Gå til innhold

PS3 vs Xbox 360 (slim)


glennm95

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

360 er best på multiplattformspill.

PS3 er best på exclusives.

Siden venner ikke har 360 men PS3, spiller jeg online på PS3, men 360 skal ha en mye bedre onlinedel enn PS3. Men, det koster penger, så om man har tenkt å spille online bør man vurdere om man har råd til 360s onlinedel eller PS3s gratis onlinedel, selv om det ikke bør være et stort problem å kjøpe et års xbox live siden det tross alt ikke koster SÅ mye spenn. Har man råd til spill har man også råd til det.

Jeg synes 360 gamepaden er bedre å holde i enn PS3n sin, men husker lettere knappenes symboler på PS3 (noe som garantert er fordi jeg spilte mye PS2 før) noe som gjør at jeg til tider sliter med å trykke raskt nok når det jeg må trykke raskt på en knapp på 360. Men det er noe som kommer etterhvert, er sjeldent jeg bommer nå om dagen.

PS3 har blu-ray, noe som betyr veldig mye om man samler film.

PS3 har bedre meny-system, 360 har raskere.

PS3 er stillegående, 360 bråker fælt, men man kan installere spill så man slipper det bråket, på PS3 kan man ikke installere spill som man vil.

Siden PS3 har blu-ray, slipper man å bytte disk på store spill som f.eks Final Fantasy XIII, men igjen, det er sjeldent man trenger det, så det er ikke noe problem.

PS3 har fetere award-system, det å få gull og sølv-thropies føles mye bedre enn å få f.eks 50 poeng på 360, men igjen så er det lettere å følge med på gamerscore på 360.

 

Er vel mer og, men sliten som jeg er orker jeg ikke tenke mer. Begge er knalle.

Lenke til kommentar

På PS3 så har man jo de spillene med syk grafikk.... Gran Turismo 5... havy rain osv

 

Ja, GT5 som fikk langt dårligere anmeldelser enn forza 3. Forza 2 til og med.

 

Men hvorfor bry oss om slikt?

 

Tordennils strikes back.

 

Forza 2 og 3 ble anmeldt lenge før GT5, men hvorfor bry seg om slikt?

 

Vær så snill - kan du ikke slutte å kalle alle andre som mener noe annet en deg for en fanboy hele jævla tiden, når det er tydelig at du er en stor fanboy selv, hykler.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvis du skal velge en av plattformene idag, så er PS3 klart best synes jeg, fordi den har ett mye bedre spillbibliotek som kommer fremover. :)

 

Vi har allerede fått endel gode eksklusiver som Little Big Planet 2 og DC Universe i Januar.

I februar venter Killzone 3, og Trinity: Souls of Zill O'll, og Mars er MLB 11: The Show - måned. April begynner nesten å ligner en ny november) - Motorstorm: Apocalypse, Yakuza 4 og Socom 4.. Og slik fortsetter det i år, Team Ico's Last Guardian kommer, og nye utgaver av Resistance, Infamous, Uncharted, Twisted Metal, White Knight Cronicles, osv - og i tillegg kommer selvfølgelig alle multiplattformspillen.. :-/

 

Er også litt større satsing på sånne spill-samlinger på PS3, dersom du har gått glipp av noen godbiter tidligere, ie. Team Ico collection (Ico HD + Shadow of the Collosus HD), Tomb Raider Trilogy, Splinter Cell HD Collection, er vell de jeg kommer på i farten i år.

 

Er ikke sikker på om det blir full remastering på noe annet enn Team Ico'en, men den blir helt sikkert veldig bra, da Sony har leid in Blupoint games til å gjøre grafikken på nytt igjen, om jeg husker rett, når jeg sjekket.. Samme studioet som gjorde enten God of War- eller Sly-samlingen i 2010, ihvertfall.

Virker som Sony bruker slike remakes til å sjkke ut nye spillstudioer som kan bli fremtidige potensielle sammarbeidspartnere, uten å måtte innvester alt for masse millioner av dollar.

 

På 360 er det desverre litt færre av de gode eksklusive titlene i år, som du ikke får på andre plattformer; - bare Forza Motorsport 4 og Gears of War 3 som Microsoft har gitt 2011 dato som jeg kommer på i farten, tror begge er November-spill, og i tillegg kommer en ny franchise Codename: Kingdoms fra CryTek Budapest som er 360-ekslusiv, og ett nytt spill fra det nye Halo-studioet, men vet nesten ingenting om de to siste spillene, og ikke om de kommer ut i år heller.

Er ikke så veldig intressert og oppdatert i hva som skjer på 360-fronten, men prøver å holde meg oppdatert.

 

Synes det er litt bedre fordelt om du kjøper deg motion-accessory (Move på PS3 og Kinect på 360).

De spillene som jeg syntes ser mest intressant på de i år, er hovedsaklig Sorcery, og Heros on the Move, på PS3, og Panzer Dragoon spiritual-oppfølger på Kinect virker litt spennende. Alle de tre spillene krever motion-accessory dog, men mange andre titler som er valgfri og du kan velge om du vil spille med vanlig-kontroller eller motion-kontroller, i.e. Virtua Tennis, Killzone eller Forza.

 

Begge er bra maskiner, men PS3 sitt spill-bibliotek er litt mere intressant for meg, men sjekk ut de kommende spillene på gametrailers og lignende websiter om du lurer på du liker bedre 360-spillene, da det slettes ikke er sikkert at du har like god spillsmak som meg. :)

 

Du har seriøse problemer. Du er så utrolig PS3 fanboy.

 

Takk for ditt verdifulle tråd-bidrag, trondenils, det var virkelig intressant..

Er litt vanskelig å unngå at dette blir krangle-tråd, som trådstarter ikke ønsket, når du kommer med slike glimrende argumenter i diskusjonen - men vi får gjøre ett forsøk.

 

Ja, OK.. Vi PS3-fanboys har masse seriøse problemer..

f.eks. - Skal vi spille X, Y eller Z i dag...

Eller, når vi er i butikken å kikker på nye spill, så dukker ofte problemstillingen opp; skal jeg kjøpe dette spillet, eller noen av de tre andre nye spillene som er kommet.

Eller alle disse fire nye spillene idag, og heller kanskje ikke kjøpe noen av de to andre som jeg hadde planlagt å kjøpe som kommer om 14 dager.. Slike problemer..

 

Vil egentlig kalle det ett luxusproblem selv, og ikke seriøse problemer - men skal ikke krangle på det. :-/

 

Er også fullstendig klar over at løsningen på 'problemene', er å selge PS3'en, å kjøpe en 360 istedenfor. Da vil disse 'problemene' forsvinne som dugg for solen.

Ihvertfall før høsten kommer.. :)

 

Menmen, er jo forelska i Sony da.. Så må leve videre med mine problemer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er ikkke våres feil at vi som liker PS3 blir skjemmet ut av Sony i 2011, lineupen er det mest sykeste jeg har sett. Innen mars allerede 2-4 eksklusiver mens motparten som hos meg er 360 zero nada svada som frister meg...

 

Å kalle oss problemfolk eller "PS3 f-boy" er jo bare helt latterlig, sier det igjen, ikke våres feil at Sony gjør 2011 et meget spesielt år for oss som liker PS3 og har 7-14 andre konsoller i hjemmet.

 

Viss jeg skulle hatt meg en konsoll pr.idag etter mye lesning på nett angående mest eksklusiver så hadde 360 tapt stort og jeg hadde skaffa meg PS3 fordi dette året blir det nye år 2009 for 360 for min del med labert på spillfronten selvom jeg har Kinect.

 

Var kun Forza 3 og Halo ODST jeg skaffa da, og PS3 hadde 6 eksklusiver som var top notch.

2011 er det vel Forza 4 og Gears 3 jeg vil ha, PS3 er det LBP 2 <-- har det allerede, kommende Killzone 3, Resistance 3, Infamous 2, Uncharted 3, Last Guardian, Ratchet And Clank og sikkert mye mer

 

Men nok om det! Godt at begge har noen spill ihvertfall som jeg må ha, selvom den ene har mer en den andre

Endret av iToMaN
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikkke våres feil at vi som liker PS3 blir skjemmet ut av Sony i 2011, lineupen er det mest sykeste jeg har sett. Innen mars allerede 2-4 eksklusiver mens motparten som hos meg er 360 zero nada svada som frister meg...

 

 

Det er fordi du er PS3 fanboy. 360 selger mer enn PS3 likevel, så PS3 lineupen du sikler over er kun interessant for spesielt interesserte.

 

Ingen av PS3's kommende kjente eksklusiver vil selge i nærheten av hva f.eks Gears 3 vil gjøre.

 

Killzone 3, Resistance 3, Uncharted 3. Jadda, DENNE gangen vil nok folk gå av hengslene for å kjøpe de!

 

Også ganske morsomt hvordan sony slaver i alle år har anklaget 360 for å være uinteressant fordi den er "shooterbox". Se på dere nå, sitter å slever over nettopp akkurat det. Fordi denne gangen kommer de på maskinen med sony merket på.

 

Patetisk.

Lenke til kommentar

Skjerp deg Artemia. Det burde ikke være særlig vanskelig å holde seg til reglene til trådstarteren. Diskuter konsollene, ikke personene.

 

Noen synes at spillene på PS3 er best, mens andre foretrekker spillutvalget til 360. Smaken er som baken, og man er ikke en fanboy dersom man heller mot de PS3-eksklusive spillene(og omvendt).

Lenke til kommentar

Vel de veier opp mot hverandre.

Men hvis du er en som liker å spille, med folk da ville jeg gått for Xbox 360.

 

Husker ikke hele listen men kan prøve :D

 

Exclusive

 

Xbox 360:

Forza serien

Halo serien

Kinect med spill

 

PS3:

Killzone

Little big planet

Grand Turismo serien

 

Vel, det spørs hva du foretrekker.

Lenke til kommentar

360 selger mer enn PS3 likevel, så PS3 lineupen du sikler over er kun interessant for spesielt interesserte.

 

Ingen av PS3's kommende kjente eksklusiver vil selge i nærheten av hva f.eks Gears 3 vil gjøre.

 

Killzone 3, Resistance 3, Uncharted 3. Jadda, DENNE gangen vil nok folk gå av hengslene for å kjøpe de!

 

At Gears selger så bra er bare ett bevis på hvor dårlig resten av 360-lineup'en er, hvis det hadde kommet på PS3 hadde det garantert solgt mye færre kopier, sikkert fordi vi har blåst alle penga våres på masse andre mye bedre spill. :p

 

De 'spessiellt intresserte' har uansett handlet mest tidligere, tipper det skjer i år også.

Killzone 1 - 0.76m + Resistance 1 - 3.73m + Uncharted 1 - 3.51m vs. Gears 1 6.13m

Killzone 2 - 2.57m + Resistance 2 - 2.09m + Uncharted 2 - 4.41m vs. Gears 2 6.13m

 

Så hvis en av disse Sony-slavene du snakker om ikke liker Uncharted, så kan det godt være at han liker ett av de to andre, mens hvis du sitter på 360 og ikke liker Gears, har du betraktlig færre alternativ.

 

For å sette det i ett perspektiv, så sitter du og argumenterer at langebrød er best fordi butikken som bare har langebrød i hyllene selger kjempemasse langebrød, og nabobutikken som har ett stort utvalg av forskjellige brødtyper må derfor være en dårligere brødbutikk.

Nabobutikken har både kneip, omega 3, finloff, solsikkebrød, gulrotbrød, og grovbrød i hyllene, og selger mere brød; men de er altså en dårligere brødbutikk bare fordi ingen av de seks brødtypene deres selger like masse, som langebrødbutikkens langebrød.

 

Folk flest blir lei av langebrød, dersom du bare får langebrød hele tiden.

Det har ingenting å si hvor masse langebrød resten av butikken sin kundemasse kjøper, langebrød er godt, men forandring fryder.

 

På samme måte som noen folk synes det er kjekt å ha forskjellige brødtyper, så synes folk det er kjekt å kunne velge i ett stort spillbibliotek over mange forskjellige genrer. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, du troller like mye hvertfall...

 

Tror du har problemer med å skille mellom trolling og det å være nøytral.

 

Det er ikke jeg som sier at 360/ps3 har de beste spillene dette året og lignende fanboy snøvleri.

 

Jeg er kritisk til alle. Og når jeg ser at noen er åpenbare fanboys så sier jeg det.

Og det er de fleste dessverre.

Lenke til kommentar

At Gears selger så bra er bare ett bevis på hvor dårlig resten av 360-lineup'en er, hvis det hadde kommet på PS3 hadde det garantert solgt mye færre kopier, sikkert fordi vi har blåst alle penga våres på masse andre mye bedre spill. :p

 

De 'spessiellt intresserte' har uansett handlet mest tidligere, tipper det skjer i år også.

Killzone 1 - 0.76m + Resistance 1 - 3.73m + Uncharted 1 - 3.51m vs. Gears 1 6.13m

Killzone 2 - 2.57m + Resistance 2 - 2.09m + Uncharted 2 - 4.41m vs. Gears 2 6.13m

 

Så hvis en av disse Sony-slavene du snakker om ikke liker Uncharted, så kan det godt være at han liker ett av de to andre, mens hvis du sitter på 360 og ikke liker Gears, har du betraktlig færre alternativ.

 

For å sette det i ett perspektiv, så sitter du og argumenterer at langebrød er best fordi butikken som bare har langebrød i hyllene selger kjempemasse langebrød, og nabobutikken som har ett stort utvalg av forskjellige brødtyper må derfor være en dårligere brødbutikk.

Nabobutikken har både kneip, omega 3, finloff, solsikkebrød, gulrotbrød, og grovbrød i hyllene, og selger mere brød; men de er altså en dårligere brødbutikk bare fordi ingen av de seks brødtypene deres selger like masse, som langebrødbutikkens langebrød.

 

Folk flest blir lei av langebrød, dersom du bare får langebrød hele tiden.

Det har ingenting å si hvor masse langebrød resten av butikken sin kundemasse kjøper, langebrød er godt, men forandring fryder.

 

På samme måte som noen folk synes det er kjekt å ha forskjellige brødtyper, så synes folk det er kjekt å kunne velge i ett stort spillbibliotek over mange forskjellige genrer. :)

Err.. Jeg sliter litt med å avgjøre om posten din er ironisk eller ikke.

 

1. Gears of War er ikke den eneste eksklusive serien som selger bra på 360. Har du hørt om en liten serie ved navn Halo? Forza Motorsport er den mestselgende sim-racer serien bortsett fra Gran Turismo. Fable-serien er i toppsjiktet når det gjelder WRPG/action-adventure. På XBLA har spill som Limbo, Geometry Wars og Shadow Complex passert 500k solgte kopier. Trials HD har passert 1 million. Kinect spillene Dance Central og Kinect Sports(2 mill) har begge passert 1 million, og de selger fortsatt. Mass Effect 1 og L4D 1 og 2 har alle passert 2 millioner solgte på 360.

 

2. Lite variasjon på 360? Bull. Shit. Jeg har allerede nevnt bilspill, rollespill, skytespill, partyspill, platformspill og shootemups. Og bare for å nevne enda flere spill: Lost Odyssey, Project Gotham Racing, Toy Soldiers, Super Meat Boy, Alan Wake, Crackdown, Viva Pinata, ilomilo, Kinectimals, Kameo, Splosion Man og Splinter Cell Conviction. Og nå har jeg ikke engang nevnt spillene som 360 deler med PS3.

 

Når det gjelder hvilke spill som er best, så er det opp til hver enkelt. At X360 har et variert spillbibliotek er derimot ikke en mening. Det er fakta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...