Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Ang. LO så er jeg hedligvis ikke av den typen som lar hovedfigurens utsèende ødelegge spille-opplevelsen, isåfall ville jeg aldri ha fullført det første kapittelet av Gears of War.

Grinding er det jo en del av, men det er jo et rollespill, og sammenlignet med eldre rollespill er det en veldig mild form for grinding det er snakk om.

Final Fantasy spillene har jo også alltid hatt tilfeldige kamper (de senere iallefall)?

Eller mener du det er for mange kamper?

Marcus Fenix er jo skamfet^^ Mer harry bolemonster i et spill må man lete lenge etter.

 

Grinding gir meg fnatt. Jeg hater det i MMO's, og å i det hele tatt vurdere å grinde i et singleplayerspill, JRPG eller ei, er utelukket for min del. Grinding = frustrasjon

Jeg er en stor tilhenger av actionfylte spill, men meningsløs hamring på random minions blir for hjernedødt, til og med for meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lost Odyssey hadde så mange random encounters at jeg nesten fikk fnatt, men det måtte vel til for å muliggjøre all den forferdelige grindingen som må til for å avansere forbi enkelte bosser. Gud, så lei jeg ble den musikken og animasjonen. Den eneste grunnen til at jeg kom meg til disc to, var at det ser grundig lekkert ut.

 

np: The White Birch - Breathe.

Welcome \o/

Grinding er forferdelig. Jeg hater tanken på at det er et "nødvendig onde". Mennesker som GLEDER seg til ågrinde fortjener hvitglødende jern mot testiklene.

 

Jeg og Zealuu ser Being Human. Awesome!

Lenke til kommentar

Jaja, da var 3/4 kattunger borte. To døde og 1 er gitt bort. Jaja, jeg liker den jeg har ganske godt. Den er den søteste og den mest lekne. ^_^

 

Uansett, broren til hun som skulle ha dem, er jo kjæresten til søstern min, så jeg treffer dem ganske ofte. Anyways, han kjæresten, hadde kjøpt bursdags/julegave til meg. Det er begge deler fordi det var så dyrt. Så sa mamma: <<Den er vel myk. ^_^>>. Ansiktet mitt: :-|. Han sa ''Nei, det er en hard pakke! :D''. Jeg: :D :D :D.

 

Og han er jo ganske rik, og eier en Match-butikk, så jeg lurer utrolig mye på hva det er. Jaja, det er heldigvis bare to måneder og 18 dager igjen. Åh, herregud, som jeg gleder meg. ^_^

Lenke til kommentar
Marcus Fenix er jo skamfet^^ Mer harry bolemonster i et spill må man lete lenge etter.

Slikt er jo selvfølgelig veldig subjektivt, selv synes jeg han er den kjedeligste "helten" i et spill... noensinne?

Rly?

 

Han har da stil i massevis. Lo flere ganger av de mange utbruddene han hadde, og stemmen hans er da kraftig nok til å gi hvem som helst gåsehud. Monstrøse helter ftw!

 

Btw, syns du Far Cry 2 hadde kulere helt?

Lenke til kommentar

Marcus Fenix er så forbanna "Hollywoodsk" at jeg blir lei, en brautende liksom-morsom macho-mann som plutselig får en myk side når kona til kompisen forsvinner.

Han er rett og slett kjedelig, og jeg bryr meg ikke i det hele tatt om fyren, og jeg kunne like gjerne ha spilt med en fyrstikkmann i stedet.

 

Far Cry 2 lot meg iallefall få velge en leiemorder, som så aldri åpnet kjeften, istedet for å bli tvunget å spille som "den store amerikanske helten" med den tørreste humoren jeg har opplevd.

En-spillerdelen av GeoW 2 er forøvrig kraftig opphypet, og ren oppgulp foruten orm-delen.

 

Stil?

Ikke akkurat..

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Føler egentlig Nintendo traff blink når de lagde Zelda: Ocarina of Time. Siden Link og de andre karakterene ikke snakker ut muntlig overhodet slipper man de irriterende øyeblikkene. Man snakker når man møter personer eller kommer til viktige mellomsekvenser. Men ellers slipper man unna slikt. :)

Lenke til kommentar
Marcus Fenix er jo skamfet^^ Mer harry bolemonster i et spill må man lete lenge etter.

Slikt er jo selvfølgelig veldig subjektivt, selv synes jeg han er den kjedeligste "helten" i et spill... noensinne?

Hva slags kjetteri er dette? Marcus Fenix er jo der oppe sammen med Master Chief, Max Payne, Conker, Donkey Kong, Super Mario, Riddick, the Prince (fra gamle PoP-triologien), Shepard, Duke Nukem, Jack Carver og number 47 ;D

 

Personlig har jeg svært lite til felles for den typiske, strømlinjeformede jentegutten man finner i de fleste JRPG's. Ikke at det var noen stor hemmelighet men... jeg må bare få det ut en gang til.

 

Snurreleif, når du sier at campaignen i Gears 2 var dårlig, prøver du bare å være non-conformist for å score emocreds hos vennene dine, eller mener du oppriktig at Gears 2 campaignen var dårlig?

Jeg mener... hvordan kan man unngå å like dette:

 

1218494375323.jpg

Endret av teletubbiekid
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...