Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Noen her som er superkeene på Killzone 2? Som ikke lenger vil ha God of War 3? Jeg er ikke fremmed for et bytte, altså. Bare kaster det ut her. :whistle:

 

Aaanyhow, dette ser ut til å bli en kjedelig dag. Regn ute og regning inne. Å lese til matteeksamen er lite gledelig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg HATER kjøpesentre! Faen så klamt, varmt og fult av folk. I dag hadde det også vært en mini-MGP konsert her så det var enda flere her enn normalt. Måtte gå rundt i halvannen time før menneskehavet tynnet seg ut og det ble fysisk mulig å gå inn i noen butikker.

 

Fikk iallefall røsket med meg noen nye sko, en skjorte, en bukse, en genser og ett belte. Fikk kjøpt meg The Good, The Bad and The Ugly på Blu-Ray og nok pils til å en middels hær bedugget så nå er det hjem for å se film.

 

Jeg er så svett at jeg lukter kattepiss.

Lenke til kommentar

Er litt for langt til Jessheim til at jeg gidder å dra dit hver gang jeg skal på et senter. Jeg kan jo alltids sitte på med stefar når han skal på jobb (han jobber på Romerike Folkehøgskole), men igjen så er det litt tungvindt å ta en dag fri fra jobben for å handle :p

Lenke til kommentar

Da blir du med en gang han jobber sent, kommer bort til jobben min som liker ikke så langt unna og sammen går vi og handler ^_^

 

Jeg står ved ett av livets skjæringspunkter hvor fremtiden for alltid vil forandres av valget jeg nå står fremfor. Skal jeg pælme alle VHS-filmene jeg har på dynga - jeg har tross alt ikke hatt de ut av hylla de har stått i på sikkert 4 år - eller skal jeg ta vare på dem fordi de er gode og eller minneverdige filmer for meg?

Lenke til kommentar

Det er sjølvsagt det ideale, men ikkje alle gjer det. Eg syns berre at vi er kommet langt nok i likestilling til at man ikkje skal oppføre seg fint fordi det er damer der, men at han heller bør oppføre seg fint generelt.

Det kan derimot vere vanskelig når du er berusa, og folk reagerar jo veldig forskjellig på alkohol og dop, og da er det godt mogeleg at du oppfører deg også veldig annerleies enn når du er edru.

 

Mener du faktisk at man kunne oppføre seg som en gjeng apekatter helt til noen begynte å snakke om likestilling? Jeg vil heller si at man skal oppføre seg pent, også når det er damer tilstede. Det har forøvrig ingenting med likestilling å gjøre, det handler om høflighet og generell folkeskikk.

Om du blir en drittsekk når du er rusa eller full så bør du ha vett nok i hue til å ikke bli det. Det er din egen skyld, og det funker ikke som noe forsvar, kun som en forklaring.

 

Det med likestilling var berre at eg meinte at du bør oppføre deg høfleg uansett om det er damer til stede eller ikkje.

 

Men nei, eg meiner ikkje at du kan gjere kva du vil når du er berusa, men ikkje alle har kontroll over kva dei gjer når dei er berusa, og da er det faktisk ein grunn til at du oppfører deg sånn.

Lenke til kommentar

Var det så støvete? :blink:

 

 

Kan vel si det slik at jeg ikke har vasket ordentlig grundig bak TV-bordet og stereoracket før nå (siden jeg flyttet på det sist, som er i hvert fall noen år siden) Dessuten er det mye som skal tørkes støv av, og mye å flytte rundt mens det vaskes andre steder.

 

Fikk nettopp en suveren idè som vil gi meg mer plass, og jeg kaster ut hele racket med innhold og beholder bare forsterkern og høytalerne. Legger spilla i hyllene og leger forsterkeren i TV-benken ved siden av Xbox'en.

 

Da blir du med en gang han jobber sent, kommer bort til jobben min som liker ikke så langt unna og sammen går vi og handler ^_^

Dette skal gjøres før jeg blir 41 år.

 

Herlig. Bare herlig.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...