Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Fikk forøvrig min første kamikaze idag på nesten ett år tror jeg, helt klart favoritt-medaljen min! :evil: Elsker E50'en min, noen som har E50M her som kan si hvordan den er i forhold til E50? Har av en eller annen grunn fått det for meg at det blir nesten som å gå fra E75 til E100 :confused:

E-50M er E-50 på steroider :devil:

Kortere siktetid, mer nøyaktig, raskere skuddhastighet, og bedre penetrering.

Merkbart bedre akselerasjon og svingradius, du kan ikke bli utmanøvrert i E-50M

Bedre vinkler på panseret.

Den tar nesten aldri fyr, og det virker som om ammoracken tåler litt mer juling også.

Sitter litt nærmere bakken.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
E-50M er E-50 på steroider :devil: Kortere siktetid, mer nøyaktig, raskere skuddhastighet, og bedre penetrering. Merkbart bedre akselerasjon og svingradius, du kan ikke bli utmanøvrert i E-50M Bedre vinkler på panseret. Den tar nesten aldri fyr, og det virker som om ammoracken tåler litt mer juling også. Sitter litt nærmere bakken.

 

Men kan den ramme ting? Jeg går og gleder meg til E50 fordi jeg inbiller meg at jeg skal kjøre rundt og krasje i alt og alle jeg ser! Har speccet opp driver med controlled impact og driver og lurer på spall liner bare på pur F :p

Lenke til kommentar

Men kan den ramme ting? Jeg går og gleder meg til E50 fordi jeg inbiller meg at jeg skal kjøre rundt og krasje i alt og alle jeg ser! Har speccet opp driver med controlled impact og driver og lurer på spall liner bare på pur F :p

Den moser alt av franske stridsvogner, alle andre mediums, og enkelte heavies og TDer.

Det er ingen god idé å ramme konstant, men du gjør stort sett det samme som du gjør i Panther II: sniper fra avstand, utnytter åpne flanker, og dekker dine egne åpne flanker.

 

E50 rammer alt, jeg slenger meg mot alt jeg ser utenom E100 og Maus :grin: Fikk kamikaze i dag på at jeg gjorde 340dmg på en T110E3 som finishing blow. Har gjort 500dmg på T62-A, det meste er vel nesten 700dmg på en batchat. Om E50M er like bra gleder jeg meg STORT!

Batchat25t kan du ramme for over 1000 damage uten Controlled Impact, så lenge de er på 1400 HP eller mindre moser du dem lett i E-50, samme gjelder T-54, T62A, og Lorraine40t.

 

E-50M er mye bedre enn E-50, jeg fikk sjokk den første matchen jeg spilte den fordi den var så rask og den har så mye penetrering at panser virker som vått papir.

Lenke til kommentar

Snakker om matchmaker. I går (ok, i natt) kom jeg i en kamp der mitt lag hadde fire tier 7 tanks (to arty) og resten tier 6. Fienden hadde to tier 8, to tier 7 (en arty) og resten tier 6 (en arty der og). Fiendelaget dyttet på som faen, og laget mitt brukte alt for mye skuddkraft på å dinge IS-3'en fienden hadde. Jeg mener, Arctic Region, starter nordøst. Fiendens IS-3 kjørte opp midten på kartet, med siden til folk nær basen, og han fikk 3 kills og mest damage på sitt lag.

 

Det var bare sorgen.

 

Men illustrerte i alle fall godt at matchmakeren har seriøse problemer om dagen.

Lenke til kommentar

Den har også girkassen bak så den brenner ikke så lett, samt at turreten er lengre fremme slik ar den får bedre gun depression. Senere når de skal innføre flere valg for forskjellige hull til tanksene, og da blir e-50m og e-50 samme. Men det er nok en stund til.

 

Kommer vel noen fikser på matchmaker i neste patch. På ru7 servern har de vel kjørt med litt forskjellig matchmaker for å finne ut hva som funker

Endret av Quickcraft
Lenke til kommentar

Bare jeg som synes det er litt rart at om man kjører bånn gass i et vrak, så tar man null skade, men om det vraket er en levende stridsvogn så tar man skade?

 

Virker litt rart igrunn..

WoT er ikke en simulator, det hadde vært kjedelig om du ble låst inne av vrak og ikke kunne komme ut fordi du ble drept av å flytte på vrakene.

Lenke til kommentar

Fy faen altså... Antallet ubrukelige lag i går var helt katastrofalt. Stats etter kvelden: 3 wins 14 loss, 2100 average damage, 7,6 avg tier, 2 kills/match.

 

Det er det verste jeg noen gang har sett. Selv som T6 i T8 match havnet jeg konsekvent som topp 3 damage uten at det hjalp en drit. Laget døde på 2 min, ingen skjøt på ting som ble scoutet, lot viktige strategiske mål være totalt ignorert osv.

 

Endte til slutt opp med 2 greie runder på slutten, en med IS-7 og en med SU-122-44. I runden med IS-7 møtte jeg faktisk en 3-manns platoon med Tier8 fra klanen uten at jeg merket det før etter kampen, blodtåka hadde senket seg, APCR var lastet inn og ting skulle dø...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...