Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Sliter med leppene


Morten21

Anbefalte innlegg

Hey.

 

For ca 3 uker siden fikk jeg SYKELIGE tørre lepper, så tørre at når jeg våknet om morgenen og dro på smilebåndet begynte jeg å blø.

 

Fant en kjølekrem i skapet som holdt det i sjakk en ukes tid, så ble den kremen borte i 2 dager og RETT tilbake der jeg var for 3 uker sia( leppene var aldri bra mens jeg brukte kremen, men holdt det i sjakk) har også brukt vanlig blå lypsyl ved siden av uten noe hell

 

Noen som veit hva jeg skal gjøre? kan også legge til at jeg drikker 4-5 liter vann hver eneste dag, gjort de siste årene.

 

Hilsen gutt på 20

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å trekke på smilebåndet om morgenen og begynne og blø er sykt irriterende, og noe jeg opplever nå og da. Men vaselin (jupp, du leste riktig) kurerer alle mine problemer, og er det eneste jeg har testet som faktisk skikkelig. Det beste er vel egentlig at man aldri går tom. Varer så helvetes lenge.

 

Edit: Og da smører jeg som regel kun på vaselin tre ganger daglig, noen ganger fire. En om morgenen før jeg gårt il skola, rett før jeg går hjem og før jeg legger meg om kvelden/natta. Det holder faktisk for min del, og da kan jeg faktisk smile når jeg våkner uten noen some helst problemer.

Endret av OhMyOhMy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...