Gå til innhold

Screenshot av Linux-desktop (Modem Warning)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan skifter jeg ikonet på Log out applet'en som er i AWN? Har lyst på den som er vist i AWN Manager, men får en stygg dør med en rød pil som ser famlet ut ... ikke pent.

 

Også lurer jeg på hvordan jeg får standard gnome panelet til å skjule seg helt, satt på automatisk gjemming av panelet, men noen millimeter av den nederste delen stikker ut på toppen. Sannsynligvis noe som kan gjøres i gconf-editor, men ingenting av det jeg har prøvd på har hatt noe effekt ... noen som vet hvor jeg stiller på dette?

Lenke til kommentar

Inne i gconf-editor gikk jeg til apps>panel>bottom panel, har egentlig bare panel øverst men der kommer det ikke opp noe (har ikke samme PC som jeg har prøvd på foran meg nå så det kan variere noe), men prøvde på det og restarta til og med ... uten at det hadde noen effekt. Skal prøve igjen i morgen.

 

Etter å sett litt nærmere får man samme mulighetene også under apps>panel>toplevels>panel og der kommer opp funksjoner for både nedre og øvre panel. Under apps>panel>global står det noe som heter minimized size som kan prøves ut om det ikke funker.

 

Det å ha gjemmeknapper på siidene ser forsovidt bedre ut enn å gjemme den, men noen ganger ønsker jeg lettere tilgjengelighet til panelet, og det starter uansett med panelet ute når jeg logger meg på.

 

EDIT: Åpnet programmet som root, ikke rart det ikke funket :p

 

Hva skjer forresten om jeg klikker på "clear all costum icons" på ikonene i AWN? Forsvinner dem eller gir det meg bare mulighet til å bytte?

Endret av tamarin
Lenke til kommentar

@Tamarin:Om du klikker på et ikon for et av de åpne vinduene du har får du opp valget "Custom Icon" Da kan du gi dette vinduet et nytt ikon. Det er ikke alle programmene som har like pene ikon på den størrelsen som er i AWN så de kan virke veldig pixlette. "Clear custom icons" er for å ta bort alle ikonene du har lagt til å sette de tilbake til standard.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...