Gå til innhold

Hero Classes - Hvilke classes ønsker du deg?


Anbefalte innlegg

Jeg synes egentlig dette med at hver character har forskjellige talenttre som gjør det til tre helt forskjellige typer characters er litt talentløst til å begynne med... burde hvertfall fått tittel deretter. Alle som ikke valgte top tier talent eller å synke i 51 poeng (61 i neste ekspansjon osv.) rett og slett hybrids, og dem er det ikke mange av.

 

Det med å nerfe nye klasser ned til level 1 er jeg med på... det er drepende kjedelig med så utrolig mange death knights. Folk starter jo flere stykker bare fordi de begynner på 55, og overkjører hele Outland og Northrend på nytt, istedet for at det spres utover...

 

Ser at du har valgt to Diablo klasser ;) Amazon kunne godt hatt en seduce, ja. Necromancer kunne fort blitt fryktelig likt både Warlock og særlig Death Knight, eller?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Expansions er flott. Legger jo til masse nytt content og forfrisker spillet. Men jeg synes dette med +10 levler er en uting. De skulle startet med 50 eller 100 levler, og that's it, liksom... folk kjører jo hardt på for å levle 10 ganger med en gang spillet kommer ut uansett, så levling etter opprinnelig level-up gjør jo bare at folk må bruke hundre år på å få opp alle characterne sine. Da synes jeg faktisk det er bedre at de retter ennå mer fokus mot gear og teamwork, eller vanskeligere og mer "episke" quests.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Hero - Helt

Class - Klasse

Expansion - Utvidelse

 

Må du absolutt skrive "class" så ikke bøy det "classe".

 

Sorry, måtte bare få det ut.

 

 

Er vel ingen som har forsøkt å bøye det norske ordet klasse her? Lær deg heller litt engelsk. Flertall av class er classes. Jeg kunne godt ha skrevet hvilke klasser ønsker du deg, men for meg er det ikke naturlig å bruke oversatt norsk terminologi om et engelskspråkelig spill og engelskspråkelige konsepter. Derfor vil det for min del alltid forbli class, hero, expansion osv. :)

 

Elementalist = Arcane

 

Elementalist er så vidt jeg husker "old gods". Altså lyn, torden og slike ting. Jeg tror:

Fire = Pyromancer som det sies over

Arcane = Arcanist

Frost = Lich (eller må man være dau også? :))

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Blizzard er ikke ferdig med å utvide spillet helt enda. For det første så satte de seg et mål med å komme med en expansion årlig. For det andre så tjener de opp julebonusen til de ansatte på det.

 

Hero Classes er en ide jeg ikke liker. Har ikke prøvd en Death Knight så ta det jeg sier med en klype salt. Men i WC3 så var heroes selve heltene. Ligger i ordet riktignok. Men spillere er ikke heltene. For meg så er vi ikke det i det minste. Vet Blizzard liker at vi tror det og sikkert mange der ute som liker å tro at de er helten, men en helt grinder ikke PvP, arenaer og raidinstancer. En helt gjør store handlinger og beveger seg videre til neste store handling.

 

Liker bedre ideene om at klassene som allerede er i spillet skal kunne utdypes mer. Men de ødela litt for det håpet med dual-specc. Som egentlig gjør det lettere for "heltene" våre å grinde PvP OG raidloot uten å betale dyrebare gull hver gang.

 

The Emerald Dream kommer mest sannsynlig i en expansion. De jobbet med dette tilbake i 2003 til og med. Men droppa det for å legge det til seinere. Dette er jo også et av de største mysteriumene i WoW per dags dato (syns jeg). Hvordan fungerer det og hvem er det egentlig som kontrollerer det som foregår der inne?

 

The Maelstrom er noe jeg sikler etter. Husker jeg leste om det før jeg starta å spille. Før jeg hadde peiling på raiding, epics og det utviklet seg til det det er i dag. The Undermine. Hva gjør Goblinsa der nede? Tom of Sargeras. Kan det være flere kraftige artifacts der nede? Bloodsail Hold. Se for dere at man må raide piratbyen! Og hvor ble det egentlig av Kul Tiras og Gilneas?

 

Det er mye Blizzard kan spille på og jeg håper de fyller Azeroths kart fullstendig før de reiser ut i The Great Dark igjen. Og Burning Legion tror jeg ikke prøver seg igjen med det første. De knuser oss lett hvis de vil. Syns forresten det er positivt at Blizzard sier de vil ta det rolig med Northrend content og ikke kjøre det ut som f.eks Black Temple. Tar nok fortsatt ei lita stund før vi banker på døra til The Lich King ^^

 

(Lorefeil kan og bør påpekes, men orka ikke å back up sjekke alt og tok det meste på hukommelsen)

Lenke til kommentar

Ja, først så skal det komme ut enda et raid ihvertfall før Icecrown Citadel, nemlig Argent Colosseum. Jeg lurer litt på hvilken expansion som kommer da først, etter Lich King har blitt slått. Emerald Dream og Maelstrom er veldig sannsynlig. Hva de putter i Emerald Dream vet jeg ikke, men i Maelstrom, vil jeg tro at Naga er de sentrale fiendene, og Azhara. Og når vi er på det temaet, så er det jo en boss som må dukke opp etterhvert, nemlig Neltharion, eller som kanskje noen kjenner han bedre som, Deathwing. Og Nozdormu dukker vel opp etterhvert han og, sammen med mysteriet om Infinite Dragonflight.

 

Det jeg tror om Infinite Dragonflight, er at det er en refleksjon av Bronze Dragonflight. Når du gjør en spesiell quest I Dragonblight, en quest der du skal dra til et sted jeg ikke husker navnet på akkurat nå, men uansett, skal du bruke et hourglass for å finne ut hvem som er lederen for Infinite Dragonflight. Og da dukker opp, ingen ringere enn, Nozdormu. De tror det bare betyr at han er i live, og et eller annet sted. Men, har dere noen gang tenkt på at timeglasset faktisk viste fram lederen? ;) Tenk på det dere;)

Endret av Plainstomper
Lenke til kommentar

Deathwing er en boss som ikke blir hovedpersonen i en eventuell expansion tror jeg. Selv om han er mektig så gjemmer han seg på et sted som er for lite til at det kan være "det nye stedet å utforske", nemlig Grim Batol. Som er nok et sted Blizzard bør sette på kartet. Ser for meg at Deathwing kan dukke opp på samme måte som Yogg-Saron i Ulduar. Med Grim Batol som et nytt raidinstances litt etter en expansion release.

 

Disse kjære dvergene våres som er så glad i å gå lenger inn i huler enn det er lurt å gjøre klarer vel å hisse opp innbyggerne i Grim Batol. Kan fort bli en 5 mann instance hvor The Spirit of Modgud er sistebossen. Også Raidinstancet blir litt vanskelig å si noe om. Deathwing kunne blitt den nye Onyxia (er jo tross alt faren hennes), og er bare en boss der. Men håper mer på et større raid hvor det skjer mer og kanskje de andre aspectsa ønsker å hjelpe oss med å ta Deathwing. Han lurte de tross alt til å hjelpe han med å lage The Demon Soul.

 

Kanskje tar de den til og med med til raidet for å ta knerten på Deathwing ^^

Time will show hva Blizzard velger å gjøre. Men de har mye lore de kan trekke frem. Noe de heldigvis har begynt med i større grad nå. Og som sagt. Håper de fyller ut Azeroths kart før de fortsetter videre.

Endret av Stinkey
Lenke til kommentar

Leste akkurat en aller annen blogg some foreslå Summoner som class, og jeg falt helt og holdent for det. Muligheten til å summone midlertidige hjelpere, på samme måte som mages har water elementals, traff et eller annet inne i meg som ble helt forelsker i tanken. Hjelpere med auras, threat reduction o.l. virker litt spennende, selv om det kanskje ikke har noen direkte rolle i Warcraft lore.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...