Gå til innhold

Dine 3 Beste Spilløyeblikk


Anbefalte innlegg

1. På slutten av disc 2(?) på Final Fantasy VII, når Sepiroth kommer hoppende med katanaen sin og.. ja... :cry:

 

2. Curse of Monkey Island. Husker jeg ikke hadde bra nok lydkort til dette spillet først, slik at det alltid hang seg i introfilmen. Når jeg ENDELIG fikk tak i nytt lydkort og pappa hadde installert det kan det ikke beskrives med ord hva jeg følte når introfilmen eeendelig kicka igang!

 

3. Slutten på Mafia 1 :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Final Fantasy 7

Hele spillet er jo helt fantastisk. Spilte det fra release og rundet det senest for tre uker siden. JATAKK til remake ASAP!

 

WoW

Da guildet endelig fikk ned Nefarion som første horde på serveren! Jeg hadde spysjuka så jeg vekslet mellom å slenge en heal til tanken og spy i bøtta. Men ikke pokker om jeg skulle gå glipp av det! :whistle:

 

Dragon Age

Hele spillet er legendarisk! Spesielt slutten. Alle som har spilt det vil vel vite hva jeg snakker om ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Åååå hvor begynner jeg!

 

Mitt første spill som tok meg med storm da jeg var liten.

 

Super Mario til NES. Jeg var hekta, og så fram til neste gang jeg fikk sitte forand den store old school CRT Tv`en min.

 

Så kom min neste flørt. Zelda: Ocerina Of Time. Det var nytt, spennende. Fantastisk. Det tok meg til en verden jeg aldri hadde før sett eller drømt om. Jeg har så mange gode minner fra dette spillet. Det var her min virkelige hobby for spill startet.

 

Noen år senere, Goldeneye til N64. Jeg og fetteren min satt flere timer dag inn og dag ut. Å når vi begynnte med multiplayeren. Ingen kunne stoppe oss. Her startet min gamer karriere. Gløden var tent!

 

År gikk, å jeg kom over Gears of War1. Helt uventet. Hadde hørt om den, sett reklamen. Men da jeg satte meg ned. Med en cola klar og kontollen i hånda. Lyden på maks. Å spillet startet opp. Jeg var solgt, den gode følelsen jeg fikk fra Zelda våknet til live igjen. Jeg var virkelig lykkelig da! Dette spillet forandret meg, jeg ble 100% for multiplayer opplevelsen. Mitt absolutt beste spill igjennom tidene.

 

Å det forsetter, men det tar jeg i 2011 ;)

Lenke til kommentar

1. Hele Ocarina of Time, selv om det tok evigheter for meg å komme igjennom og at jeg endte med å printe ut en hel walkthrough bok for å finne ut av undervanns tempelet :p. Herlig spill

 

2. Mass Effect: Samtalen med Sovereign og senere samtalen med Vigil. Ganske spesielt at 2 samtaler fra det spillet er det som huskes best, og ikke selve action sekvensene. Sier litt om hvor bra fortalt historien i Mass Effect 1 er. Savnet disse øyeblikkene i ME2 though :/.

 

3. Starcraft 1: Fantatisk historie med mange tvister og god innlevelse av stemme skuespillerene, da spesielt til Protoss etter min mening. Talen til Judicator Aldaris i siste mission av Starcraft 1, ikke BW, var noe jeg fikk gåsehud av.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

1. Å komme ut av kloakken på Oblivion for første gang til blendende solskinn og en grafikk jeg aldri hadde sett tidligere var rimelig magisk. Det var også starten på noe som ble til 300 timer med RPG-avhengighet. Fantastisk!

 

2. Sistemission i Mass Effect 2. Skjelden har jeg vært så emosjonelt knyttet til utfallet av et enkelt oppdrag. Alt rundt dette oppdraget er perfekt. Settingen, hvor viktig det er at man lykkes og hvordan tidligere valg påvirker utfallet. Satt bare og stirret på skjermen i en halvtime etter at jeg var ferdig.

 

3. Denne er vanskelig, men sluttene i AC2 og AC:B står høyt. Begge to er utsøkte, om enn grenseløst irriterende, cliffhangers og har enormt store WTF-øyeblikk i seg. Hva historie angår er nok Assassin's Creed noe av det beste jeg har spilt. Gleder meg som en sopp til neste spill i serien.

Lenke til kommentar

Spill MÅ være vansklig for at det skal komme opp i bra spillfølelse for min del, jeg må ha en mestringsfølelse etter mye feiling, da er det best. Masse Cutscenes og linær spilling er turn off for meg.

 

Har lyst til å lage en liste over de 3 beste i nyere tid.

 

1. Wip3out HD - Mestringe følelsen på Høyeste nivå er enorm og konstentrasjonen må ligge kun i spillet, brøkdels sekkund med andre tanker og man smeller i veggen. Eneste spillet jeg spiller på ps3, resten av bruken er bluray titting.

 

2. Risen - RPG pc, endelig et rpg spill som tør å drepe deg uten å spørre først igjen. Dette er det egentlige Gothic spillet, Gothic seriren ble drept av Fable kloningen Gothic 4. Oblivion var heller absolutt ingen høydare for min del i forhold til Morrowind, ble støvsamler her.

 

3. Dragon Age Origins, til tross for alle sine cutscenes, linjære a-b spiling (les konsoliering) likte jeg spillet og atmosfæren godt. Men ser at i Dragon Age 2 så dropper man det siste som var igjen av det som minnet om en god vansklig RPG strategi spill, så dropper nok det kjøpet.Spillte det på Nightmare (eller hva den vanskligste graden het), det eneste som kunne bli for vanskig var noen Bosser som i enkelte tilfeller drepte folk på 1 kritt, ble en voldsom jobb for healere)

Endret av SimalarioN
Lenke til kommentar

Det var mye å velge imellom og de nominerte husker jeg ikke så altfor godt men:

 

1. Super Mario 64, det var mitt første spill noen sinne. Storebroren min eide nintendoen men jeg fikk lov til å spille av og til. Kan ikke si at jeg har noen veldig spesielle øyeblikk med spillet annet enn selve opplevelsen av et spill for første gang. Men grunnen til at dette ble nummer 1 var fordi jeg hadde en rar mestringsfølelse når jeg klarte første boss (som egentlig er veldig enkel).

 

2. Battlefield Bad Company 2 var et sjeldent et. Det var på banen med masse snø (husker ikke navnet, har solgt spillet) og nesten hele laget var samlet på ett sted. Som om det var skjebnen var også nesten hele det andre laget samlet et par meter bortforbi. Det brøt ut i en vill kamp hvor alle objektene var perfket plassert for å gå i gjemsel. Begge lagene hadde en slags harmoni, til og med uten mic, som gjorde at alle visste hva de skulle gjøre. Medic og Assault kastet ut esker til alle og sørget for å fulle klassen sin helt ut. Små grupper kom og gikk/stormet ut i krigen hele tiden, kampen varte i ca. 6 minutter.

 

3. Dette øyeblikket er litt annerledes, kanskje det ikke burde være her men det er uansett noe jeg husker. Da jeg gikk ut begynner vault'en i Fallout 3 for første gang var det noe spesielt som skjedde med meg. Munnen datt på gap da jeg kikket meg rundt og fikk sol i fjeset, imens jeg speidet utover det aldeles vakre landskapet. Jeg hadde ikke opplevd noe lignende før og det var nok det første spillet jeg har spilt som har hatt skikkelig god grafikk.

Endret av Grøgger
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Mine beste spill øyeblikk må nesten bli rangert på denne måten:

 

1. Mass Effect serien generelt med spesielt trykk på siste oppdrag i det første spillet når commander Shepard reiser seg og kommer ut av ruinene etter at Saren og Sovereing er blitt knust. Satt og fikk frysninger over hele kroppen på den scenen. har aldri prøvd eit så genialt spill som Mass Effect spillene er.

 

2. Første gang eg prøvde Championship Manager ( nå kjent som Football Manager), eit genialt konsept som fortsatt fenger til mange mange timer foran PC-en.

 

3. På denne plassen må nesten alle andre gode opplevelser med spill komme. Det er ikkje mulig å velge ut den 3. beste opplevelsen da det er så jevnt mellom mange spill opp gjennom årene. her kommer blant annet super Mario, Death Rally, Pokemon, Heroes of Might & Magic og mange fleir spill.

Lenke til kommentar

Beste spilløyeblikk.. hmm.. vanskelig... Men har da noen sinnsykt gode spillminner, så det får gå som det samme :p

 

1. Det jeg vil kalle inngangen min til spillverdenen, var de typiske klikk og pek spillene Monkey Island og Broken Sword... MEN da jeg etter disse kastet meg over Grim Fandango i 12 år alderen kom noe av det jeg husker best og er stolt av ennå :p etter ukesvis, (ja, hadde ikke samme utholdenhet eller tid til rådighet foran skjermen den gangen), og frem og tilbake i "de dødes verden", var jeg drit stolt over å ha klart å runde dette spillet uten noe som helst hjelp fra noen walkthrough eller mer erfaren fetter.

 

2. Så to øyeblikk som jeg slår sammen fordi de hentet samme følelse i meg, og jeg er bergtatt ennå.. Både i de gamle spillene, og i de nyere: Da jeg rundet Devil May Cry og Kingdom Hearts og brukte flere dager etter dette på å spille igjen og igjen på ulike vanskelighetsgrader.. Skadefroen over store sverd, heftige sverd og ynkelige fiender, samt cutsceenene og figurene... To serier som rangeres som noen av de høyeste på min liste.. uansett selv om de har sluppet et par flopper selv i hver serie... Love it..

 

3. Sist men ikke minst nr 3... Jeg tror ikke dette kan kalles et spilløyeblikk ennå fordi det har ikke skjedd... Ikke ennå.... Men det kommer til å skje, og jeg har sikkert så høye forventninger at om fallet ned i skuffelsen kommer, vil jeg aldri reise meg igjen... Jeg snakker om "The last Guardian"... Hvorfor har jeg tatt med dette som et av mine spilløyelikk? Jo, fordi jeg allerede kjenner det røre seg i hjerterota, og tårene renner allerede av traileren... og jeg er ikke noe sippehøne til vanlig, så noe må det være med dette spillet.. og jeg gleder meg til å finne ut hva...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

1. Flåklypa Grand Prix

 

Da jeg la på siste del på bilen og åpnet den siste scenen. Hele spillet var noe helt spesielt og spilles en sjelden gang fortsatt.

 

2. Heavy Rain

 

Da du sitter og ser at Origami Killer'en brenner alle beviser og alt går opp for deg

 

3. Wii tennis

 

En gang jeg hadde døgna med noen venner, var de andre stuptrøtte og holdt på å sovne om morgenen. Jeg, derimot hadde mer lyst til å spille det elendige wii Tennis i et par timer. Utrolig kjedelig, men utrolig gøy.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

3. Sist men ikke minst nr 3... Jeg tror ikke dette kan kalles et spilløyeblikk ennå fordi det har ikke skjedd... Ikke ennå.... Men det kommer til å skje, og jeg har sikkert så høye forventninger at om fallet ned i skuffelsen kommer, vil jeg aldri reise meg igjen... Jeg snakker om "The last Guardian"... Hvorfor har jeg tatt med dette som et av mine spilløyelikk? Jo, fordi jeg allerede kjenner det røre seg i hjerterota, og tårene renner allerede av traileren... og jeg er ikke noe sippehøne til vanlig, så noe må det være med dette spillet.. og jeg gleder meg til å finne ut hva...

 

Jeg hadde det på samme måte da jeg hørte om Doom 3 første gang, og bortsett fra en tvilsom vri mot slutten var det så bra som jeg hadde håpet og vel så det. :)

Lenke til kommentar

Hmm må jo tenke nå...

 

1) Elders scrolls 2 - Daggerfall intet annet spill har gitt meg samme følelsen når det kommer til rpg spill. Husker fortsatt idag da jeg startet det første gangen og lagde person. våknet i en hule etter ett skipsbrudd og begynte å utforske. Hørte noen dyrelyder og var litt anspent da jeg begynte å gå rundt, fordi man forventet jo ett angrep. Angrepet kom ikke før jeg hadde utforsket ett par rom og snudde meg rundt. Da brølte en bjørn og hoppa på meg. og jeg hoppa bakover med stolen..

 

2) Counter strike - Første FPS spillet som ga meg blod på tann når det kom til online spilling, hadde testet ett par andre som Quake osv men de falt aldri helt i smak. Og så kom CS med sine feil og sine genialiteter. Bunny jumping var irriterende helt til man skaffa hagle og gikk på kaninjakt. :D Det var noe utrolig digg med det å skyte de folka som hoppa rundt som en ape med ADHD.

 

3) Day of the tentacle - eventyrspill på sitt aller beste, spesielt introen. Utrolig morsomt og genialt spill

Lenke til kommentar

Pokemon Gold: Helt klart et av de beste minnene mine. Satt i flere timer og fanget pokemon etter pokemon.

Ble enda gladere når jeg fant ut hvordan man kopierte ting B)

 

Counter Strike 1.6: Det var gjennom dette spillet jeg virkelig ble introdusert for FPS spill. Nydelig grafikk (til å være på den tiden) og mange kule våpen.

HEADSHOT! Gode minner :D

 

Need For Speed Hot Pursuit III: FIkk dette til julen i 1997, og jeg ble frelst med en gang. El Nino som dro fra det som var av rubbel og bit. Det klart beste spillet i Need For Speed serien etter min mening :) Det var dette som var skikkelig racing, ikke alle de dere nyere spillene hvor alt går ut på å style bilen.

Lenke til kommentar

Mine 3 beste spilløyeblikk, dæsken, vanskelig spørsmål!

 

1: The Legend of Zelda: Ocarina of Time: Da jeg endelig fikk Epona. Jeg kunne ikke tro at det faktisk funket å hoppe over gjerdet :D

 

2: World of Warcraft: Da guilden min for første gang tok Ragnaros. Hyling og hoing på ventrilo, aaaah, det var dager det. Desverre så forpestet WoW hjernen min i seinere tid og førte til umiddelbar innlegelse på "Jeg-spiller-for-mye-sykestuen" i min triste lille hybel. Jeg er nå heldigvis kurert <3

 

3: Shadow of the Colossus: Eneste spillet hvor jeg faktisk har måttet ty til tårer på slutten. Fantastisk spill, og min neste anmeldelse på min gamingblogg på:

 

http://pwnordie.blogspot.com/

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Oblivion

 

Det øyeblikket hvor man kommer ut av "sewers"en og får den mest fantastiske utsikten tenkelig :)

 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

 

Stort sett hele spillet sett under ett.

 

Age of Empires 2

 

Tidenes strategispill. mange fine øyeblikk

Endret av HeatSeeKinG
Lenke til kommentar

1. The Legend of Dragoon!

Det er noe med dette spillet som fanger meg.

Spiller gjennom det for tredje gang på 1 år nå. ( 4 CD'er, PSX)

 

2. Star Wars: Republic Commando

Ja... Jeg bare digger det spillet.

 

3. Final Fantasy X

Mangen digger FF7, men FFX er etter min mening det beste spillet i serien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...