Gå til innhold

Screenshot av Linux-desktop (Modem Warning)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som alltid veldig nice å se på, men veit ikke helt hvor jeg ligger hen når det gjelder fargene i taskbaren.

Btw er det ikke litt irriterende å ikke ha URL-bar tilgjengelig hele tiden? Hvordan har du ordnet det, en shortcut for slidedown elns? Pleier selv å bruke ctrl+l for å nå den, men pleier også ofte å se på den for å se hvor jeg er da jeg ikke har titlebar.

Lenke til kommentar

Fargene i baren på toppen ble muligens i overkant fargerike. :p Det er bare tre forskjellige farger, så det tar meg få sekunder å bytte de (eller lage et skript som kan bindes til en tastekombinasjon, så kan jeg veksle litt etter humør :p ).

 

Jeg bruker litt forskjellg av nettlesere. I bildet over bruker jeg firefox med vimperator/pentadactyl. Da kan jeg surfe helt uten bruk av mus, og hvis du er vant med vim vil du føle deg hjemme umiddelbart! (advares om at når du først har blitt vant med å surfe slik vil du aldri kunne surfe på "vanlig" vis igjen) URL står vanligvis nederst der det står insert. Når man har tastaturkombinasjoner til all surfing er det heller ikke nødvendig å sløse plass med ekstra verktøylinjer og diverse :)

Lenke til kommentar

Jeg bruker Vimium i Chromium, så kjenner til den :)

Om mulig så føler jeg meg enda mer handicapped når jeg setter meg ned på mammas laptop som kjører Windows 7, selv om jeg brukte det i en lang tid selv!

 

Har ikke sett noe til noen URL-bar i Vimium, men veit ikke om den er lik som Vimperator. Bruker egentlig ikke så veldig mange forskjellige kommandoer, er som oftest bare shortcuts for scrollUp/scrollPageUp, link-thingy, top, bottom, new, close etc.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...