Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Invitert jente hjem til meg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja.. Går vel veien dette :p Har fortsatt ikke tørd å kysset henne :( Er en skikkelig pingle på akkurat det.. Hun var hos meg sist igår.. Holdt armen rundt henne å hun lå med hodet på bryset mitt :D

 

 

Neste gang du får sjansen til å kysse henne, så bare gjør det, ikke tenk på konsekvensene, bare kjør på og ikke nøl. Tenk at det er verdens mest naturlige ting. Det har funket for meg før ihvertfall. :D Om hun ikke vil, så hardt liv, du kommer deg over det, men da prøvde du ihvertfall.

 

Som Christian skriver over her så må du bare hoppe i det. Når du først har kysset henne en gang, så blir alt mye enklere.

 

Vet ikke hvordan dere sitter når dere ser film, men hvis dere ligger i senga for eksempel. Etter filmen, legg deg mot henne og bare se henne i øynene mens du prater til henne. Etter hvert gjør sikkert hun det samme og da er det bare å kjøre på. :)

 

Ellers så kan du jo alltids spørre; "Er det greit om jeg kysser deg?" selv om det kan bli litt klein stemning akkurat da.

Lenke til kommentar

Ikke spør! Som sagt ovenfor; når dere neste gang er alene og får øyekontakt, kjør på!

 

Mest husk, dette er den tida du kommer til å huske best i laaaang tid senere, så dra det ut. Men ja, det høres ut som om tida er inne for et lite kyss. Og du merker når hu ikke stritter imot, at det er bare å fortsette :) Så blir det et godt, langt og vått kyss :D Du kommer til å elske det!

 

PS. Utrolig misunnelig...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Damn.. Skulle ønske jeg var ung igjen å... xD Men ikke spørr, bare se hun i øynene og dersom det er ment to be så skjer det, helt automatisk. Sett på noe musikk og bare hold rundt henne og se henne i øynene, og bruk øyeblikket..:)

 

PSS: Fortsatt litt misunnelig der altså :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...