Gå til innhold

Euro Truck Simulator Tråden


Anbefalte innlegg

Euro Truck Simulator Tråden!

 

b3ub68.png

 

 

 

 

Bilder/Screenshots:

 

Skjul

erzms3.png

33veyhs.png

33v0ke8.png

4v0kls.png

244yumw.png

jfxbit.png

2hdnx8n.png

ivxyc6.png

2catmv.png

9kuykk.png

2iuugpu.png

ot0lc7.png

rrmdec.png

vfbb7.png

2chkd1s.png

2mngmtc.png

5w8p.png

dy8yzb.png

 

Screenshots tatt av meg.

 

Videoer:

 

 

 

Plattform: PC

Utgivelsesdato: 29. August 2008

Utvikler: SCS Software

Utgiver: Excalibur Publishing

Sjanger: Simulator

Aldersgrense: 3+

Linker: ETS Home Page

 

 

Min mening om spillet og litt fakta:

 

Jeg synes spillet er veldig bra bare at jeg irriterer livet av meg av at det ikke kommer nye land fra de som lager det. Men, men det går jo greit å laste ned andres Mods men blir litt anderledes når de som lager det kommer ut med nye land. Gameplayen er helt grei men ikke helt slik at du gleder deg til å spille. Det du skal er å være en trailer sjåfør og skal levere varer rundt i Europa. Du må tjene penger til nye land og nye trailere. Ellers kan jeg vel ikke si annet en at det er en veldig god simulator. Du kan ta bilder ved å trykke på "F10" knappen og få slike bilder (Se Bilder/Screenshots).

Er også litt gøy å kjøre steder der det ser akkurat (Iallefall veldig mye) som på ordentlig. Nå skal jo en engelsk mann lage Norge, Danmark, Sverige og Finland så det blir spennende å se hvordan det blir. Her er link til moden. Men de som lager spillet sa at de skulle lage kanskje Skandinavia men siden Storbritania skulle komme til julen og ikke har kommet enda så er det ikke store håpet. Det kommer en update/spill med Storbritania som heter Euro Truck Simulator Gold. Men de som har spillet får updaten/spillet gratis. Men jeg får vel gi det en karakter og det blir:

 

 

6/10

 

Gameplay: 3/10

Simulator: 8/10

Holdbarhet: 4/10

Grafikk: 5/10

Lyd: 5/10

 

Godt simulator spill men kan noen ganger bli litt kjedelig.

 

 

 

Noen andre som spiller Euro Truck Simulator her eller har tenkt til å kjøpe?

Endret av Aerow
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Euro Truck Simulator er en OK simulator og har en del ting som den skal ha ros for. For det første så har den et langt karriere modus der du får utmerkelser og der du kan benytte pengene til å få tilgang til å kjøre semitrailer i andre europeiske land og eventuelt også skaffe deg ADR sertifikater. Utvalget av trekkbiler er moderat men du finner kjente lastebilmerker (som da har litt andre navn).

 

Det som kanskje er mindre positivt med denne simulatoren er at det kan bli forferdelig ensformig i lengden. Du kjører bil, fyller tanken, avleverer en henger, henter så en ny henger og det er stort sett det hele. Det er stort sett bare lastebilkjøring. Du kan ikke gå ut av bilen, sveive ned støttefoten på tralla eller eksempelvis ta en sikkerhetssjekk av bilen (ved å eksempelvis sjekke dekkene, motoren, hjulboltene osv). Når du kjøper spillet så er det bare trekkbil med semitrailer som du kjører. Skal du kjøre andre typer lastebiler så må du lete etter mods på nettet, og det er ikke mange modifikasjoner som du kan finne for denne simulatoren dessverre. Så utvalget av typer lastebiler, eventuelt spesialtransport er labert.

 

Du får ikke med skandinaviske land i dette spillet. Det mest nordligste landet som er tatt med er Polen, selv ikke en gang Danmark. Tyskland er også representert.

 

Selv om grafikken er passe OK og bilene er detaljerte innvendig så er det ikke mye av instrumentpaneler osv som du kan trykke på eller styre.

Grafikken repeterer seg en del. Det er lite variasjon. Været varierer også lite, det er kanskje overskyet og regn, men ikke noe ekstrem vær eller for den saks skyld vannplaning når det regner. Det er få visuelle effekter i spillet, selv har jeg ikke en gang sett at det kommer eksos ut av eksosrøret på en bil. På veien treffer du sjelden på dramatiske situasjoner. Bilulykker og krasj oppstår som regel når du gjør en feil. Du får også bøter ved fartsovertredelse og ved kjøring på rødt lys. Men du kan ikke kjøre inn på noen stasjon der bilen din veies for eksempel (noe som burde være ganske alfa omega). Du kan heller ikke opprette din egen bilpark eller ansette andre sjåfører, derfor tjener du penger veldig sakte i denne simulatoren.

 

Så Euro Truck Simulator er ikke noen fullblodig simulator, den er mangelfull og enkel selv om den ogå er brukbar og til tider underholdene. Forventningene til en ny utgave av denne simulatoren er stor men spillutvikleren er dessverre kjent for å lage enkle spill uten at dem får noen større oppdatering senere. Så dette blir derfor en simulator midt på treet. B)

Lenke til kommentar

Jeg synes denne 18 Wheels of Steel serien blir bare dårligere og dårligere for hver utgave som kommer ut. Across America var best. Euro truck simulator har jo nesten hele gameplayet som jeg likte fra de tidligere spillene tatt vekk, du kan ikke engang kjøre over fartgrensen(!)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Da var den første versjonen av Skandinavia moden ferdig! smile.gifLink til moden

 

Har du noen screenshots fra moden du har laget eller? :)

 

Selv synes jeg nå Euro Truck Simulator er best jeg da. Best grafikk, europeiske veier og trafikken oppfører seg mer realistisk. Dessuten finnes det hundrevis av mods der ute.

 

..og hvor finner jeg disse? Link please... B)

Lenke til kommentar

Hadde nå tatt masse screenshots av moden men bildene ble helt gråe så dere må desverre laste ned moden og se det selv. Har nå testet den litt og er ganske mange bugs. Men som Crockett sa på ETS forumet så er dette bare første versjon heldigvis. Så får håpe at neste versjon blir bedre men noen steder må jeg faktisk si at det var utrolig bra, så jeg synes Crockett har gjort en god jobb! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...