Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Var noen som tok med noe greier til volunteer apartment i går, bangh lassi eller noe. Levde seriøst på månen de neste fire timene. Mønstre og lyder og tall overalt, sto på taket og så utover Jaipur og alt var lyst opp i masse farger. Var bare alt for mye, alle gikk og la seg ned etter nesten ikke noe tid

 

Og i dag tidlig og jeg føler meg fortsatt woozy så kommer det noen og tar bilder av barna og oss lærere, og jeg ser fortsatt helt fucked ut. Og de la det ut på facebook. Sheez

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bhang (or bhung) lassi is a special lassi that contains bhang, a liquid derivative of cannabis, which has effects similar to other eaten forms of cannabis.

 

 

 

Aaaah. Knall. En transcendental opplevelse, med andre ord?

 

Var ikke bare gress i den drinken, var på tur i verdensrommet og litt til. Men var alt for mye, ble så royalt fucked at jeg måtte gå og legge meg. Sov 13 timer og hangover når jeg sto opp. Har ikke noe i mot hasj, men var ikke forberedt på den trippen i det hele tatt

 

Uansett, curry holder på å renne ut av ørene på meg. Veldig godt, men sheez jeg har lyst på en burger nå

Lenke til kommentar

Tror bikkja har tygget over ledningen til laderen til dataen. Ubrukelig er den nå uansett. Det er en en Asus X70IC. http://www.komplett.no/asus-x70ic-173-wxga-hd-led/495437

 

Kan jeg bruke denne? Asusen vår står ikke på oversikten der, men infoen stemmer overens tror jeg.

http://www.komplett.no/asus-ac-adapter-120-w/775051

Tenkte jeg skulle spørre her først. :whistle:

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

Min ledende teori om MMO-er er at jo mindre tilgjengelig og gjennomsiktig betaprosessen er, jo dårligere blir spillet. Så langt har jeg hatt rett hver gang.

Det sier derfor veldig mye om TESO at utviklerne stoler så lite på testerne at kontonavnet er plastret overalt på skjermen hele tiden. Tre-fire måneder før planlagt release. Pfah.

Lenke til kommentar

Huff! Skrev nesten et innlegg i RFL-delen av forumet, men tok til fornuft i siste liten og droppet det. Ville bare dratt ut det verste i meg, og gjort meg slik som alle de andre skapningene der inne. :confused: Ikke ville det gjort noe nytte for seg heller.

 

Hm, ser mange sier Kingdoms of Amalur er så utrolig lett, selv på hard. Spiller på normal og sliter litt. Ikke mye, men synes i hvert fall ikke det er lett. Mulig det er jeg som suger. Spiller nemlig som mage, noe jeg sjelden gjør i RPG. Dessuten har jeg rotet med poengene og plassert dem litt overalt. Bør kanskje resette dem.

Hvordan er Kingdoms of Amalur sånn generelt? Fikk det gratis på PS+ for en tid tilbake, og lurer på om jeg skal starte på det eller ikke. :)

Lenke til kommentar

Hvordan er Kingdoms of Amalur sånn generelt? Fikk det gratis på PS+ for en tid tilbake, og lurer på om jeg skal starte på det eller ikke. :)

Jeg likte det veldig godt og koste meg med det i rundt 70-80 timer. Jeg spilte ikke som magiker, det gjør jeg aldri og dessuten har spillet så mange kule våpen å velge mellom. Karakterdesigneren er ganske bra og det er fire raser å velge mellom, fra hva jeg husker. Noen hater spillet, mens andre forstår seg ikke på at noen kan hate det.
Lenke til kommentar

Jeg spilte sånn 50/50 Warrior/Mage i KoA. Tohåndssverd + sånne chakram-greier og litt magi for moro skyld. Også får du "blink" i stedet for å bare rulle unna, som jeg liker av stilistiske årsaker. Ganske underholdende spill, men jeg klarer ikke helt å la være å tenke at jeg har sett og hørt og lest alt før. Hadde kanskje blitt mer investert i universet hvis det var mitt første fantasyunivers og jeg var 13 eller noe. Er litt for blasert nå. :p

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...