Gå til innhold

Har elkjøp sluttet å selge xbox 360???+


husgutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fikk svar:

 

Hei og takk for din henvendelse.

 

Dette er ikke et produkt vi ikke selger lenger, det er bare leveringsforsinkelse fra leverandøren.

Vet i skrivende stund ikke når varen på ny kan forventes inn på våre lagere.

 

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

 

Med vennlig hilsen

Sanjeev

Kundesenter

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Skulle sjekke prisen på xbox på elkjop.no, og der har de fjerna xbox, finner ikke en eneste konsoll???? Hva faen skjer? Er jo helt skandale.. har også lagt merke til at det nesten kun er reklame for ps3spill i de nyeste avisene.... :blink:

 

Så dårlig som 360 salget er i Norge så synes jeg ikke det er rart. Nå dreier dette sikkert seg om at de venter på de nye bundlene men blir ikke overrasket hvis elkjøp og andre kutter videre ned på 360. De har allerede kuttet kraftig på 360 hyllene i de fleste butikker jeg har vært i.

 

PS3 og Wii står mye sterkere her.

Lenke til kommentar

Ingenting forundrer meg når det kommer til Elkjip... Hvis de velger å slutte med 360 hadde det jo vært synd for Spaceworld, Gamestop og Platekompaniet... Not :-P

 

@MagnarP: regner du kan backe opp uttalelsen din med at 360 selger så dårlig her til lands med litt stats eller? Spesiellt siden Microsoft ikke annonserer tallene sine her, så har du sikkert litt insider info?

Endret av Sersjant SEGA
Lenke til kommentar

Føler egentlig at xbox som merkenavn blant ola nordmann har blitt mye sterkere det siste året, og at vanlige folk begynner å akseptere merkevaren. Blir litt som huyndai osv, tok noen år før folk turte å bytte ut opelen mot hyundai.

 

Nordmenn er veldig trauste når det kommer til merkevarer, det skal være trygt og godt! Ser jo dette i dagligvarehandelen og,ingen som klarer å danke ut omo og blenda (som er samme firma) osv..

Lenke til kommentar

Frem til 2009 har ingen av mine venner tenkt på andre konsoller enn Playstation.

 

Det skal nevnes at mine venner stort sett ikke er særlig til gamere, og er helt normale casual spillere med en interesse for kun de spillene som det blir reklamert for. Type Rock Band, Call of Duty og Singstar. Men i det siste har det forandret seg en del og 4-5 stykker har kjøpt seg en Xbox 360 i det siste halvåret. Tror nok at Xbox endelig har blitt "godkjent" av Ola Normann i Norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...