Gå til innhold

Anmeldelse: Drakensang: The Dark Eye


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dette spillet hadde jeg nok ha kjøpt, hvis det ikke var for at man har en hel gruppe å styre. Har nok med å passe på meg selv. Men men, man må jo lage forskjellige typer spill så alle kan finne sin egen nisje.

 

Akkurat slik jeg tenker også. Er ikke noe glad i RPG-spill der du har kontroll over flere personer. Har som du mer enn nok med meg selv. Så dermed ble dette uaktuelt. Litt synd da det ser litt koselig ut.

Lenke til kommentar

Veldig fin artikkel! Følte jeg kom litt inn i hva det handler om og hvordan det spilles og kompleksiteten.

 

Dessverre ikke noe for meg. Rett og slett pga tidsforbruk....

Travian, som er en lignende enklere nettleserbasert versjon av "samle ressurser og bygg mere ting og jo mere du er online jo bedre gjør du det i spillet", tok overhånd et år for meg. Dessverre. Men jeg liker romskip, sci-fi og feelingen ved å kjøpe større ting og bli flinkere ;)

Lenke til kommentar
Turbasert RPG... hørt på makan!!! ;)

Nja du tenker sikkert på Final Fantasy turbasert.. Men dette er som Runescape(for de som har spilt det). Du har ingen attack speed. Det er annakvar tur til å slå.. Uansett om du har en 50kg øks eller en trepinne..

 

Helt motsatt med meg! Siden jeg for første gang spilte Baldurs Gate så har dette vært eneste veien for meg. Stor gruppe er best. Jeg liker taktikken og utfordringen med en stor gruppe. Helst 6 personer.

 

Men fire skal nok gå greit :)

 

Men kanskje det ikke er like aktuelt med store grupper i spill nå for tiden fordi det skal være i 3D og ikke sett ovenfra i 2D. Er mulig litt mer oversiktelig med flere da. I 3D så blir det muligens litt vanskelig å vite hva de andre i gruppen til en hver tid foretar seg, mer rot :wacko:

Endret av Gnomkraft
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...