Gå til innhold

Ny God of War 3 trailer!


nub_nutz

Anbefalte innlegg

Håper de kan la serien dø ut og heller gå videre på en ny franchise. Jeg liker ikke sånne nintendofranchiser som bare varer og varer og aldri tar slutt.

 

btw hvordan i huleste skal Resistance fortsette som en franchise etter hvordan 2ern endte?:p

Resistance 2 spoiler fra HELT i slutten av spillet:

Skjul
Selv om Hale ble skutt så har jo fortsatt ikke menneskene vunnet over Chimeraene, så det MÅ jo nesten bli en 3-er.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Smak og behag.. om jeg elsker et spill håper jeg dem lager mer.. MYE mer.. så kan heller andre selskap ta på seg og være innovative og lage nye ting.. Hva hadde mario vært om Nintendo avsluttet serien etter Super Mario 3? hvor mye glede hadde da dagens generasjoner fått av serien? Du hadde aldri fått en tenåring i dag til å spille Super mario 1, selv om det er et sjefs spill.. men super mario galaxy svelger dem lett :) det finnes jo grenser.. om serien blir dradd ned i grøfta slik som jeg feks mener skjedde med Might and Magic er det jo veldig dumt, da ødelegges de gode minnene :)

 

Jeg synest remakes (prince of persia classic, bionic commando osv) eller videreføring av serier (gta4, mgs4, Super mario xxxx) er kjempebra, dette gir folk som alltid har likt serien mer av det gode.. i tillegg introduseres nye generasjoner for serien.

Endret av Fenixen
Lenke til kommentar

Litt ny info fra PSM3 denne mnd:

 

 

*Som sett i traileren foregår noe av handlingen på ryggen til titanen Gaia. For å få et visst inntrykk av hvor stor denne banen er, så tenk på Medusa-brettet fra GoWII: "It would just about fit into the palm of her hand".

*Løve-slåsshanskene til Kratos heter Cestus og er inspirert av Gauntles of Zeus, og som i hovedsak vil bli brukt til å slå tilbake og stoppe store horder av fiender.

*Totalt er det 4 hovedvåpen: Blades of Chaos, Cestus, bue med flammepiler og et til. Samtlige våpen kan byttes i sanntid med D-pad.

*Kratos kan nå fjerne indre organer og dele fiender i to. "Eye-gourging? Pah. Strategic dismemberment? Done in Dead Space. Disembowellin? Now you're talking."

*Kratos kan plukke opp fiender og bære dem på skuldrene sine i vente på noe gøy å gjøre med dem. Eller han kan bruke de som våpen, skjold eller bare kaste de mot nærmeste harde overflate.

*Fiendene er smartere enn før, og det er flere enn før (ca 50+). På denne måten får de opp intensiteten til hver fiende, uten å gjøre spillet til en "button basher".

*Fiendene vil få en hærleder. Så lenge han er i livet, vil fiendene være tøffere og mer aggressive. Her må du velge om du vil gå rett på lederen, eller tynne ut rekkene først.

*Kratos kan fly. Det som er vist viser en "on-rails"-lignende opplevelse, men har stort potensiale. Kratos klatrer jo tross alt på ryggen til en titan, som selv klarter opp et bratt fjell, så Kratos kommer til å klartre og falle gjennom hele spillet.

*Pluss at Kratos har lært seg "wall run" i beste Prince of Persia-style. Det er hintet om at kamper kan oppstå mens du veggløper, noe som kan gjøre pusleoppgavene i spillet ganske fiendtlige.

 

 

Lenke til kommentar

Jeg tror God Of War 3 gjør det samme som MGS IV og Killzone 2 gjorde nemlig dette:

Lage beste grafikk overall av alle konsollene. Dem to titlene der er en pryd for øynene, ingen tvil fra min side at God Of War 3 kommer til å gjøre det samme :D. Dem to spillene der har fått mangen kommentarer i anmeldelsene rundt omkring på gamingsider, sånne som dette: Best graphics to date on all plattforms :), beats everything out there osv...

 

Gleder meg noe enormt!! Det med wallrun kan være en nøkkel i diverse kamper og det liker jeg!!

PS3 for meg blir bare større og større :D

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Ja, Gears 2 har helt klart mye bedre teksturer. Teksturer er ikke alt, men jeg mener Gears 2 slår MGS 4 på alle grafiske punkter også.

Ontopic: Gow 3 kommer nok til å bli bra. Fortsett med gameplayet fra de tidligere spillene, puss opp grafikken litt, mer blod og gørr, så er jeg fornøyd :)

Lenke til kommentar

MGS4 sine filmsekvenser er bare helt hinsides... spesiellt den som er nesten 1 time lang, da de blir ambushed ute på elven.. teksturkvaliteten hopper opp ti hakk på deler av den, fikk helt hakeslipp :)

 

Gears2 er en fryd for øyet det også, men sånn alt i alt synest jeg Killzone2 er det spillet jeg har spillt der en får best inntrykk av grafikk uavhengig av konsoll... At crysis har høyere polgygonantall og mer pixler på textures hjelper ikke..

 

ser nå at jeg sitter og kommenterer dette i en God of war3 tråd jaja sånn kan det gå :p

Lenke til kommentar
Ser MGS4 virkelig så bra ut?

 

I cut-scenes ser det til tider heilt utrolig bra ut. Men når man spiller så er det ikkje utrolig bra. det ser veldig flott ut, uten at eg sitter å måper.

 

Disse nyheten ang. GOW3 høres rått ut ihvertfall :)

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...