Gå til innhold

Irriterende ting i spill V 1.0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når vi først er inne på SWAT het det Police Quest opp til nr 4 og var svært bra adventurespill. Deretter skiftet det fokus fullstendig og ble kalt Police Quest: SWAT i stedet for PQ5. Deretter fulgte SWAT 2 og SWAT 3. SWAT 3 var et svært bra spill i single-player jeg hadde mye moro med. SWAT 4 var en stor skuffelse. Greit nok er det morsomt i multiplayer, men de hadde ødelagt single-player fullstendig. Det sier jo litt at det var så bugget at jeg ikke fikk lagret engang. Skuffa!

 

En ting som irriterer vettet av meg er spill som skifter fokus fullstendig. Jeg har selvsagt ingenting imot at spill prøver å fornye seg litt for å unngå å bli det samme, gamle i år etter år, men å skifte fokus fullstendig blir helt feil. Dessverre ser vi bare mer og mer av det. Ta bare Ghost Recon som et bra eksempel. Det startet som et utrolig bra lagbasert spill til PC, men har gått mer og mer over til et rent actionspill til konsoll. Og hva med Rainbox Six? Bedre taktisk spill til PC får man ikke, men de siste har bare vært rene skytespill til konsoll. Men det verste så langt er helt lkart IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover. Det brukte å være en suveren flysimulator til PC, men nå har de gått over til konsoll? WTF?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bump.

 

Spill som har en iditiosk måte å få til windowed-mode på. Om en skal streame eller lignende, krever det at en har windowed mode, men når det gir enten en ramme rundt spillet, eller rett og slett ikke går, ødelegger det noe av innlevelsen.

 

Spill som Amnesia, Penumbra, Mount & Blade: Warband er tre stk som er latterlige dårlige, mens Starcraft 2, WoW (hadde ihvertfall), STALKER: SOC og Source-spill klarer det ganske om ikke veldig bra.

 

Heldigvis har jeg funnet løsning på problemet ved hjelp av et lite skript :) , men irriterende når en må ty til tredjeparts løsninger for noe som burde vært standard i spillet.

Lenke til kommentar

Intro/ cutscenes hvor det ikke er mulighet for å klikke seg forbi. Veldig unødvendig og veldig irriterende.

 

+1

 

Du burde teste Darkspore, det er en latterlig lang intro som jeg ikke klarer å skippe, og hver gang de resetter beta stats blir jeg nødt til å se hele greia på nytt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ord kan ikke beskriver hvor irritert jeg ble i starten når jeg traff på de jævla gitar spillerene(NPC) i Assassins Creed Brotherhood. I begynnelsebn drepte jeg de like godt, men fant ut det var like greit å bare løpe i de sånn at de mistet gitaren sin og løper vekk ifra meg.

 

Eller det hadde ikke gjort meg så utrolig mye at de kommer løpende bort til meg og begynner å spille, men at de må stå RETT forran meg sånn at jeg ikke kommer meg videre er jævla irriterende!

 

FYI genialt spill, Assassins Creed Brotherhood :-)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ingenting er mer elsk enn å finne spill som virkelig faller i smak, men bugs ødelegger hele opplevelsen. Stalker f.eks.

Lei av drittunger som bare MÅ bruke mic mens dem hører på musikk, og bare snakker piss. Hold kjeft viss dere ikke har noe smart og si, og skru av micen når dere hører på musikk. Greit nok man kan mute dem. :p I Cod har dette skjedd ofte.

Lei av spill som ikke inneholder noe som helst nytt, same old shit in different raping.

Endret av WaterMarked
Lenke til kommentar

* Bosser som regenerer helse. Jeg liker vanskelige bosser, men når jeg sliter med en boss i lengre tid, nesten klarer å drepe ham og han plutselig sitter der med full helse igjen skal det ikke mye til for å slette spillet igjen.

 

Aaaaaah, jeg får angst av dette selv. Særlig hvis det ikke er en åpenbar del av gameplayet som gjør at den regenererer, men at det bare skjer fordi det skjer.

 

Ellers hater jeg lite responsive kontroller, jeg sliter som pokker i AC-spillene fordi jeg og kontrollen min ikke er enige om hva rett frem er og Red Dead Redemption sine karakterer klarer ikke snu på hælen men må gå i en halvstor sirkel for å snu seg. Pokker det er irriterende.

Lenke til kommentar

Bosser som regenererer helse er noe av det verste jeg vet også. Og bosser som spawner flere fiender den ikke klarer å ta meg alene. Er også veldig lite glad i introsekvenser du ikke kan trykke deg forbi. Enkelte av dem er kjempelange og det er gjerne en hel haug av dem også. Og til slutt, en eller annen npc du har med deg, men som setter seg fast i vegger, eller røper hvor du er ved å skyte når du skal stille snike deg innpå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...