Gå til innhold

FIFA 09-tråden


Hofer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg spiller en del rangert spill online på ps3. Ganske moro det. Men det er en ting som irriterer meg.

Når jeg vinner eller ligger ann til å vinne, så skjer det ganske så ofte at jeg får opp meldingen "forbindelsen til motspilleren er brutt". Så det som antagligvis skjer er vel at motspilleren bare drar ut kabelen eller noe i den duren, fordi han/hun ikke vil tape og få dårlig stats. For jeg regner vel med at denne kampen ikke blir registrert da? Har prøvd å logge på fifa sine sider å se på statistikken min, men kan ikke huske å ha funnet noen av kampene dette har skjedd i.

Ganske kjedelig at dette skjer når man ligger ann til å vinne og få poeng og bedre rangering.

Dette skjer jo ikke hele tiden, men syns det skjer alt for ofte. Regner med det er flere her som også opplever dette.

Men det er vel kanskje ikke så mye å få gjort noe med desverre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

blir grinete av at folk stikker, har blitt veldig mange fler i det siste. Sykeste er når jeg sjekker DNF% (did not finnish) så har flesteparten jeg spiller mot mellom 20-40% det er jo helt sykt.

 

EA må virkelig gjøre noe med dette problemet. De prøvde gi folk minus points for å stikke. men det trer bare i kraft etter X anntall tid i kampen, så høyner det seg deretter.

 

men dette hjalp tydeligvis ikke stort in the long run:p

 

kunne gjort det så enkelt som å skrive DFN% til motspilleren under nicket eller noe.

Lenke til kommentar

Det første de bør gjøre, er å fjerne knappen som gir deg mulighet til å forlate kampen. Det fjerner ikke problemet helt, men det gjør det iaff litt mer strevsomt å quitte. I tillegg bør det å quitte straffes hardere resultatmessig enn 3-0 i sekken, samt at det også gis straff for å quitte før 15min er spilt. 80% av de som quitter mot meg, quitter enten fordi de ligger under før det har gått 15min, eller fordi de ligger under 3-0 eller mer, og dermed kan quitte og få samme eller bedre resultat i sekken som hvis de fullførte kampen. DNF% tror jeg de fleste av disse gir beng i, da den ikke påvirker noe som helst, og så godt som aldri vises i noen sammenheng.

 

Foreslår derfor at det f.eks. heller kunne blitt lagt på 3 mål imot for den som quitter, altså at hvis noen quitter på 4-0, blir det endelige resultatet 7-0, 0-0 equals 3-0 osv. Samtidig bør de finne en måte å straffe folk med høy DNF%, f.eks. i form av at disse tilkoblingene nedprioriteres når de søker etter kamp(noe jeg tviler på at kommer til å skje). Skjønner at dette kommer til å ramme de med ustabile linjer urettferdig hardt, men noe må gjøres. Slik som det er nå, er det iaff helt uutholdelig. Jeg får kanskje fullføre 1/5 kamper på vanlig online, og på Ultimate Team quitter jo folk når vi matches og de ser at laget mitt har over 3 stjerner.

Lenke til kommentar

Har prøvd dette Ultimate Team litt nå, og det virker som om de kunne ha gjort utrolig mye mer ut av det. Sånn som det er nå virker det bare som en ny tvilsom måte å presse mer penger ut av EAs nyttige idioter. Når jeg spiller online møter jeg nesten bare 5 stjerners lag med mitt lag som har 2 stjerner. Det er jo utrolig moro å slå folk når man har 1-2 stjerner, men hvis de har et lite snev av evner så skjer ikke det så ofte. Det tar så utrolig lang tid å spare opp nok coins til å kjøpe de gode pakkene, dette er selvfølgelig EAs intensjon for å tvinge folk til å bruke egne penger på kortene. Det blir litt som å kjøpe gull i World of Warcraft, men her er det jo utvilkerene som tilbyr tjenesten!

 

Det de bør gjøre med Ultimate Team er å ha egne online ligaer for lag med 1-3 og 4-5 stjerner. Og er det forresten mulig å se noe statistikk for laget ditt? Prøvde å finne ut hvor mange kamper jeg hadde vunnet/tapt, hvor mange mål som var scoret etc. Kunne ikke finne dette noe sted... Svakt!

Lenke til kommentar

Angående Ultimate team, er det bare meg som synes det går litt vel treigt å tjene opp coins? Pleier å få 5-600 coins per kamp jeg vinner. Det vil si ca 10 kamper for å få en gullpakke. Problemet er at kontraktene på spillerene går jo ut, og jeg blir nødt til å bruke coins på bronse eller sølvpakker. Laget mitt står liksom ganske fast på 2,5 til 3 stjerner. Får man f.eks mer coins for å spille turneringer?

Lenke til kommentar

Nei, du gjør ikke det. For mitt vedkommende, skjedde forvandlingen av laget fra et random 2-3 stjerners lag til et topplag pga. to ting:

 

1) Jeg oppdaget at chemistry var ekstremt mye viktigere enn å ha gode spillere i de fleste posisjoner.

 

2) Jeg begynte å bruke marketplace(eller hva det nå heter) aktivt istedenfor å kjøpe pakker(altså FIFAs "marketplace", ikke å bruke ekte penger på å kjøpe pakker).

 

Første jeg gjorde, var å søke på gullspillere som foretrekker 4-4-2(da det er formasjonen min), som lå i prisklassen 150-350. Søk også på spesifikke posisjoner. Er man litt tålmodig, får man hentet spillere i prisklassen 150-500, som kan spilles med til de har én kamp igjen, for så å adde dem til collectionen for ca. 500 coins. I beste fall tjener du på det, worst case går du i 0, samtidig som du har fått x antall kamper ut av spilleren først.

 

Etterhvert begynte jeg også å kjøpe stjerner billig for så å selge dem dyrt, evt. beholde de jeg har lyst på. Har blant annet hentet Klose for 200, Iniesta for 800, Ramos for 1900 og Casillas for 3000. Etterhvert som man forstår prinsippene rundt kjøp og salg av spillere(hva som er gode priser for hvilke spillere, hvordan man mest effektivt selger dem videre, når på døgnet det er lettest å gjøre gode kjøp osv.), hanker man fort inn sekssifret antall coins, og da ser man seg aldri tilbake.

Lenke til kommentar
det går ikke :)

 

har vel ikke funka siden fifa 99 :p

 

Hehe, har faktisk ikke spilt fifa siden 99 utgaven (som må være tidenes forballspill) så har ikke peiling. Har vær PES fan og der kan man filme, men har gått til innkjøp av fifa09 nå. Genialt fotballspill! :D

 

HCG: Nesj, er vel ikke noe jukser ;) hadde mest tenkt å ha det slik at jeg kan øve meg på å skyte frispark med mur og medspillere, finner ikke noe måte gjøre dette på uten å spille kamp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...