Gå til innhold

Den store iPad 2 tråden


QUiPS

iPad 2  

238 stemmer

  1. 1. Skal du få deg iPad 2?

  2. 2. Hvilken farge er finest/tøffest?

  3. 3. Skal du få deg Smartcover og hdmi adapter?

    • Ja hdmi adapter og smartcover.
    • Bare hdmi adapter.
    • Bare Smartcover.
    • Ingen av delene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

henrikrox :

Lurer på non ting?

1*Har du jailbreaket den?

2*Har du kjøpt den i Amerika?

3*Gikk du for svart eller hvit?

4*hvor kjøpte du hdmi adaptere?

:D

1: Nei, såvidt jeg vet er det ikke en jailbreak ute for 4.3. Det er jailbreak ute for 4.3 for iphone, forrige generasjon ipad, men ikke den nye ipaden, grunnet ny hardware. Men etter hva jeg har lest, skal det komme jailbreak i løpet av neste uke. Så nei. vet ikke om jeg skal jailbreake heller, nå som personal hotspot har kommet.

 

2: Ja, kjøpte den fra amerika.

 

3: Kjøpte to, en i svart og en i hvit. Den ene for jobb, andre for å ha hjemme, trodde jeg ikke ville komme til å like hvit, men den ser faktisk veldig bra ut. Svarte er bedre på film, men syntes den hvite passer bedre til safari, mail osv grunnet hvit/grått interface.

 

4: Også fra USA. Kjøpte 2 smartcovers også.

Lenke til kommentar

Har en kompis som jobber på Disney og som kjøpte to og sendte de samme dag:)

 

Har forresten lest på diverse sider at iPad 2 skal vist være

Forsinket til Europa. Diverse sider som sier det. Men tror ikke det er sant. Men utrolig teit hvis det er sant

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Er også rykter om en Ipad3 med retina skjerm som vil lanseres før jul, pga det potensielt enorme salget det hadde skapt. Apple. Penger.

Var det ikke sånn at retina display på iPad-størrelse ville gjøre at alt av apps og slik ville bli bittelite på skjermbildet siden den har så enorm oppløsning? Mener å ha lest det et sted.

Lenke til kommentar

Er også rykter om en Ipad3 med retina skjerm som vil lanseres før jul, pga det potensielt enorme salget det hadde skapt. Apple. Penger.

Noen grunner til å ikke tro på slikt:

(i) Den opprinnelige kilden er ikke intern info fra Apple eller lignende, men spekulasjon fra John Gruber på Daring Fireball. Han har hele tiden vært åpen på at dette er ren gjetning fra hans side, og har i det siste vært ganske klar på at dette ikke er en sannsynlig utvikling.

(ii) 2011 er "The year of the iPad 2". Stort klarere kan ikke Apple kommunisere uten å si «den spekulasjonen Gruber kom med der var feilsslått.»

(iii) Apple liker å holde seg til årlige oppdateringer på umodne plattformer, jfr. iPod og iPhone. Mac-plattformen er langt mer moden og mye av utviklingen kommer fra komponenter fra andre selskaper, dette gir en helt annen produktsyklus.

(iv) I den grad skoler og universiteter er et hovedmarked for iPad er mars en svært god måned for lansering. Disse gjør gjerne innkjøp i mai-juni, å gå over til septemberlanseringer skaper en kunstig forskyvning; ville du som innkjøpsansvarlig vært særlig entusiastisk over å kjøpe 1000 enheter som snart vil være utdatert?

Endret av Euklid
Lenke til kommentar

Var det ikke sånn at retina display på iPad-størrelse ville gjøre at alt av apps og slik ville bli bittelite på skjermbildet siden den har så enorm oppløsning? Mener å ha lest det et sted.

Oppløsningen på iPhone 4 er doblet fra tidligere modeller. Dette gjør utvikling for den høyoppløselige langt enklere enn om en skulle åpne for alle mulige mellomløsninger; dersom en dobler pikselantallet på elementer i brukergrensesnittet holdes størrelsen konstant. Å endre størrelsene på knapper etc vil være svært uheldig – her har Android mye å lære – dette innebærer også antialiasing (les: blur), alt annet enn elegant.

 

Derfor: tviler på om vi ser høyere oppløsning på iPad før det lar seg gjøre å doble oppløsningen, og det kan fort ta litt tid.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Nei, ikoner vil bli like store som i dag, bare se på iPhone 4 sammenlignet med 3GS.

Nå er det jo sånn at de "blåses opp" og blir stygge som juling, da. Jeg er iallefall ingen fan av det.

Lenke til kommentar

Snakket med Elkjøp Haugesund som fortalte at de får kun inn en demo på fredag, når de faktisk får inn til videresalg er forhåpentligvis uka etter. Det var heller ikke mulig å forhåndsbestille før fredag. Virket rart! Gikk rett til Expert Haugesund som hadde forhåndsbestillingsliste, jeg var nr 2 i køen. Håper de får inn på fredag men forventer ikke det.

Lenke til kommentar

Jeg skal ihvertfall løpe rundt Polen for å finne det på fredag. Selv om jeg skal hjem til Norge om 2-3 uker så bestemte jeg meg for at jeg ikke klarer å vente de ukene og får heller finne det på fredag her et sted, siden det tross alt har samme lanseringsdato her som Norge, og føler at det ikke kommer til å bli like populært her som Norge siden det tross alt er litt dyrt for polakkerne! :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...