Gå til innhold

Noen som spiller Arma?


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om det er noen som spiller Arma, om det er mange som spiller det multiplayer? Lurer egentlig på mye når det gjelder multiplayerdelen av Arma, siden det er rimelig kjedelig for folk som ikke er genuint int militærting.

 

Takk for svar, hadde vært kult å spilt online tror jeg.

 

 

Edit: (Sent på kvelden merker jeg) Jeg er storfan av Arma og hadde vært kult å prøvd det online med noen nordmenn:)

Endret av Mammakamel v2.0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke plasseringen av de forskjellige knappene jeg ikke likte, det var rett og slett at han fyren ikke klarte å gå ordentlig. Når man gikk framover og begynte å gå bakover så virker det som om han karen snubla i seg selv. Jeg så bare ikke det skje i en kampsituasjon, så jeg ga opp spillet.

 

Tenkte jeg skulle ha noe å spille mens jeg venter på OF2, men jeg klarer meg fint med BF:BC og CoD4 imens, not a problem at all. ;)

Lenke til kommentar

ArmA er nok ikke et spill for 16 åringer for å si det slik... :p

Dette er seriøst for alderen 20-50 + +. Fjortiser vil vi ikke ha online takk, dere får holde dere til CS, COD og BF2.

 

Vi er blitt for vant til å FLY over terrenget som i BF2 osv... i hvertfall ikke realistisk, men selvfølgelig, hvis du liker arcade så holder BF2 massevis.

Endret av Maniac
Lenke til kommentar
Bare de som er lei av å leke i barnehagen (BF, COD) spiller ArmA, klart, det kreves jo en viss mental kapasitet å sette seg inn i. Arcade spill er gøy det også da, en gang i blant.

Det er bare så synd at det er så få folk med forhøyet hjernekapasitet for å i det hele tatt mestre ArmA. Man må jo selvsagt være minst over 30 år for å spille så realistiske spill som ArmA, for det er jo helt klart verdens mest voksne spill.

 

Og de få som i det hele tatt klarer ArmA må jo selvsagt se ned på de som ikke liker det spillet for de har jo såpass lav mental kapasitet, de er bare halvparten så intelligente.

 

 

Så konklusjonen er altså da at dumme folk med IQ under 100 spiller Battlefield, Call of Duty, Counter-Strike etc. og de smarte intelligente menneskene spiller Armed Assault.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...