Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skilnaden er først og framst at i Diablo og diablo-klonar er det moro å slakte monster i hopetal, i spel som WoW er det berre småkeisame hindre på vegen mot endgame. I Diablo så er endgame-mekanikken med progresjon, drap, stadig betre loot, repeat; på plass frå starten av, og rammeverket er lausare, meir dynamisk og alt skjer raskare.

 

Vel, synest eg, iallefall.

 

Ser veldig fram til Diablo 3, særleg etter at det vart klart at Bioware har sparka alt dei hadde av designarar og ansett Stephenie Meyer som manus- og dialogforfattar, og så i tillegg overtydd seg sjølve om at all kritikk mot dei kjem frå "4chan-troll".

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Jeg fikk et gavekort på en 60-minutters valgri massasjebehandling til en verdi av 1700 kroner av kunden i (jobbrelatert) julegave :dontgetit: Har også kjøpt meg et Apple tastatur i dag - kanskje det mest fanboyete jeg har gjort i hele mitt liv, men det er dødsdigg å skrive med.

 

Oh, and Kongen of Bastøy er en konge film!

Lenke til kommentar

Bare hyggelig. Det ble lettere når jeg fikk bundet ctrl og shift til musa, men med tanke på hvor mye ekstra knapper det i Arkham City innbiller jeg meg at PC-versjonen der er et salig virrvarr a la kontrolloppsettet til Darksiders på PC.

Prøvde Darksiders med Mus og tastatur først, fant fort ut at 360 kontrollen var en del bedre egnet. Gleder meg som en unge til Darksiders 2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...