Gå til innhold

Starcraft 2 tråden over alle tråder


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, kanskje jeg ringer dem i morgen for å høre for eksempel hvor mange kopier de regner med å selge natt til 27. Gidder ikke stå i kø til klokken 4 på morgenen.

Bestill fra komplett og velg pickup point vinderen så har du det på man/tirsdag også er det bare å installere det 27/7

Lenke til kommentar

Bestill fra komplett og velg pickup point vinderen så har du det på man/tirsdag også er det bare å installere det 27/7

Hva er fordelen med det i motsetning til å bare kjøpe det på Gamestop den 27.?

 

Er vel garantien å få en kopi, samt at du får det litt tidligere.

 

Kommer til å sitte litt over midnatt selv å installere samt spille tenker jeg. Visse ting skal man gå litt overbord for, må tross alt få ha det litt gøy.

Lenke til kommentar

bestilte fra gamezone og ble sendt på fredag etter det jeg skjønner så håper jeg har den på mandag! Gamestop i drammen har nattåpent og hvis jeg ikke har SC2 på mandag så lurer jeg litt på om jeg ikke skal stikke dit å skaffe en ekstra kopi og eventuelt selge den jeg får fra gamezone :p

Lenke til kommentar

Blir nå spennende å se om battle.net funker noe særlig de første dagene da. Men vi må vel kunne forutsette at Blizzard har reservert nok personell til å jobbe 24/7 etter release.

 

Kan tenke meg serverne får kjørt seg ganske kraftig ved release ja, og det er nærmest umulig å ha nok kapasitet (selv om de sikkert midlertidig bruker noen servere brukt til andre spill rundt launch) til launch presset. Håper bare singelplayer holder seg i live, da får jeg i det minste spilt :p

Lenke til kommentar

Forventer ikke det under en beta egentlig, "liker" at det er feil der for det gir utviklerne data å jobbe med og teste resultat. Det er tross alt ikke en demo. Produkt jeg har betalt for derimot har jeg langt høyere forventning til, og der er blizzard en av de få som konsekvent leverer.

Lenke til kommentar

Eneste jeg husker fra wotlk launch er...lagg :p

 

Jeg opplevde ikke nevneverdig lag verken ved launch av TBC og WoTLK, og jeg var stort sett hjemme fra launchevent og ferdig-installet mellom 0100 og 0200. Ikke med EU vanilla retail i 2005 heller, forsåvidt - kun ved den amerikanske 2004-launchen ble det rapportert om alvorlige problemer; de fleste forårsaket av at spillet solgte mye mer i løpet av de første dagene enn alle estimater tilsa, og servere etc. knelte.

 

 

Sannsynligvis (forhåpentligvis!) lærte de av det, og kommer ikke til å bli overrasket når halve verden skal logge seg inn på bnet samtidig, om noen dager.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Det går seg nok til, litt overbelasting første par dagene er vel bare å regne med, Blizzard har riktignok blitt mye bedre på å holde serverkapasiteten oppe når de vet det blir hektisk. :)

 

Gleder meg til å ta fatt på campaign, litt 1v1 evt 2v2, og ikke minst på å se hva slags custom maps som kommer ut etterhvert!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...