Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lest bøkene og likte filmen veldig godt. Jeg begynner å skjønne hvorfor amerikanerne beskriver Jennifer Lawrence (hovedrollen Katniss Everdeen) som kanskje den beste skuespilleren som er i USA på den alderen. Nest yngste noen gang som har blitt oscar-nominert (Winter's Bone). Generelt sett var skuespillet veldig bra! Enkelte ting gikk litt for fort og det var til tider noen ting det var vanskelig å forstå helt, men uansett en veldig bra film in my opinion :)

 

Nå retter jeg blikket mot desember og Hobbiten :wee:

Lenke til kommentar

Så, Battle Royal for fjortenåringer?

Ja, det er mitt inntrykk i alle fall. (Ikke sett filmen enda)

 

Tror du bøkene hadde egnet seg som en serie på tre sesonger, kontra tre filmer? Om det er det det ender opp med, så klart.

Hva skjer med at du vil splitte det opp? Fordi det var mye info som manglet og at det var forvirrende? Da er det vel heller filmskaperne som skulle gjort en bedre jobb. Man bør klare å få ned hovedinnholdet på en bok på en fornuftig måte uten at de som ser filmen skal føle at noe mangler.

Endret av ElBarto
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Uff, for en dag. Er fremdeles fyllasyk etter gårsdagens konsert/tequila-fyll, og har så og si ikke gjort noe fornuftig i hele dag, og jeg har så mye jeg egentlig burde gjort. Feks den haugen med alle skoleoppgavene som ligger der og vokser menst de venter på meg. Burde også begynt å pakke til skottlandturen... Uff, jeg orker ikke gjøre noe. :/ :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...