Gå til innhold

Yakuza 3 tråden!


Paisley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

Demo er ute på Psn, jippi!

Jeg håper så mange som mulig av dere digegr demoen, og deretter kjøper spillet. Jeg vil ha Yakuza 4 ! (Jeg har forspvidt forhåndsbestilt Yakuza 3 amerikansk versjon, selv om jeg eier japanese evrsjonen fra før av)

Ganske sikker på at spillet kommer til å selge elendig. Ikke er det Engelsk dubbing (har ikke noe i mot det), som spesielt Amerikanerne setter dårlig pris på. Spillet blir releaset i en av de traveleste månedene for nye spill, og Yakuza 4 kommer nok aldri til Europa / Amerika.

 

Men det aller verste, enkelt og greit det aller verste er at de faen meg har prestert å kutte vekk innhold ifra den Japanske versjonen. Hva i all verden tenker de på?

 

Det de har kuttet vekk er:

Hostess Bars

Dating Girls

Massage Parlours

Mahjong

Chess

Quiz

 

I utgangspunktet så kan det set ut som det ikke er så voldsomt mye viktig men liekvel. Det er noe som er jævla unødvendig, og jeg er rett og slett forbanna. Jeg hadde spesielt gledet meg til å bruke flere timer på å bare spille Mahjong og de presterer å fjerne det. Tror faktisk jeg skal cancelere min pre-order, dette er bare idioti og altfor svakt av Sega.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Runda det her om dagen. Dette spillet er helt rått :D Nesten så jeg leter frem nummer 1 og 2 fra loftet. Likte de ikke spesielt når de kom (runda de aldri), mulig de faller mer i smak nå :)

 

Begynte på hard men måtte gi opp på Rikiya :p Normal er perfekt vanskelighetsgrad. Driver i premium adventure nå, prøver å få full completion (mulig jeg driter i mat&drikke da...). Så blir det hard og extra hard :)

Lenke til kommentar

Nice, drit bra spill. Likte 2ern, men 1ern har jeg ikke prøvd.

 

Skulle gjerne jagd platinum, men gidder ikke starte alt på nytt i den europeriske versjonen.

Og det er tross alt umulig i den japanske hvis man ikke kan språket, da det ene minispillet må man kunne det, såvidt meg bekjent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...