som Oblivion, kanskje like bra som Morrowind. Men alle TES-spillene er gode på forskjellige områder, så det som virkelig hadde fått min stemme var en blanding av de beste sidene ved alle TES-spillene. Det hadde vært noe det. Men siden det ikke finnes noe sånnt gikk min stemme til Morrowind som, som sagt har en stemning rund selve spilleopplevelsen som gir deg en følelse av å virkelig være en del av en stor verden i større grad enn de andre TES. ;)

Lenke til kommentar
Oblivion leder nok på pollen fordi det er blandt de mest reklamerte av de nyere RPG spillene som er bregnet på massene. Ikke at Oblivion r dårlig, men det er definitivt myntet på å nå ut til flere enn bare RPG fans.

 

Godt mulig. En annen ting er også at oss som er litt yngre ikke har fått prøve Morrowind når den grafikken var god. Jeg prøvde Morrowind for en måned eller to siden, og må si, det går bare ikke for meg som aldri har spilt det før. Grafikken er rett og slett så dårlig at jeg ikke klarer å få innlevelse i spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...