Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Javvist. Gjør man det veldig godt i en tanks og kun kjører den så vil man kunne forbedre tallene ganske mye, det sammen med platoon osv ja.

 

Selv så spiller jeg veldig mye forskjellig. Ja, jeg beholder en del favoritt tanks og spiller dem litt mer, men jeg jobber alltid med å låse opp noe nytt. Og det er ikke alle tanks som passer meg helt. f,eks KV-4 ga jeg helt opp og solgte. Ubrukelig armor... Eller M48 som jeg ikke har solgt men ikke spiller. 49kamper og 43 win ratio... min M48 er forhekset eller noe, det er jeg overbevist om :p

Men jeg bruker noe free xp hver gang jeg kjøper en ny tanks så den ikke er helt stock(jeg bruker ikke gull på free xp, man ender opp med noen tusen rimelig fort uansett). Og bruker litt gull ammo. Jeg har ikke spesielt problemer med credits, så hvorfor ikke? Men er bare noen få spesielle tanks jeg bruker mye gull ammo på, det går for det meste i standard ammo.

Jeg har 9252 kamper, men har ikke mer enn 598 kamper i min mest spillte tanks, Löwe. Etter den så er det 400 og nedover på resterende tanks. Tror jeg har spillt over 100tanks, eller noe rundt der, husker ikke helt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Finnes nok av folk som ikke tenker på å gjøre skade en gang. Godt eksempel er effeciency (mye poeng for cap) der folk kjørte tog for å cappe men dreit i skade. Dette skjer selv med noobmeter og at klaner rekrutterer på damage, vet ikke om de tror det er en slags touchdown å komme seg i capzone og dø, men gir værtfall ingenting til laget.

 

Pubbie: *ahem* A WIN IS A WIN!

 

 

 

Lite skjønner nissene at å rushe cap, med masse fiendetanks igjen, sjelden leder til seier. Sitte i åpent lende og bli skutt i filler, mens du nekter å flytte på deg fordi om du bare tror hardt nok så kanskje du capper fortere!

 

/facepalm

 

 

Edit: Speaking of nisser, tjommy på US server fortalte denne storyen:

Tier 8 battle and at the end, we had a full health 3601 that refused to get into the fight. Said his gun is useless (Since it was the 10.5, and he didn't have HEAT because, I don't know why) and couldn't do much to the IS6, he could have finished the 8hp T25/2 and at least gone out with a bang, instead he said he was going to quit because of people like us (People that actualy "Play" the game?) and that we take all the fun out of the game.

 

Then he messaged me after the game to say the same thing and closed it. Wouldn't take any kind advice, wouldn't engage, just cried like a baby... A baby with 14K games

Endret av Valle79
Lenke til kommentar

hadde en lit vittig kveld i går, søkte i kanalen etter "good", og joinent noen karer for og platoone tier 8.

Etter noen runder, sier han ene om vi vil komme på TSn hans?

som sagt så gjort, så var jeg plutselig pratende med en serber og en russer, merkelig nok veldig hyggelig!

 

Vi gjorde det ikke ille hellerr, vant vel det som var av matcher utenom noen få der vi var outgunned (mot tier X)

Lenke til kommentar

En par kamper i går:

 

T71;

Map: prokorhovka, 4-5 tier X på hvert lag, 4 arties, resten 9 og 2 scouts

Starter nord, så jeg rusher til busken i bunne av hill bakken, her kan man spotte alle som kjører til byen.

Jeg spotter 3 tanks, 1 dør, andre blir massivt skadet, før de kommer ovenifra hillen.

Skyter ikke, passiv scouting.

 

Fra hill var det 2 svake tanks, men nå har jeg fått hjelp, så vi rusher opp og dreper den ene.

Jeg ser at en scout rusher for og ta våre arties, så jeg kjører ned, til midten og mot vår base for og hjelpe.

Begge scoutene blir tatt ut, og vi mister 2 arties, men grunnet vår offensiv på hillen, har vi overtaket i non-arty tanks.

 

En object 705 blir så spottet i skogen, og jeg er nærmest, han må dø, klarer ikke unngå 1 skudd, men han 1-shotter ikke,

kommer meg bak han og tømmer magasinet, så kommer heldigvis vår T-54 og hjelper, mens jeg dodger arty skudd som en gal, men sub 100hps igjen.

 

Etter han dør, er det game over, bare arty jakt igjen.

 

3,5k XP, spot damage 2.6k, og gjør vel ikke mer enn 700 damage selv.

nr 1 på XP lista totalt sett.

 

Første gangen jeg har hatt det moro som passiv scout, for så gå over til og aktivt hjelpe til.

 

 

Löwe battle, platoona med serberen og russeren, på Lakeville.

Omtrent bare heavies, men bare 4-5 tier 8 på hvert lag, alle andre 7 og 6.

Vi kjører seff byen, og hva gjør motstander laget? Alle deres tier 8 kjører valley of death, og blir STÅENDE, dvs de pusher ikke over haugen.

Ler meg fillete at folk enda ikke har skjønt dette. Vi gruser jo selvsagt det som er av motstand i byen, kjører forbi deres cap cirlce, og dreper dem bak i fra.

Jeg får omtrent ikke XP, da gutta kjørte TigerII og IS-6, som er mye kjappere en enn Löwe, så jeg rekker ikke frem for og skyte engang på de fleste targets.

Lenke til kommentar

Rykter på WoT EU forumet sier at vi får samme 2.år bursdag spesial som NA har fått. Det er visstnok en moderator på NA forumet som har sagt at de er like, men det er selvsagt ikke noe informasjon å finne på EU portalen fordi den er drevet av en gjeng med aper..

 

Hvis dette stemmer er det i grunn ganske skuffende. Lovnadene om "Discounts on nearly everything with tracks" gjelder tydeligvis bare for T8 premium, T8 tanks og T6 arty...

Lenke til kommentar

Da er det offisielt i hvertfall:

http://worldoftanks.eu/news/6786-special-second-anniversary-world-tanks-server-europe/

 

Samme som USA sin.

 

For min del blir det vel Panther II og kanskje litt equipment. Heldigvis har jeg 300k kæsj så det ser ut som Lõwen og T34 får luftet seg en god del ja ^^ Får også grinde litt med SU-8 også nå som det er ekstra income på den, har som mål på et eller annet tidspunkt å unlocke hele USSR treet så...

 

X5 for første win, bring on the loltrains! :roll:

Lenke til kommentar

2.års bursdag "spesial"... så si bare søppel for min del, kunne godt vært noen dager med 3x crew xp.

Helt enig sitter med masse vogner nå så det eneste som egentlig kan hjelpe litt er å få speedet opp crewtraining som kan være en prøvelse mot slutten av 3-4 skill

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...