Gå til innhold

Den store halo 3 tråden


RakkerUngen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får overt 600 på et øyeblikk, trenger bare å spille gjennom campaignen 1 gang, helst på legendary (som er lett med 4 spillere og litt vanskelig alene). Greit du ikke har spilt det, men bare nevner det, er ikke et spill som trenger særlig achievementfarming da de fleste er lette.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Ahh.. jaja, er vel kanskje litt annerledes for meg som forhåndsbestilte spillet 4 måneder i forkant og kjøpte "Legendary Edition" som er plassert rett over tv'n, sammen med Halo: CE*2, Halo 2'2 (inkl. LE), tidligere en andre kopi av Halo 3 (ga den til Kris!) og Halo Wars LE. Er man Halo-fan så er man MS' våteste drøm.

Lenke til kommentar

Er så fan som det får blitt jeg og (vil jeg påstå), men har styrt unna alle special editionsa, spesielt legendary. Synes ikke Legendary hjelmen var noe særlig å ha i hus for å være ærlig. Å ha et penere cover er jo digg, det var sikkert innholdet i bonus discene og, men det var rett og slett så mye annet jeg kunne brenne penger på. Selv har jeg ikke cover til halo 1 (fulgte med xboxen), halo 2 og 3 har jeg vanlig edition, billig fra elkjøp. Det eneste ekstra jeg har er vel Halo wars: LE (billig), en tegneserie, og en bok.

 

Men jeg skal innrømme at jeg sikla på den ene halo kontrolleren jeg så i butikken en gang, der du også fikk med en liten figur. Synd at de forsvant fra lageret senere.

 

Må bare si at den achievementen du får for å fullføre siste bane på legendary med alle i ghost, med mythic (?) scull på, er veldig gøy. Gjort den en ekstra gang for teh phun.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Halo 3 er et deilig spill. Mangler et par achivements, selv om jeg har godt over 1000. Kunne sikkert tatt noen flere slik som metagame scoren på flere baner, men har ikke giddet å gjøre det siden jeg heller spiller MP med venner da.

 

Kan vell si jeg er en Halo-fan, men har aldri investert i noen spesiell edition av noen av spillene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...