Jump to content

bjovas

Medlemmer
 • Content Count

  746
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Pleier ikke å være så teknologimotstander, men dette minner om et tiltak som bunner utelukkende i besparing og fint lite argumenter for sikkerhet.
 2. Fikk meg Logitech Harmony Ultimate i dag, og det som funket for meg var å legge den nye PVR dekoderen inn som Advanced Digital Broadcast ADB-5473CDX. Har fått alt til å funke nå utenom Se forfra. Etter en drøy måned må jeg si meg veldig fornøyd med den nye dekoderen! Tror Canal Digital har kommet opp med det som kan holde dem i markedet noen år til i konkurranse med alle streamingtjenestene. T-WE ukesarkivet og Se forfra bruker jeg mye.
 3. Det er det villeste. Jeg hadde samme problemet på min RT-AC66U, har Canal Digital og kom ikke inn på streams på twitch.tv, eller kunne ikke se bilder på imgur, og tipset ditt ser ut til å ha hjulpet på mitt modem også. Du aner ikke hvor takknemlig jeg er.
 4. Oppgraderte i går fra win7 til win8 på jobblaptopen, en Dell Precision M4700 med Quadro K2000M grafikkort. Upgrade gikk knirkefritt og maskinen funket fint med win8. Så ville jeg teste en reboot for å se om den er så rask som de sier, men etter at det nye windowsikonet har vist seg under booting så blir bare windows stående og alternere mellom å vise enten helt sort eller nesten stort. Dette er altså når den skal vise lockscreenen etter booting. Kan skru av pcen med strømknappen, så den er i og for seg responsiv, men viser altså ingen ting vettig på skjermen. Når jeg startet den i dockingstasjon på jobb med skjermen klappet sammen, så funket den. Om jeg så åpnet lokket gikk alle skjermene i svart. Så tok jeg shutdown og dro hjem. Skrudde den på igjen, og den funket fint. Så tok jeg reboot, så er det samme greia igjen. Har aldri vært borti noe lignende, skjermkortdriveren er oppdatert til nyeste versjon.
 5. Har en pc på vei som i følge UPS skulle vært levert til Bergen i dag, men som selvfølgelig ikke kom frem. På pakkesporingen så er det noe rart som ikke har skjedd på de andre destinasjonene på veien, nemlig at tidspunktet på en scanning er mange timer frem i tid. Dette er hva jeg fikk se i ti-tiden i formiddag, som ikke har oppdatert seg siden: Oslo, Norway 27.08.2012 15:00 Avreiseskanning 27.08.2012 07:05 Opprinnelsesskanning 27.08.2012 06:01 Ute for levering 27.08.2012 05:58 Ankomstskanning 27.08.2012 05:50 Avreiseskanning 27.08.2012 05:12 Ankomstskanning Malmo Sturup, Sweden 27.08.2012 04:07 Avreiseskanning 27.08.2012 03:09 Ankomstskanning Koeln, Germany 27.08.2012 01:50 Avreiseskanning Altså har pakken kommet seg fra Köln til Oslo i løpet av morgentimene, og så har plutselig noen satt i gang med enormt mye scanning, har dette med fortolling og gjøre? Og så har det blitt satt et "fremtidig" tidspunkt for Avreiseskanning, minst fem timer frem i tid. Whats up?
 6. Sjokk at mr "Jeg skal ha friår hvor mye har jeg krav på i trygd kthx" går på bi.
 7. Er det ikke utrolig merkelig lyd i denne serien, er all samtale dubbet inn i ettertid? Er det en norsk skuespiller som leser replikkene til tuva nowotny?
 8. Husker godt Ascendancy. Virket veldig lovende, men AI var utrolig svak, og lategame ble det fryktelig kjedelig og uoversiktlig. Master of Orion var vesentlig bedre alt i alt.
 9. Har støtt borti akkurat samme problemet! Håndverkere har kastet bort mitt originale Canal Digital Kabel-tv vegguttak. Så var jeg på clasern i går og kjøpte et som så helt likt ut som det gamle, men da funket bare tv, ikke internett. Googlet litt, og fant info om at Clas sitt produkt ikke er kompatibelt med Canal digital. Så var jeg i dag på en spesialbutikk og fikk ut et nytt uttak som han sa passet for canal digital kabel-tv (som også ser helt likt ut som det originale), men resultatet er helt likt, tv funker men null internett. Noen tips?
 10. Dyktige folk investerer arbeidstimer i å utvikle mods, er vel ikke noe ideologisk feil med at de får betalt for det. Er jo det å bli proffe spillutviklere som er drømmen til de fleste som lager mods, altså at de ønsker å ha dette som levebrød. Jeg er derimot klart enig med de som rynker på nesen over at an kan kjøpe seg fordeler i et spill.
 11. Så Blizzard skal patche et spill sånn at folk i silver og bronze skal bli tilfredsstilt? At noen har problemer med å stoppe MMM betyr ikke at det er ubalansert, det betyr at de ikke er gode nok. Du sier jo selv at de beste ikke har noen problemer med å stoppe det, ergo er spillet balansert hvis man spiller på et høyt nivå ifølge deg. Altså, problemet med ubalansen i MMM er like presserende i toppen. Med sånn ca 10 actions kan en terran gjøre et threepronged attack med syk DPS på tre forskjellige lokasjoner på en gang, mens motstanderen må spille på et sykt høyt nivå for å ha noen sjans til å ikke bli tildelt et alvorlig slag. Hvis zerg ikke har både muta, ling OG baneling klare på nøyaktig riktig sted så ryker hatchery på fem sekunder av stimmed marauders. Sitat fruitseller: Fruitseller's 2nd reply: What am I supposed to do when they use 3 dropships and expand all over the map. What am I suppose to stop the dropships with Blizzard? If I maintain my muta number, I can't win.
 12. Går jo an å si noe om hva slags rase og nivå du er på da. Om du er zerg så er svare spine crawlers.
 13. GOG er konge! Koste meg en hel helg med Castles 2 forleden .
×
×
 • Create New...