Gå til innhold

Bevis for at jødene står bak "multikulturen" i Norge.


pk2010

Anbefalte innlegg

Ikke for å knuse drømmene dine Shabbos Goy, men i dette tilfellet virker det som om stort sett (om ikke alle) alle er uenige i det du sier. Jeg kan være ydmyk, men kun når det er et snev av realisme i bildet.

Vel, jeg ser ikke på dette som noen popularitetskonkurranse. Er ikke viktig for meg å ha støtte.

 

Det var evolusjonsteorien jeg mente ja.

Syns du virkelig ikke det virker mer realistisk at det er sånn vi ble til? Tør du ikke å åpne tankene for andre ting enn din religion?

 

Jeg ble født kristen, og har mange familiemedlemmer som er kristne. De fortalte meg om gud og hele opplegget da jeg var liten og jeg trodde på det. Så ble jeg eldre og begynte å klare å tenke selv. Jeg utfordrer påstander som jeg får servert. Ingen bevis, ingen overbevisning...

 

Det var jo allmenn viten at jorda var flat for mange år siden. Men så fant vi ut at jorda var rund... Nå har vi jo også funnet ut hvor menneskene stammer fra, har vi ikke?

For meg er historien den motsatte.

 

Så du har blitt eldre, blitt kristen og sluttet å tenke selv? Du tror ikke på evolusjonen eller at jorden er rund?

Jeg var ateist, men fant ved herrens nåde sannheten.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde vært flott om Yeshiva studenten faktisk kunne peke på noe i Sions Vise protokoller som ikke har gått i oppfyllelse eller ikke stemmer.

 

Hei. Man kan ikke peke på noe i Sions Vise Protokoller som ikke stemmer fordi den ikke refererer til noen spesifikke hendelser. Protokollene er et plagiat av "Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu", som en følge av dette er protokollene fulle av Machiavellisk tankegods. Machivelli var far til realistisk filosofi (og noen mener kynisme), han skrev slike "intruksjoner" lignende dem protokollene viser til lenge før protokollene ble laget. Hvis du har lest Machivellis "The Prince" så vet du hva jeg snakker om. Dette er generelle retningslinjer som har blitt brukt gjennom store deler av menneskets historie (også før Machivelli skrev om dem, ettersom han presenterte det som sine observasjoner) fordi de er universelle, de er ikke rettet mot noen spesielle personer. Man kan si at de er forbløffende treffsikre, ettersom de er basert på observasjoner og ikke spådommer.

 

Oh. Bare noen spørsmål om verdensherredømmet. Er alle jøder med på konspirasjonen?

 

Forøvrig er jeg en ateistisk dataingeniør, og har ikke studert noen religion.

Hva med å heller lese de faktiske protokollene ? La oss nå si at det du sier stemmer, fortsatt så matcher innholdet 100% med vår korrupte verden. Hvem har i så fall produsert dette for å legge skylden på jødene? Hvorfor styrer jødene media og finans som forutsett akkurat som i protokollene?

 

http://pakalert.wordpress.com/2009/03/16/six-jewish-companies-own-96-of-the-worlds-media/ Bare "tilfeldigheter" selvsagt.

 

Poenget med det jeg sier er at selvfølgelig matcher det vår "korrupte" verden, det har alltid gjort det. Fordi det ikke refererer til noe spesifikt, men bare er utledet/tilpasset fra metoder som har blitt brukt flere ganger gjennom historien. Du kan få det til å passe overens med en haug av historiske hendelser, men du velger å sette dem opp i mot dagens reiterasjon av dem. Det er kort sagt vage sammenligninger.

 

Og hele den spådommen om jødene som styrer pengene flyr heller ikke. Å si at protokollene "spådde" at jødene ville styre media og finans blir litt for dumt i og med at de allerede gjorde det lenge før boken ble laget. Og gjett hvem som ga de denne makten. Det var ikke de selv som tok den, men det var de kristne som trengte jødene til å styre pengene ettersom de ikke kunne bli ekskommunikert av paven (man risikerte ekskommunikasjon hvis man lånte ut penger mot renter). Man kan ikke skrive om en hendelse som allerede har skjedd og deretter bruke den som bevis for at alle "spådommene" man lager er korrekte. Selv jeg kan leke den leken.

 

Ser også at du elegant ignorerer det at jeg allerede har svart på hvem som skrev det for å sette jødene i et dårlig lys. Det ble skrevet (plagiert) av Hermann Goedsche, som var en anti-semitt.

Endret av Sir. Digby Chicken Caesar
Lenke til kommentar

Sions Protokoller:

 

Mange sier at det er slik makteliten alltid gjør det: de sier tydelig fra om hva de står for, hva de allerede har gjort, hva de gjør i dag, og hva de kommer til å gjøre i morgen. Dette er noe av en slags okkult karakter: man vil gi allmuen et valg. Man vil gi allmuen en sjanse til å ta fra en makten.

 

"Se hva vi gjør! Se hva vi tror på! Hør hva vi har tenkt å gjøre med deg!"

 

Og når allmuen har fått sett og hørt hva makteliten faktisk tenker om ting og allikevel ikke gjør opprør - da er det liksom en slags rettferdighet i at maktelitens opplegg fortsetter uforstyrret som før.

 

Sions protokoller er et eksempel på dette.

 

Vi trenger å innføre en ny verdensorden. Dette har makthaverne sagt i 100 år. Og slik skal det bli. Med mindre folk faktisk begynner å lytte til hva lederne sier og ta de på alvor.

 

Det må også sies at lederne er sykelig opptatt av okkultisme. Pentagon og det Hvite Hus, pentagrammer, pyramider, obelisker, tallmagi osv. Ikke rart med tanke på at storparten av de tilhører frimureriet. Og de legger alt ut i det åpne slik at folk kan se hva de tror på. Dette er noe de liksom "må" gjøre ifølge deres frimureretikk.

 

http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo

 

Her deltar verdenseliten i et okkult rituale foran statuen av ugleguden Molech i Bohemian Grove i California. Skjer hver høst.

 

bohemian-grove-best-photo-by-bohoclub.jpg

Endret av BelzeBob
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det jeg ikke skjønner er at når jødene ikke klarer å være enige og samstemte innad i Israel, hvordan skal de da kunne oppføre seg som en farlig skjult verdensmakt for hele verden?

 

Alle behøver ikke være enige. De rekker at de rikeste, mektigste og sleipeste samarbeider med hverandre om å ivareta sine mer eller mindre felles interesser.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1365817/Woman-authors-politically-incorrect-book-race-lovers-set-cause-storm.html

 

article-1365817-0B286B5700000578-145_468x685.jpg

 

A former Wall Street analyst who wrote a book about dating men of other races has sparked a major debate about political correctness.

 

J.C. Davies examines the myths about interracial lovers in I Got The Fever: Love, What's Race Gotta Do With It?

 

She told MailOnline how 20 years' experience dating in Manhattan, and hundreds of interviews informed her research, which she says reveals fascinating insight into cultural differences.

 

 

article-1365817-0B287BD900000578-572_233x312.jpg

 

 

------

 

 

Tilfeldig at det ikke er noen nordeuropeere rundt denne jødinnnen? Neeeeida, ingen agenda her.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Tilfeldig at det ikke er noen nordeuropeere rundt denne jødinnnen? Neeeeida, ingen agenda her.

Jeg trodde det var ikke-jødiske hvite kvinner som skulle parre seg med ikke-hvite menn jeg, etter hva jeg har forstått at dere mener at jødene ønsker. Jødene selv skal jo bare bedrive innavl etter deres tankegang...

Lenke til kommentar

Tilfeldig at det ikke er noen nordeuropeere rundt denne jødinnnen? Neeeeida, ingen agenda her.

Jeg trodde det var ikke-jødiske hvite kvinner som skulle parre seg med ikke-hvite menn jeg, etter hva jeg har forstått at dere mener at jødene ønsker. Jødene selv skal jo bare bedrive innavl etter deres tankegang...

Hun er selv selvsagt sammen med en medlem fra sin egen stamme. Dette er for å påvirke hvite kvinner som ikke er rasebevisst, å gjøre det "moteriktig" å rasemikse.

 

Denne besettelsen de har føler jeg meg etterhvert ganske så sikker på at er genetisk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå skal jeg legge frem en video som viser en kvinnelig jødisk aktivist som sier at Europa ikke enda har lært å være multikulturelt, men det må Europa bli. Europa kommer ikke til å være det homogene samfunnet det har vært tidligere, og jøder skal være en pådriver for å få Europa multikulturelt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=scRwcY0i_fA

 

Hennes navn er Barbara Lerner Spectre, som er oppvokst i USA men nå bor i Sverige og har startet et Jødisk institutt med navnet "Paidea".

 

Dette er fryketlig hyklersk, utifra det Israel gjør mot palestinerne. Snakker varmt om multikulturalisme utenfor Israel, men vil ikke ha det i sitt eget jødiske land.

 

Se videoen og gi din kommentar!

 

Her er en video fra Sverige, som i og med at det er vårt naboland, er i mye av den samme situasjonen som Norge. Sverige har dog kommet enda lengre og myndighetene har gitt støtte til denne videoen som viser en svensk blond jente som har sex med en svart afrikaner.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kTDZKHeOPjU

 

Jeg synes dette er fryktelig frastøtende å ødelegge det naturen har skapt gjennom tusenvis av år. Hvorfor skal vi mikse hvite og svarte? Vil vi ikke ha en verden med variasjon, eller vil vi kun ha mulatter i verden?

Endret av nico69
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hva er det vi ikke skjønner. Vær HELT konkret nå.

Skjønner vi ikke at de grusomme jødene kommer til å ta over jorda og vi må jobbe som slaver og undersåtter mens de voldtar, dreper og mishandler oss?

 

Som sagt, hadde vært fint om du var HELT konkret på hva vi ikke skjønner.

 

Takk

Lenke til kommentar

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har forstått det riktig, men jeg tror teorien går noen lunde slik: jødene sitter med makten, og er sure på oss hvitinger fordi vi har vært så slemme med dem de siste 2000 årene. Det hele toppet seg med holocaust, så de har nå bestemt seg for å utrydde den hvite rasen og hvitingenes dominans, og heller lage en "world order" der jødene har kontroll.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...