Gå til innhold

Få avataren din vurdert!


Comprade

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

+ "Skummel" i den grad avatarer kan være skumle

+ Truende stemning

+ Fargene passer til motivet

+- Skyggeleggingen gjør jo bildet med mystisk og enda mer "truende" men samtidig så blir avataren mer upersonlig.

- Bildet er croppet på en dårlig måte. Det kommer veldig tydelig frem at det er croppet, noe som ikke er bra.

 

Alt i alt, en god avatar. Jeg vil likevel trekke den litt for at den er for upersonlig, og det med croppingen.

 

7/10

Lenke til kommentar

Litt usikker på hva det egentlig skal forestille men siden jeg har fått med meg at du er glad i biler (med mindre jeg tar skammelig feil) antar jeg at det er en billogo.

 

Litt liten avatar og litt for mørk, dog fargene er egentlig ganske spennende og minner meg om en PS 3. Som nevnt aner jeg egentlig ikke hva det er (dog vinklene får meg til å tenke på Citroën).

Kunne nok også ha nytt godt av en ramme.

 

7/10

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

En avatar som passer med navnet. Ikke alltid like lett å se hva det skal være ved første øyekast, men etter en stund ser man det godt. Rammen fungerer til det den skal gjøre, men kanskje det kunne ha vært bedre å utelate den ved den hvite delen av bildet. Føler at den røde skriften trekker til seg litt mye oppmerksomhet en den burde, men alt i alt en god avatar.

 

8/10

Lenke til kommentar

En ganske stilig avatar som ser ut som en tung blanding av minotaur og et sverd. Runene rundt sier meg at dette er et emblem for ett eller annet, men samme hva det er så er avataren ganske stilig. Stilren og enkel mens den samtidig er detaljert - en god kombinasjon.

Hvis jeg skal sette fingeren på noe må det være at bakgrunnsfargen er litt for lys i forhold til fargen på forumet, og dermed blir det en uheldig skjæring.

 

9/10

 

(Etter å ha tatt en kjapp opprydning på PS3'en ser jeg at Darksiders-demoen har samme ikon som denne avataren ^_^)

Endret av AltF4
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Nick i avatar skal skli rimelig godt inn i avataren for å være noen vits, og jeg føler det passer godt inn i denne avataren. Nettopp på grunn av det morsomme bildet av fyren som jo da får et navn, og det blir en god kombinasjon.

Dessverre er bildet litt for lite og kan bli litt utydelig, og da blir det minuspoeng. Er en aldri så liten fargeforskjell på avtarbakgrunnen og forumet også, men det er ikke så lett å legge merke til.

 

8/10

Lenke til kommentar

@Shepard:

 

En veldig "kawaii" katte-avatar. Typisk 3-tallsmunn og overdrevent søtt ansiktsutrykk. Motivet er litt glorete med den sterke grønne bakgrunnen. Men er vel et ganske gjennomsnittlig motiv. Så ikke helt grusomt med andre ord. Kvaliteten på avataren er god, og 100*100 oppløsning teller som alltid positivt. Også bra med svart ramme på. Alt i alt blir det vel en 6/10 fra meg. Hvis du først skal ha en søt tegning av en katt må det da finnes bedre tegninger der ute.

Lenke til kommentar

En stilig avatar med kontraster mellom fargene som trekker opp for min del. Trekker ned på grunn av rammen som jeg personlig ikke liker. Den kan til tiders være litt ugjenkjennelig, men det er vel noe man ikke trekker noe særlig ned på. Alt i alt en stilig avatar som jeg liker svært godt. På grunn av rammen trekker jeg ned til en svak 9/10.

Lenke til kommentar

av-4780.gif

 

 

Ollorcas avatar oser av MSN og er ikke veldig spesiell i og for seg. Fordelen den har er at den er svart med en tydelig profil, og dermed stikker den seg ut og det er jo en fordel med en avatar. Jeg savner litt mer originalitet, og den ender dessverre opp med å ikke være bant de mest minneverdige avatarene, selv om den som sagt stikker seg litt ut.

 

5/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...