Gå til innhold

Age of Empires II - Diskusjon.


Anbefalte innlegg

AGE OF EMPIRES II

 

Dette er tråden for dem som har fått dilla på Age Of Empires II igjen.

 

Kom strategier, tips, favoritt units, favoritt civilization og alt annet du kommer på som vi kan diskutere om angående AoEII. Morsome og negative minner angående spillet. Er det enda folk som spiller det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er en stund siden jeg har spilt det nå. Likte å lage egne maps, spesielt soldater som masseproduserte seg selv osv. En morsom sak var en sau som reproduserte seg selv så fort noen gikk forbi den. Det endte med at hele spillet ble fult av sauer og innbyggerne hadde et rent helvete med å få slaktet dem.

 

Lagde også noen kolossale festninger med slott som reproduserte seg selv etter at dem ble lagt i ruiner. Dette gjorde at gameplayet ble forferdelig langt i lengden. Andre ganger satte jeg opp team som kriget mot hverandre og fordelte resursene. Custom maps var veldig gøy i AE2, hysterisk morsomt til tider. :lol:

 

Håper at det kommer et nytt AE en gang men med muligheten til å zoome enda mer inn på aktivitetene i en landsby, festning osv og ikke minst slagene som oppstår når to fiender møtes. :rolleyes:

 

Ellers så er jo dette en spillserie som garantert fortjener en plass i spillhylla. Har de fleste AE2 blant annet AE2 Gold Edition + AE3. ;)

Lenke til kommentar

Kan vel egentlig ikke si at jeg har fått dilla på AoE II igjen, har vel heller hatt det hele tiden. :lol: Var faktisk det første dataspillet jeg kjøpte for egne penger. Har utrolig mange minner fra det spillet. I det siste har spillingen vel for det meste fåregått på LAN, men så er det heller ingen andre spill som slår AoE på LAN.

 

Ah følelsen av å vinne etter 10 timer LAN. :love: *drømmer seg bort*

Lenke til kommentar
Longbowmen er bra ja, men de sliter mot alt av hester.

 

Hvis du har, si 2 grupper med longbow men, så tror jeg hestene hadde hatt et problem. Men så har men jo som regel endel pikemen også da. Unitsene som gjerne tar longbowmenne er katapulter, de har en uvane og dukke opp i siste liten. (buemenn burde hatt en script der de går automatisk på catapulter innefor rekkevidde.)...

Meeen så har jeg omtrent bare spilt mot dataen så har ikke så mye erfaringer med og spille mot andre mennesker da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...