Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Haha, RLE-læreren vår fortalte om at Big Bang er det mest usannsynlige som finnes. Hallo! At to planeter kræsjer, blir det fin natur og de sju hav?
Om du tror at teorien rundt Big Bang er basert på at to planeter kræsjet sammen vil jeg be deg ta deg en bolle å krabbe opp tilbake inn i mor di. Og du synes faktisk at det er mer usannsynlig at liv kan ha oppstått på naturlig vis enn at det oppsto som resultat av at en usynlig mann som ingen har sett skapte alt sammen og så ble borte?

 

Bare for å få sagt det; Søstra mi og broren min har hatt samme lærer og de sier at alt hun sier er bullshit! Og for det meste høres det ganske riktig ut.

 

@Laland: Jeg?

Lenke til kommentar
Fra nå av kommer alle innlegg fra en viss bruker til å bli ignorert av meg annet enn når moderatorsansen min tingler. Dere skjønner alle hvem jeg mener.

 

Edit: Brukeren postet selvfølgelig ikke rett før meg, som i samme minutt.

Det der er rimelig uprofesjonelt gjort av deg. Altså - å gjøre det er rimelig uprofesjonelt av deg - å markere det med et innlegg er enda verre.
Lenke til kommentar
Hva skjer med toleransenivået på forumet, de religiøse blir jo kjeppjaget her :p

Ikke de religiøse i seg selv, men de (ofte) helt absurde og uvirkelige uttalelsene som følger med det å være religiøs. Når folk begynner å fable om at Big Bang ble forårsaket av at to planeter kræsjet sammen og at det faktisk er mer usannsynlig enn at en usynlig busemann skapte universet... du ser sikkert hvor jeg vil hen :p

Lenke til kommentar
Kom med gode argumenter for en gangs skyld, lolidude, så er det kanskje litt enklere å forstå hvorfor du sier det du sier.

Du er sur på meg forde jeg liker piratkopiering 8)

 

Det har ingenting med saken å gjøre. Eller kanskje litt (når det gjelder min oppfattelse av deg), men min beste venn er pirat, så jeg dømmer ikke folk utelukkende ut ifra det. Men når du sier "Religiøse må brenne" og slike ting uten en grunn må det være lov til å spørre etter en.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar
Kom med gode argumenter for en gangs skyld, lolidude, så er det kanskje litt enklere å forstå hvorfor du sier det du sier.

Du er sur på meg forde jeg liker piratkopiering 8)

 

Det har ingenting med saken å gjøre. Eller kanskje litt, men min beste venn er pirat, så jeg dømmer ikke folk utelukkende ut ifra det. Men når du sier "Religiøse må brenne" og slike ting uten en grunn må det være lov til å spørre etter en.

Joa, det var teit av meg. Barnslig og usakelig. Fjernet det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...