Jump to content

rocknrolf77

Medlemmer
 • Content Count

  1525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

About rocknrolf77

 • Birthday 11/07/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det ble en mate 10 Pro og hun ble super fornøyd.
 2. Hei! Er det noen som har peiling på import av bil her? Kikker på en paralell importert bil og selger sier at den har akkurat samme nybilgaranti som en som er kjøpt via tradisjonell norsk bilforhandler. Stemmer dette? Rolf
 3. Hei! Håper noen kan hjelpe meg å velge telefon til kona. Har selv Nokia 7 Plus og er ganske fornøyd. Men jeg lurte på om det er noen der ute som har eventuelt erfaring med begge eller med Mate 10 Pro. På papiret ser den jo veldig bra ut. Hun har nå Honor 8, men sliter med batteriet. Takk
 4. God kveld. Er det fortsatt lurt å velge AMD GPU foran nvidia? Har Nvidia selv og har ikke testet AMD driverne på lange tider, men skal ordne nytt kort for noen andre. Ser jo ut som de åpne drivene er supre.
 5. Hei, fontene ble bare rot etter oppgradering på 2 maskiner. Den ene fra win7 og den andre fra win 8.1. Noen andre som har opplevd det samme? Legger ved bilde. Finner ikke ut hvordan man skifter tilbake font heller. Håper noen kunne hjelpe meg med det takk.
 6. Da var oppdateringa lasta ned og forhåpentligvis straks installert Bare å vente på Lolipop nå da i begynnelsen av neste år etter hva jeg har lest ihvertfall.
 7. Hei, er ganske noob på nettverk og lurer på hva jeg skal gjøre for å få noe action ut av ferdig oppsatte nettverksuttak rundt omkring i butikken. Legger ved litt bilder av ett par "uttak" og området rundt ruteren. Legger ved bilder siden jeg ikke kan navnet på kontaktene en gang
 8. Bummer Hadde endelig tid til overs for å spille Metro Last light. Ingen lyd Det var ikke noe galt med lyden sist gang jeg spilte i steam. Dette gjelder og alle 3 spillene jeg har i steam for øyeblikket. Har noe skjedd i det siste på lydfronten i Steam? Litt kjedelig når man endelig har tid til å spille litt og heller bruke tid på dette.
 9. Pentax 120Mi og Kodak Portra 160. Petrified Forest, Lesvos, Hellas.
 10. Likte og kotor 2 godt. Men det var kanskje siden jeg spilte det før kotor.
 11. Hei, sliter med å koble til win xp shares fra win 8 med ms konto. Får bare koblet til med lokal win8 konto, siden man må ha samme brukernavn som på maskinene med Xp, eller må man det? Noen som har vært borte i det samme eller er såpass drevne at de har en løsning.
 12. Ikke glem å ta turen på loppis. Mange kupp å finne hvis man er heldig. Forøvrig har pentax også mange gode modeller med god å billig optikk.
 13. Tradisjonell "tv titting" har jeg sluttet nesten helt med. Kanskje det blir et en 4-5 ganger med nrk i måneden. Med netflix og hbonordic er det ikke mye jeg savner.
 14. Fint å se at xbox appen er like rundt hjørnet i Juni som den var rett rundt hjørnet mange måneder før det. Og den er tydeligvis fortsatt rett rundt hjørnet.
 15. Har nå signert kjøpekontrakt på en Honda VFR og nå kan ikke kulda forsvinne fort nok
×
×
 • Create New...